Dva cpu ventilatora na matičnu Gigabyte X58A-UD3R

poruka: 5
|
čitano: 1.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

imam računalo koje možete pročitat u specifikacijama. kupljeno je prije nekih godinu i pol u adm-a i oni su ga sastavljali. ja osobno nemam iskustva sa tim i trebala bi mi vaša pomoć.

znači imam matičnu Gigabyte X58A-UD3R i cpu hlađenje ZALMAN CNPS10X Performa. htio bih staviti i drugi ventilator na njega ali ne znam di ga "uštekati" na matičnu...nisan naša di ga triba uštekat?

ne znam da li ova matična uopće podržava dva cpu vantilatora? i preptpostavljam da, ako ga imam di uštekat moram ga okrenit tako da otpuhuje topli zrak, jer pretpostavljam da ovaj koji je na njemu upuhuje zrak.

ponavljam ne razumim se baš u hardware pa bi mi pomoć dobrodošla.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dva cpu ventilatora na matičnu Gigabyte X58A-U
TiMi79 kaže...

imam računalo koje možete pročitat u specifikacijama. kupljeno je prije nekih godinu i pol u adm-a i oni su ga sastavljali. ja osobno nemam iskustva sa tim i trebala bi mi vaša pomoć.

znači imam matičnu Gigabyte X58A-UD3R i cpu hlađenje ZALMAN CNPS10X Performa. htio bih staviti i drugi ventilator na njega ali ne znam di ga "uštekati" na matičnu...nisan naša di ga triba uštekat?

ne znam da li ova matična uopće podržava dva cpu vantilatora? i preptpostavljam da, ako ga imam di uštekat moram ga okrenit tako da otpuhuje topli zrak, jer pretpostavljam da ovaj koji je na njemu upuhuje zrak.

ponavljam ne razumim se baš u hardware pa bi mi pomoć dobrodošla.

Jednog ustekaj u CPU fan drugoga u bilo koji drugi fan konektor. Konfuguracija ventilatora ide Push/Pull

Google is your friend
17 godina

moj bed...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 17:52 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dva cpu ventilatora na matičnu Gigabyte X58A-U
rooswelt1991 kaže...

A možeš i recimo tu

To nije ulaz za vent !

... Ako te zanima otkud sam, pogledaj na profil ...
16 godina
neaktivan

Hvala na pomoći. Sve stavljeno :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice