Dali sam dobro prosao s kupnjom?

poruka: 10
|
čitano: 1.166
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
kupio sam od lika q6600 GO, jel taj Go bolji od obicnog i u cem je razlika? :D
dao sam svoj e7500 star 2god i 300kn, q6600 je star 1.5 godinu, on prodo jer mu netreba za ured 4 jezgre, a meni taman trebelo za gaming, pa eto.
jesam dobro proso?
Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dali sam dobro prosao s kupnjom?
Naravno da si dopro prošao sa zamjenom i doplatom za O6600,a pošto igraš igre itekako češ profitirati sa njime ali naravno ako ikako možeš OC ga na barem cca 3.2 Ghz sa tom GO revizijom ide lako i tu češ imati još bolje perfomanse što je i preporučljivo pošto taj procesor i nije u nekom svijetu mladosti nasuprot novijih Intel i5,i7 procesora koji su daleko jači,ali bez straha naigrat češ se njime još dugo vremena.
14 godina
protjeran
3n3m1 kaže...
Naravno da si dopro prošao sa zamjenom i doplatom za O6600,a pošto igraš igre itekako češ profitirati sa njime ali naravno ako ikako možeš OC ga na barem cca 3.2 Ghz sa tom GO revizijom ide lako i tu češ imati još bolje perfomanse što je i preporučljivo pošto taj procesor i nije u nekom svijetu mladosti nasuprot novijih Intel i5,i7 procesora koji su daleko jači,ali bez straha naigrat češ se njime još dugo vremena.

radi mi na 3ghz bez dizanja napona, dal moze ostat tako na ovoj ploci: http://www.msi.com/product/mb/G31TM-P21.html

p35 chipset cuo sam da je dobar za core 2 procesore za oc, drzo sam na njoj e7500 na 3.7ghz jedno 2 tjedna isto bez dizanja napona, stock je 1.2750

jel opasno ga drzat na 3ghz na toj ploci, jel bi mogo nes saplit posto nije ocerska, imam hyper 212s, nijedna temperatura u speed fanu nije povisena

17 godina

ma 3ghz je pussy smoke za taj proc, sa adekvatnim hladnjakom on ide preko 4ghz za 24/7

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

ma 3ghz je pussy smoke za taj proc, sa adekvatnim hladnjakom on ide preko 4ghz za 24/7

ma znam da je za proc, al za moju plocicu, mini atx, pitam da nebi bilo pravog smoka jer ovaj proc trosi 95w stock, a C2D je 65w, tako da nezz da nebi spalio nes na maticnoj za svakondnevni rad :D

17 godina

a je da, nije bas bajna ploca..a gle, definitivno se po meni isplati kupit koju bolju plocu za njega sa pravim oc potencijalom..a i uostalom, i na ova sadasnja 3ghz je to avion od proca...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

a je da, nije bas bajna ploca..a gle, definitivno se po meni isplati kupit koju bolju plocu za njega sa pravim oc potencijalom..a i uostalom, i na ova sadasnja 3ghz je to avion od proca...

ok znaci mogu ga drzat na 3ghz na ovoj ploci, nije neki problem jel? tj nemogu nis shebat? ako je stabilno

i dal clockom mogu shebat proc, mislim skratit mu vijek ako nedizem napon

evo pogledaj bios od maticne: http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/overclocking-intel-procesora-dualquad/37913.aspx?page=106&jumpto=2953995&sort=asc&view=flat, zadnji post

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 21:45 (MARKOcVp).
17 godina

ja mislim da nebi trebao imati problema, ali za svaki slučaj odvrti one testove stabilnosti (nemogu se sad sjetit kak se program zove, potrazi malo po forumu)..

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Ma dobro je što imaš stabilnih 3Ghz s tim procesorom na toj bijednoj matičnoj ploči,ali ako u buduče bi mogao imati nekih mogučih problema sa njom slobodno ju promjeni sa nekom boljom i kvalitetnijom polovnom s775 pločom.Imaš ih na njuškalu na tone za cca 300 koje su nebo i zemlja nasuprot tvoje.
14 godina
pod ovih cca 300 sam pislio na kune-cca 300 kn.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice