CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.201.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
Re: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
lmutak kaže...

7-8 godina i nepoznat broj šteka cigareta odradila Noctua NH D14.

I dalje radi ko urica,preporuke.

Nisam vidio ružniju sliku Noctue .

13 godina
protjeran
itomic009 kaže...
lmutak kaže...

Nisam vidio ružniju sliku Noctue .

Kao da cista Noctua nije dovoljno "lijep" hladnjak. 

14 godina
lmutak kaže...

Sad je sva u stilu poznate karamel boje

9 godina
protjeran
lmutak kaže...

Uzmi dobru četku, baci ga u kadu i dobro operi pod tusem sa šamponom, nakon toga ostavi da se osusi 2 dana i bit ce opet ko nova.

14 godina
Lucidius kaže...

Uzmi dobru četku, baci ga u kadu i dobro operi pod tusem sa šamponom, nakon toga ostavi da se osusi 2 dana i bit ce opet ko nova.

Teško bude došao do mjesta između samih rebara.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
9 godina
protjeran
CPU hladnjaci i ventilatori P&O

Ma to se pod vodom sve odmoci, ako se bas jako navuklo među rebra moze i na autopraoni za 5kn sa pištoljem sve to izbit van.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Lucidius kaže...

Ma to se pod vodom sve odmoci, ako se bas jako navuklo među rebra moze i na autopraoni za 5kn sa pištoljem sve to izbit van.

Ma vidiš da je to sve požutjelo od dima, teško da bude sjaj dobio bez ribanja, a između rebara nema s čime prići.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
9 godina
protjeran

To je uglavnom prašina koja se naljepila pa je hladnjak potamnio, isto kao i stara kucista i graficke, to se sve pod vručom vodom sa šamponom i dobrom cetkom skine taj čas, a na autopraoni ovo sta je između rebara izubije sa pistoljem pod jakim pritiskom, a pistolj uglavnom izbacuje vodu sa sredstvom za pranje tako d ace sigurno sve istjerat van.

Čistio sam nekoliko kompova na taj nacin i svaki put su izgledali kao novi nakon tog tretmana.

Vidis koliko je prasine da su sve talozi zemlje tamo kod heat pajpova na radijatoru (donji dio radijatora, iznad baze)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 20:24 (Lucidius).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hoće li to savit finove, ipak je to priličan pritisak

9 godina
protjeran

Nece, nemres to tak sam savit a i špricao bude okomito (odozgora) direktno kroz njih, nece sa strane špricat u rebra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Valentin17 kaže...
Lucidius kaže...

Ma vidiš da je to sve požutjelo od dima, teško da bude sjaj dobio bez ribanja, a između rebara nema s čime prići.

ima za naručit neko profi sredstvo za čišćenje, zove se prelav - ja u životu nisam vidio da nešto tako dobro skida zakorenu zmazanoću

sa stražnje strane hladnjaka baš takvo žutilo, koje inače moraš ribati kao luđak, s tim sranjem pošpricaš i naočigled vidiš kako curi zmazanoća dolje

kao one glupe reklame gdje jednim potezom obriše zapečenu i zagorenu pećnicu... samo što ovo uistinu šljaka

e s tim ga dobro našprica, istušira i gotovo

12 godina

U kantu naliti tople vode tako da se hladnjak može cijeli potopit i u to uliti tekućinu za prati suđe i to obilnije. Ostaviti pola sata da se namače. Tušem dobro isprati.

ništa mi se neda
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
picajzla0707 kaže...
..

pa moze i s naftom, kaj :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
protjeran

polit sve benzinom i zapalit, nema druge...lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
Stjepanj kaže...

polit sve benzinom i zapalit, nema druge...lp

Ili umočiti u solnu kiselinu i ostaviti recimo jedan dan.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina

Ma najbolje ovoga baciti u smeće i kupiti novi. 

1 0 hvala 1
14 godina

Nastavite li tako sa savijetima mislim da će morat zamjenit AMDovu karticu za Nvidiu da sve bude u zelenom tonu

4 0 hvala 2
11 godina

Dovoljan je mlaz vode kucne pipe, kakva praona i samponi. Ovaj cooler sam prekjucer isisao i kasnije sa strane stavio pod vodu pipe od kade i to je to. Osusio sa fenom i kompresorom pa stavio vani susit, bio je prakticki suh za 4h.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 12:33 (The_Fichek).
14 godina

Pa kako vam uopće kompovi dođu u tako stanje ?? 

17 godina
The_Fichek kaže...

Dovoljan je mlaz vode kucne pipe, kakva praona i samponi. Ovaj cooler sam prekjucer isisao i kasnije sa strane stavio pod vodu pipe od kade i to je to. Osusio sa fenom i kompresorom pa stavio vani susit, bio je prakticki suh za 4h.

To je obična čista i suha prašina, onaj gore nema šanse da se fino očisti samo sa toplom vodom.

Mora se koristiti neko sredstvo za skidanje mrlja i masnoće i uz fizičko trljanje ili pod jakim mlazom nakon namakanja. 

Ono gore djeluje mi kao i uticaj vlage ili masnoće + duhanski dim koji to fino upekne u ove limiće. 

Ja sam koristio DAX i četkicu za zube kod skidanja dugogodišnjih naslaga prljavštine i duhanskog dima sa bijelih lopatica ventilatora i coolera. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 14:04 (boxer).
13 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zamisli samo kakve su im gace?!😂😂😂😂
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

Imaš neki fetiš na gaće? 

11 godina

Najbolje rjesenje za prasinu su filteri i po mogucnosti lako dostupni filteri..

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 15:51 (The_Fichek).
14 godina
Stjepanj kaže...

Ti si mi lagano sumnjiv. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 16:39 (Valentin17).
14 godina
neaktivan

Ekipa koja ima Arctic freezer 120 dal možete normalno kontrolirati FAN-ove prek softwarea? Pošto vidim da u recenziji od BUG-a kaj je nicky.sl stavil, piše da nema software control... to mi je čudno malo

0 0 hvala 0
14 godina

Pa nema Arctic svoj software ali možeš preko matične i njenog ili neki treći software koji kontrolira ventove.

14 godina
neaktivan

E to sam htjel čuti, znači ono je samo za vlastite control fan software

14 godina

Da, taj komentar je valjda bio da nema svoju neku aplikaciju kao što sada svi imaju što u konačnici nije bitno koliko je bitno kakav je sam hladnjak naravno. Al danas ako ne svijetli ili nema 350 funkcija, osim da hladi kako treba, odma mu ruše ocjene. Tako ti je to sada.

12 godina
itomic009 kaže...

Da, taj komentar je valjda bio da nema svoju neku aplikaciju kao što sada svi imaju što u konačnici nije bitno koliko je bitno kakav je sam hladnjak naravno. Al danas ako ne svijetli ili nema 350 funkcija, osim da hladi kako treba, odma mu ruše ocjene. Tako ti je to sada.

Što će mu softver pa ni Noctua nema softver pa je opet među najskupljima ;)

ništa mi se neda
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice