znaci,pitanje je u vezi socketa..
intel i7 quad @2.93
moze li netko rec otp. koji je to socket ? model se nezna
hvala
intel i7 quad @2.93
hvala
intel i7 quad @2.93
hvala
može biti 1366, 1156, tako da je to nagađanje... imaš niz programa popout cpu-z s kojim se to može otkriti
ako je procesor van računala može se otkriti na stranici cpu-world koji je model pomoću oznaka na samom procesoru
Tvoj procesor
Ne, može biti ili i7 870, i7 870K ili i7 940. Nijedan drugi. Sve piše pod My Computer>desni klik>Properties, odnosno Specyju, HWMonitoru, etc etc.
i7 860 je na 2.8 def
Ne, može biti ili i7 870 ili i7 940. Nijedan drugi. Sve piše pod My Computer>desni klik>Properties, odnosno Specyju, HWMonitoru, etc etc.
Da ta dva imaju istu stock frekvenciju ali različite sokete pa opet nismo pomogli. Procesor očigledno nije u kompu a i nema kutije kad ne zna koji je model. Skok do najbližeg servisa i riješena stvar.
Ne, može biti ili i7 870 ili i7 940. Nijedan drugi. Sve piše pod My Computer>desni klik>Properties, odnosno Specyju, HWMonitoru, etc etc.
Da ta dva imaju istu stock frekvenciju ali različite sokete pa opet nismo pomogli. Procesor očigledno nije u kompu a i nema kutije kad ne zna koji je model. Skok do najbližeg servisa i riješena stvar.
I baš ništa ne piže na procesoru, nikakve oznake?
Dajte molim vas, nemojte biti naivni. Na svakom procesoru lijepo piše sve što trebat pisati. Autor teme mi vuče na zafrkanta, bolje reći, trolla.
hvala ekipa puno ! evo nakon mjesec dana nagadana saznali smo da je i7-940
nisam vam mogao ranije javit radi neznam ni ja kojih razloga
sve u svemu hvala
Dajte molim vas, nemojte biti naivni. Na svakom procesoru lijepo piše sve što trebat pisati. Autor teme mi vuče na zafrkanta, bolje reći, trolla.
nije pisalo zato sta je bia izbrusen do bakra radi boljeg hladenja,a momak koji ga je ima zna je da je quad na 2.93
eto cisto da se zna
LP
Ivan