E5800-problem

poruka: 8
|
čitano: 1.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
E5800-problem
Kupio sam spomenuti procesor u naslovu,stavio ga na maticnu(intel d945gnt).Upalio sam pc,ali slika se na ekranu nije pojavila(trenutno nemam grafu u pc pa ako to nije problem).Citao sam da isto treba bios nadogradivat,uglavnom slika se ne pokazuje ali pc radi, ne gasi se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
E5800-problem
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 21:18 (F1-IVO).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: E5800-problem
cale kaže...
Upalio sam pc, ali slika se na ekranu nije pojavila (trenutno nemam grafu u pc pa ako to nije problem).
uglavnom slika se ne pokazuje ali pc radi, ne gasi se.

Ček malo jesi imao grafičku kad si palio pc? Ako nemaš kako očekuješ da dobiješ sliku!?

Edit: krivo shvatio zanemari!

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 21:20 (mario1990).
17 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Ček malo jesi imao grafičku kad si palio pc? Ako nemaš kako očekuješ da dobiješ sliku!?

Ta matična ima onboard grafu a prema specifikacijama matične tj. listi podržanih procesora, njegovog nema na popisu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 21:19 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan

prema specifikacijama matične tj. listi podržanih procesora, njegovog nema na popisu.

Da. Sad sam i ja vidio! :)

16 godina
E5800-problem
Ne razumijem zasto pa socket pase,al ta maticna je sigurno starija od procesora pa nisu ni mogli stavit je na popis.Bas bezobrazno sad ni socket nije dovoljan da radi.Update biosa jel bi to pomoglo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cale kaže...
Ne razumijem zasto pa socket pase,al ta maticna je sigurno starija od procesora pa nisu ni mogli stavit je na popis.Bas bezobrazno sad ni socket nije dovoljan da radi.Update biosa jel bi to pomoglo

Ponekad update BIOS-a pomaže , a za odradit update treba ti CPU kojeg ploča podržava .

... Ako te zanima otkud sam, pogledaj na profil ...
16 godina
E5800-problem
Ma imam stari d 805,imas kakav koristan link kako to napravit

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice