Da li je fer traziti zamjenu am2 plus za am2?

poruka: 6
|
čitano: 794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

pozdrav dobio sam u zamjenu plocu mcp6p m2 plus ver 6.2 i trebala mi je za amd athlon 64x2 od 125 wata i sad sve super ja spoio i kad nece koliko sam skuzio zato sto ploca podrzava do 95 watta a ovaj guta 125 i sad me zanima da li je posteno ovu plocu nuditi za plocu koju podrzava moj procesor znaci 125 watnu arhitekturu i ? posto novca nemam pa bi sa zamjenom probao ps mali off topic (zna li netko bilo koga da bi mijenjao za tu plocu pa ako zna da se zamijenimo) i jos pitanje vezano za spajanje napanjana na maticnu da li onaj siroki konektor na maticnoj za struju mora cijeli biti ispunjen? znaci sa jednim sirokim pinom i jos jednim manjim?jer sam dosad koristio samo s atim jednim velikim spojenim .da li je to lose ili ne? hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 19:31 (Gamer21).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Da li je fer traziti zamjenu am2 plus za am2?
Gamer21 kaže...

pozdrav dobio sam u zamjenu plocu mcp6p m2 plus ver 6.2 i trebala mi je za amd athlon 64x2 od 125 wata i sad sve super ja spoio i kad nece koliko sam skuzio zato sto ploca podrzava do 95 watta a ovaj guta 125 i sad me zanima da li je posteno ovu plocu nuditi za plocu koju podrzava moj procesor znaci 125 watnu arhitekturu i ? posto novca nemam pa bi sa zamjenom probao ps mali off topic (zna li netko bilo koga da bi mijenjao za tu plocu pa ako zna da se zamijenimo) i jos pitanje vezano za spajanje napanjana na maticnu da li onaj siroki konektor na maticnoj za struju mora cijeli biti ispunjen? znaci sa jednim sirokim pinom i jos jednim manjim?jer sam dosad koristio samo s atim jednim velikim spojenim .da li je to lose ili ne? hvala

Nemora biti cijeli ispunjen taj konektor na maticnoj spoji sve koji idu iz napajanja pa ako su ti 4 ostala prazna nebi trebao imati problema - a sto se tice ovoga za procesor nitko nece mjenjati samo da ide na nizi tdp jer je tu cjena u principu zanemariva veci problem ti ie gnjavaza oko zamjene koju ces tesko naci - mozda da napises o kojim je komponentama rijec...

14 godina

imaš dva konektora za napajanje na ploči.. onaj veliki 24 pinski + onaj manji 4(ATX)

ako nemas atx 2 trebas i ovo

http://www.links.hr/?naziv=kabel-delock-atx-20-pin-z-na-24-pin-m-naponski-za-maticnu-plocu-interni&option=artikl&id_artikl=052.799.159

U večini slučajeva 125w proc radi na ploči od 95w, ali nije preporučljivo...

Inače šanse da uvališ nekom Biostar microatx ploču za drugu su male do nikakve...

Brzim googlanjem sam vidio da vecini rade 125w CPU na toj ploci ali sa downclockom...

Pozdrav...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 7:38 (Zver).
14 godina
onda me stvarno jedan forumas zeznuo za zamjenu dao sam mu mp4 od 5 gb za maticnu tu ,nasao sam na njukslau plocu koja podrzava moj procesor i dode 150 kuna koliko onda mogu dobiti za ovu? znam da je malo off topic ali se nadovezuje na ovu temu pa molim admina da ne brise poruku
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ak je nova vrijedi ona oko 200 kn.. samo kaj vec za 300 ima u ducanu ganc nova asrock ili za 350 Gigabyte sa podrskom do 125w

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gamer21 kaže...
onda me stvarno jedan forumas zeznuo za zamjenu dao sam mu mp4 od 5 gb za maticnu tu ,nasao sam na njukslau plocu koja podrzava moj procesor i dode 150 kuna koliko onda mogu dobiti za ovu? znam da je malo off topic ali se nadovezuje na ovu temu pa molim admina da ne brise poruku

Nemozes bas previse dobit - eventualno si trebao ovdje pitati prije kupnje - sad ces gubit u svakom slucaju - postavi ju u oglas pa vidi oce se tko javit ako ne onda vijaj proc istih preformansi kao i tvoj sa tdp od 95 jer se puno lakse rjesit proca i uzet drugi nego maticne - ali naravno opet uzmes odprilike isto jak proc sa tdp od 95 ako maticnu nerjesis - napisi tocno koji jr proc u pitanju i model maticne

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice