Hp 655 problem procesor

poruka: 23
|
čitano: 4.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Hp 655 problem procesor

Znači imam hp 655 sa procesorom amd e2-1800 i ima intergriranu 7340 i sada nemogu pokrenuti euro truck simulator 2 jel trebam nove drajvere i jel se uopće instaliraju drajveri na inrtergrirane grafičke

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hp 655 problem procesor
hrčak kaže...

Znači imam hp 655 sa procesorom amd e2-1800 i ima intergriranu 7340 i sada nemogu pokrenuti euro truck simulator 2 jel trebam nove drajvere i jel se uopće instaliraju drajveri na inrtergrirane grafičke

Ako si kupio lap sa win onda nemoras ins. drivere.

Koji win imas?

Don't hate me,hate people who don't like you.
12 godina
Hp 655 problem procesor

Imao je windows 8 pisalo je osnovni (basic)prek toga sam stavio windows 7 home premium 32 bit i dok igram na njemu igrice koje su došle sa njime piše mi da provjerim jeli imam najnoviju verziju drajvera grafičke

a grafička je intergrirana ja mislim evo ti link od laptopa di sam kupio

http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.4b44a58fb21e49af8b67bab751fff4b9.hp-655-amd-e2-1800-1-70ghz-4gb-500gb-dvdrw-dl-w8-15-6-hd-amd-radeon-hd7340m-hp-torba-p-n-c4x98ea.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hp 655 problem procesor

I još imam problema sa bsterijom piše da traje 6 sati ja ga napunio na 100 % i piše da će trajati samo 3 sata

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Hp 655 problem procesor

A što drugo i očekivati od tako hvaljenog na forumu AMD APU-a,nego da je kompinacija koju treba izbjegavati...

Zvizni ćušku onom obožavatelju AMD-a,kojji ovdje reklamira AMD da bi dobio jedan procesor godišnje..{#}

Popio si navlakušu,sad šuti{#}

0 3 hvala 0
12 godina
redneck kaže...

A što drugo i očekivati od tako hvaljenog na forumu AMD APU-a,nego da je kompinacija koju treba izbjegavati...

Zvizni ćušku onom obožavatelju AMD-a,kojji ovdje reklamira AMD da bi dobio jedan procesor godišnje..{#}

Pa jel trebam stavit drivere ili ne ako hoćete pomognite mi ako ne molim vas da se maknete iz teme

12 godina
protjeran
hrčak kaže...
redneck kaže...

Pa jel trebam stavit drivere ili ne ako hoćete pomognite mi ako ne molim vas da se maknete iz teme

hajde što se duriš??Po difoltu se driveri instaliraju,no malo proguglaj za taj procesor i potraži DRIVER UPDATE FOR.. i onda naziv i oznaku procesora,pša pogledaj iskustva na stranim forumima..{#}

inače to ti je u rangu low level Intelovih integruša,tako da ne očekuj općenito neke rezultate..

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 14:16 (redneck).
12 godina
Hp 655 problem procesor

Šta nitko drugi nezna???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hp 655 problem procesor

Jel mogu ja staviti drivere ako je intergrirana grafa ja na netu ne mogu nači pa ako ima neka dobra osoba da mi pomogne

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jel mogu ja staviti drivere ako je intergrirana grafa ja na netu ne mogu nači pa ako ima neka dobra osoba da mi pomogne

hvala

Ako hoces mogu ti preko teamViewera uc u laptop i vidit sta se moze..inace sam igro tu igricu ali bez volana mi nije gust :( 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
Hp 655 problem procesor

Jel se može nekak drugačije da mi ne kopate po privatnim stvarima

ali svejedno hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 19:55 (hrčak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jel se može nekak drugačije da mi ne kopate po privatnim stvarima

mogu ti jedino rec sta treba uradit.. a sto se tice privatnih stvari ti ces sve gledat sta ja radim, di tocno idem i u sta ulazim !

13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Imao je windows 8 pisalo je osnovni (basic)prek toga sam stavio windows 7 home premium 32 bit i dok igram na njemu igrice koje su došle sa njime piše mi da provjerim jeli imam najnoviju verziju drajvera grafičke

http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.4b44a58fb21e49af8b67bab751fff4b9.hp-655-amd-e2-1800-1-70ghz-4gb-500gb-dvdrw-dl-w8-15-6-hd-amd-radeon-hd7340m-hp-torba-p-n-c4x98ea.aspx

Windows si si sam stavio ili? inace evo ti link od drivera

12 godina
Hp 655 problem procesor

Windows mi je kum odneso kod nekog programera ali tata će ga odnijeti na posao stavit će mu tamo čovjek nove windowse najnovije zaštitne programe i još puno toga

jel može na ovaj laptop ići windows 7 64 bit???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hrčak kaže...

I još imam problema sa bsterijom piše da traje 6 sati ja ga napunio na 100 % i piše da će trajati samo 3 sata

Čekaj, koliko si mislio da će trajati? Prosjek je 2h i 30min - dakle tvoja traje iznad prosjeka.

Nije ti to mobitel. A i nećeš se previše naigrati sa tim APU-om. Za 100kn više si mogao dobiti

laptop sa Celeronom, makar ima "slabiju" grafiku u procesoru,

procesor je 50% jači i sve radi bolje.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
12 godina
Don Kihoty kaže...
hrčak kaže...

Čekaj, koliko si mislio da će trajati? Prosjek je 2h i 30min - dakle tvoja traje iznad prosjeka.

Nije ti to mobitel. A i nećeš se previše naigrati sa tim APU-om. Za 100kn više si mogao dobiti

laptop sa Celeronom, makar ima "slabiju" grafiku u procesoru,

procesor je 50% jači i sve radi bolje.

Znam ali ja nisam birao laptop tako da ču izvući najbolje iz njega

15 godina
protjeran

Prodaj ga i kupi si Samsunga sa B960 i 2 godine jamstva za isti novac - tako ćeš izvući najbolje iz njega.

12 godina
Hp 655 problem procesor

Koliko mogu dobiti za njega

neznam baš je li bi to bilo lijepo ipak sam ga dobio za firmu ali vidjet ću još

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Damir1908 kaže...
hrčak kaže...

Windows si si sam stavio ili? inace evo ti link od drivera

Jel i drugi misle da samo ove drivere instaliram i da ću grati simulatore na laptopu i jeli su to pravi driveri

12 godina
Hp 655 problem procesor

Onda jel us to pravi driveri jel to samo instaliram ništa drugo????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

pa covjece pise ti sve  !

12 godina
Damir1908 kaže...
hrčak kaže...

pa covjece pise ti sve  !

Engleski mi nije jača strana

jel može na laptop windows 64 bit

15 godina
protjeran

Može

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: