Gigabyte 970A-UD3 zaključana tema

poruka: 76
|
čitano: 9.615
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Gigabyte 970A-UD3
d4rkd3atH kaže...

.svako voli nešto i nek si kupi šta želi...nevidim potrebu za ovom glupom raspravom koja nevodi nikud

APSOLUTNO. I to je primarni razlog zašto ne treba doc i nametat kupnju necega forumašima. Ako ja zelim asus i gigabyte to je moja stvar. Ne treba mi don da me uvjerava kako je 890gx extreme 3 best buy ploca od 800 kn.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

Jedva čekam rezultate SSD-a na novoj ploči.

Hint: Neće biti niti 5% bolji (možda sa novom instalacijom, ali sumnjam). 

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
neaktivan
Gigabyte 970A-UD3

A i ti, čovjek pita kakva je matična, a ti mu kreneš srat da je ASRock najbolji. Ako si koristio tu Gigu-reci mu kakva je. Ako nisi-nemoj spamat. Jednostavno. 

Što se ploče tiće, ovako odokativno, loše je jedino što plastični pinovi drže sve pasivne hladnjake na njoj (a i odabir boja).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nikola45 kaže...

A i ti, čovjek pita kakva je matična, a ti mu kreneš srat da je ASRock najbolji. Ako si koristio tu Gigu-reci mu kakva je. Ako nisi-nemoj spamat. Jednostavno. 

Što se ploče tiće, ovako odokativno, loše je jedino što plastični pinovi drže sve pasivne hladnjake na njoj (a i odabir boja).

A ja pitam kakva je gigabytica ova, ni ne kazem da je ASRokica loša i ne spominjem razloga zamjene, on me pocne kopat kako je moja ASRokica bolja. Ja imam svoje razloge za prelazak na gigabyte i ne trebaju mi donove gluposti. Al mi nije dovoljno sta me za:ebao prije 2 godine kad sam radi 100kn ustede uzeo 890gx ex3. Koja ima više mana nego m4a89gtd pro jer sam isprobao obje. Može on doc sa pisanim dokazima u suprotno to je za mene gotova prica. 

Drze i na asrokici plasticni pinovi ne brini. Za boje me nije briga u zatvorenom kucistu stoji.

edit: trebalo bi ga prijavit za masni offtopic al nema veze, neka se on svađa sam sa sobom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 13:09 (athlon64).
13 godina

ja koliko sam skuzio ti si ljut na njega jer si ga ti poslušao...mislim stvarno ko je tebe tjero da kupujes to..mogo si uzet asusicu al nisi jer je to bio tvoj odabir..nemoj njega krivit za svoje greške...on da ti kaže da skočiš u bunar jel bi to napravio?

d4rkd3atH
15 godina
d4rkd3atH kaže...

ja koliko sam skuzio ti si ljut na njega jer si ga ti poslušao...mislim stvarno ko je tebe tjero da kupujes to..mogo si uzet asusicu al nisi jer je to bio tvoj odabir..nemoj njega krivit za svoje greške...on da ti kaže da skočiš u bunar jel bi to napravio?

Jesam ljut sam na njega, nije on meni to preporučio nego mi gurnuo niz grlo kao šta sad radi. Znam da sam ja mogao odlucit sta sam ja htio ali hocu rec da komponente treba lagano "preporucit" uz par dobrih argumenata a ne ugurat u supak.

15 godina
protjeran
athlon64 kaže...
Don Kihoty kaže...

Pitaj koliko me boli _ _ _ _ _ jel mi SSD radi na 450 ili 500 MB/s read-a. 

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/gigabyte-970a-ud3/167864.aspx?page=0&jumpto=3238839&sort=asc&view=flat

Čekaj, zar ne kupuješ ploču radi SSD-a koji ne radi "na maksimalnoj brzini"?

Sve mi se više čini da su ova djeca na forumu iz dana u dan retardiranija.

1. Kupuju ploču radi SSD performansi

2. Baš ih briga za SSD performanse

Moj PC  
7 4 hvala 1
15 godina
Don Kihoty kaže...
athlon64 kaže...
Don Kihoty kaže...

Pitaj koliko me boli _ _ _ _ _ jel mi SSD radi na 450 ili 500 MB/s read-a. 

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/gigabyte-970a-ud3/167864.aspx?page=0&jumpto=3238839&sort=asc&view=flat

Čekaj, zar ne kupuješ ploču radi SSD-a koji ne radi "na maksimalnoj brzini"?

Sve mi se više čini da su ova djeca na forumu iz dana u dan retardiranija.

1. Kupuju ploču radi SSD performansi

2. Baš ih briga za SSD performanse

Kupujem plocu jer mi je zabavno mijenjat ploce i igrat se s novima, problem? Pitao sam samo da li je ova gigabytica jednako dobra kao moja ASRokica ako ne i bolja. Nisam rekao da radim upgrade. A ni ne trosim pare tako da upgrade ne ocekujem.

14 godina
protjeran
Gigabyte 970A-UD3

Napokon stigao .. Je ti čuješ sebe šta ti pričaš ? Ajde molim te da te prisjetim kako je bilo tako da ne muljaš .. ASUS & MSI su rekli i dali Beta Bios za AM3+ a AŠRot i Gigabyte nisu i rekao si da kao asus i msi nešto muljaju ili da neće valjat na tom biosu am3 proc a sve radi međutim kasnije su dobile ostale ploče (neke) podršku i odma je i asrock promijenio politiku ali tu su počela OverVoltanja itd .. tako da nemoj mi lagat

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ROFLMAO!

Obožavam čitati tvoje "gliste" od rečenica. Ovisno gdje zamisliš zarez/dvotočku,

smješnije ispada svaki put. {#}

14 godina
protjeran
Gigabyte 970A-UD3

odlicno sad pisem i bez hrvatskih znakova

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Usput, ako već koristiš velika/mala početna slova, onda se bar drži određenih kriterija:

- Ili sva imena idu velika, ili ni jednu riječ nemoj pisati velikim početnim.

Žalosno je vidjeti "polu-pismene" akcije BD-a, stvarno vrijeđaš AMD svojim "švrljanjima".

Ti bi zapravo bio savršen "super"-heroj za BUG.HR/FORUM,

ako postoji Supermen, Batman itd, ti budi onda "Nepismen".

"Dali je to astrofizičar? - NE!"

"Dali je to FER-ovac? - NE!"

"To je NEPISMEN - kralj BUG foruma!"

14 godina
protjeran
Gigabyte 970A-UD3

Zanimljiva stvar je da kad te neko uhvati u koštac ili kad nemaš nešto za potkrijepit da neodgovaraš ili skrećeš sa teme.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Gigabyte 970A-UD3

Uz dužno poštovanje, šta se se pobogu napalili na ASRock i Dona.

Čovjek iznosi svoje mišljenje i iskustvo, očito ima odlično sa ASRockom. 

@autor

U uvodnom postu kažeš kako mijenjaš ploču uz nadoplatu kao mali upgrade u nadi da će ti SSD radit brže. Stranicu poslije kažeš kako mijenjaš ploče jer ti ih se mijenja i da ne trošiš pare i ne očekuješ upgrade. Što je sad na kraju od toga?

Uglavnom, tvoja stvar, ako si odlučio to napravit napravi, osobno ne bi, jer ne smatram dovoljno vrijednim upgradeom. Ili bih išao na 990 ili bih čekao sljedeću generaciju. No ako je odluka pala, onda ti moje mišljenje ne znači ništa i neće promijeniti ništa kao i ničije drugo. Napravi to i uživaj ili se tješi, ovisno o ishodu. U svakom slučaju sretno.

Moje osobno iskustvo sa ASRockom, odlično. K7VT4A još i danas radi u računalu u prizemlju sobe(PC No2 iz profila). Imao sam još jedan takvu konfiguraciju, koju sam poklonio prošle godine jednoj obitelji. Promjenjeno napajanje koje je krepalo i radi dalje. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator

Prepucavanje. {#}

15 godina
protjeran

Ne smatram te ozbiljnim čovjekom.

Dopisujem se tu sa tobom samo zato što se mogu lijepo nasmijati sa ekipom

dok te sprdamo uz čips i coca-colu. NHF, ali smješan si ti dasa.

Ako te zanima, AMD je rekao: ništa od AM3+ na AM3 ploče.

Po izlasku BD-a, ASRock i MSI su dali update BIOS-a za stare ploče,

zbog fijaska sa BD čipom na svim testovima (jedina stvar koju AMD izvlači je kompatibilnost unatrag).

ASUS i Gigabyte su rekli "no-no", Gigabyte je izbacio nove reviuzije svih ploča sa crnim socketom,

a stare ploče im nisu dobile update na AM3+. ASUS je prvo rekao "no-no", no zbog očaja zajednice

su pružili određene beta-update BIOS-a, i to je cijela priča.

Imaš kratko pamćenje kao zlatna ribica, ali to je ok, da nije tako, bilo bi manje smiješno.

Brace Yourself, more Nepismen is coming! 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice