CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.201.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

http://www.alpenfoehn.de/index.php?option=com_content&view=article&id=192%3Aalpenfoehn-matterhorn-revb&catid=53&Itemid=44&lang=en

dečki dal je imal ko doticaja s ovim kulerom?kopija noctue nhU12P-samo pitanje je jel hladi tak dobro ko noctua...

ima cijela ergela tih coolera-njemačka firma u pitanju-e sad kak je po pitanju hlađenja neam pojma--..pajdaš radi u švabiji,pa bi možda kojega i uzel...

ak ima ko kakvih pozitivnih iskustava nek napiše ovdi-iz prve ruke da se zna:)

http://www.alpenfoehn.de/index.php?option=com_content&view=article&id=157&Itemid=134&lang=en

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 19:24 (bahrija).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: CPU hladnjaci P&O

odličan, gdje ga kupuješ? možda ti se pridružim btw. pogledaj si i titan fenrir ja sam si njega sada zapikiro.. a ima možda i najbolji od ponuđenih evga superclocked cooler

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/44824-evga-superclock-cpu-cooler-review-8.html

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

mislim da sam videl u nekom bugu od prošle godine -baš recenziju o dotičnom kuleru-pa možda ima koga ko ga imal u rukama-na testiranju da opiše svoje pozitivne i negativne strane hladnjaka...

Bahrija
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A gle, ako je švabo nešto napravio, onda to mora valjat {#}. Samo da napomenem ovom kolegi za Fenrira, na testiranjima je lošiji od Mugena tako da nebih ti to baš preporučio {#}.

14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Jel zna netko jel ima di još kod nas za nabavit Prolimatech Megahalems ili Megashadow???

Pa odjednom ko da su propali u zemlju, a meni broj 1 hladnjaci po izgledu :(

I sad kad imam love ih nema :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Kod nas od Prolimatecha imas samo Genesis i Armageddon ! Imas na Njuskalu jednog Megahalemsa !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozz , evo prvi put overclokam (odnosno zelio bi :) ) te me zanima dali bi trebo kupiti neki hladnjak i ako da , koji ..? Evo slike mojih komponentna http://upload.slike.com/slike/rpkOV.png

kuciste je TT budem jos pogledo model ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Da , ako ces clockat treba ti neki aftermarket hladnjak ! Kolko para mozes izdvojit za hladnjak ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CPU hladnjaci P&O

Koji je bolju cooler ?

ZALMAN CNPS10X Quiet ili SCYTHE Mugen3 PCGH Edition

Trenutno imam zalmana ali i priliku da ga zamjenim za mugena,glavni razlog velicina zalmana jer mi prekriva 2 memory slota na maticnoj...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 10:52 (Huurux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja bih uzeo Mugena, ali sumnjam da ima tu neke velike razlike.

13 godina
neaktivan

a kolko treba .. :) al nemoj mi sad dat nekaj najskupljeg nek ono kolko mi treba da to hladi ..

14 godina

Za overclockanje i5 2500K ti netrebaju skupi cooleri. Dovoljan ti je jedan Hyper 212 Evo ili još bolje 412S da ideš ako ti je dobar primjerak na nekih 4.8Ghz. Za 5.0+ je već žešće clockanje i tu treba ić malo bolje hlađenje. Ali za ovo normalno i 24/7 primjenjivo hlađenje netrebaš lupat velike pare na hlađenje.

14 godina
neaktivan
dartz kaže...

a kolko treba .. :) al nemoj mi sad dat nekaj najskupljeg nek ono kolko mi treba da to hladi ..

Ispod 300Kn imaš odličnih hladnjaka za ohladit 2500K OC-anog; CM Hyper 412S & Evo, Xigmatek Gaia SD1283...

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drofix kaže...

Neisplativ je za te novce, uzmi neki sa 120mm ventom.

clock2much
13 godina
neaktivan

Koji mi možeš preporučiti?

13 godina
Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan

Koliko je taj mugen bolji od ovog drugoga?

Hvala

13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Koji je dobar hladnjak za ovaj procesor?

Imam ovaj procesor:

Intel® Core™ i5

CPU brand Intel
CPU model 2400
CPU brzina [GHz] 3,10
L3 Cache 6 MB
Chipset Intel® H61(B3) Express
Socket

1155

0 0 hvala 0
14 godina

Bilo koji hladnjak ti je dobar pošto se taj CPU negrije baš nešto i nemaš mogućnost OC- tako da ga dovedeš u stanje da se grije više. Stock mu je savršen, zašto ga mjenjati uopće ??

16 godina
neaktivan
drofix kaže...

Koji je dobar hladnjak za ovaj procesor?

Imam ovaj procesor:

Intel® Core™ i5

CPU brand Intel
CPU model 2400
CPU brzina [GHz] 3,10
L3 Cache 6 MB
Chipset Intel® H61(B3) Express
Socket

1155

http://www.links.hr/?naziv=cooler-arctic-cooling-freezer-i30-socket-1155-1156-2011&option=artikl&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.262

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
15 godina
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav

Daakle imam i5 2500K i vrrijeme je da odbacim stock kuler.

Mislio sam malo kloknut proc, na recimo 4GHz.

Želim čim tiši kuler i kolko čitam CM 612s je ko stvoren za mene,

no (potencijalni) problem je što mu je visina 613mm,

a to je točno granica koju prema specifikacijama podržava moje kućište Fractal R3

jel ima netko tko bi to možda mogo provjerit, da ne kupim pa da je naknap?

Hvala

Razmišljal sam i o Noctui D14, al mslim da ju ne bum iskoristil, ipak je duplo skuplja

He who dares wins.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Teško da je veći od Noctue, tako da stane. Jer ja imam Noctuu i to isto kućište i normalno stane unutra.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
neaktivan

Poz, jučer kupio novu konfu i s njom i kuler CM 612s, e sad me zanima kad montiram backplate on nije baš jako čvrst, jel to treba bit tako ili?

@El Dacho

kolega meni je stao u fractal design core 3000 koji po specifikacijama podržava samo do 160 mm a ovaj je viši, 163, je da je knap ali čak ima još koji mm tako da nije problem.

Battlelog: Mali_Playa
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:56 (MV_gamer).
17 godina
MV_gamer kaže...

Poz, jučer kupio novu konfu i s njom i kuler CM 612s, e sad me zanima kad montiram backplate on nije baš jako čvrst, jel to treba bit tako ili?

@El Dacho

kolega meni je stao u fractal design core 3000 koji po specifikacijama podržava samo do 160 mm a ovaj je viši, 163, je da je knap ali čak ima još koji mm tako da nije problem.

to moras sam odredit osjecajem

temperature su ti takodjer pokazatelj dal cooler dobro sjedi na procu

uglavnom cooler mora biti cvrst na svojoj podlozi

Truth in engineering.
13 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Teško da je veći od Noctue, tako da stane. Jer ja imam Noctuu i to isto kućište i normalno stane unutra.

Baš obrnuto, 612S je viši par milimetara od Noctue i lakše je staviti NH-D14 u kućište nego CM. Ali mislim da nebi trebalo biti problema oko ugradnje CM.

14 godina
neaktivan
Batista kaže...
MV_gamer kaže...

@El Dacho

to moras sam odredit osjecajem

temperature su ti takodjer pokazatelj dal cooler dobro sjedi na procu

uglavnom cooler mora biti cvrst na svojoj podlozi

na stocku i5 3570k na 100% load-a ispod ne ide preko 60, pa nisam siguran je to ok ili, doduše jedna od jezgri je uvijek 10-ak stupnjeva manje (četvrta)

Battlelog: Mali_Playa
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Visi je od Noctue za 3mm. Stat ce u kuciste.

clock2much
17 godina
MV_gamer kaže...

na stocku i5 3570k na 100% load-a ispod ne ide preko 60, pa nisam siguran je to ok ili, doduše jedna od jezgri je uvijek 10-ak stupnjeva manje (četvrta)

to je odlicno, provjeri nakon cca 3 dana kako hladnjak stoji za svaki slucaj kad vec nisi siguran

Truth in engineering.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice