CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.199.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
16 godina
neaktivan
Re: CPU hladnjaci P&O
15 godina
CPU hladnjaci P&O

maloprije sam si složio CM Hyper 612S na Phenom II 955 koji je na 3.6 GHz. Zanima me jeli temperatura od 25 stupnjeva u idle-u ok?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 13:21 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
maloprije sam si složio CM Hyper 612S na Phenom II 955 koji je na 3.6 GHz. Zanima me jeli temepratura od 25 stupnjeva u idle-u ok?

Odlična temp. !

Music As A Weapon !!
16 godina

imam q6600, na gigabyte matičnoj, do kraja godine planiram preć na minimalno core i5... rami su "standardni" znači bez hladanjaka i ostalih stvarčica

16 godina
neaktivan
antimadridista i Haf932, zar vi jos niste shvatili da je idle temperatura nebitna?! LOAD burazeri, LOAD je temperatura koja se gleda i koja se uzima kao mjerilo, pogotovo kad uzmete u obzir da 99% danasnjih kvalitetnih hladnjaka ima PWM ventilator, koji pri malom opterecenju procesora smanji broj okretaja na minimum, pa zbog toga temperatura izmedju IDLE i LOAD vrijednosti nerijetko varira tek nesto sitno.
17 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Preporucite mi ultra tih (zracni) za 775. PWM kontrola nije prioritet mada nije lose da je takav

Ne zelim svemirski hladnjak, racunalo nije overclockirano i nikad nece biti. Za E7500

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Ja sam si naručio CM 612S za 775 pa ću viditi kakav će se pokazati..Ima i onaj silent adapter tako da je tišina u radu vrlo dobra ...

Pro audio equipment
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lazarus Long kaže...

Preporucite mi ultra tih (zracni) za 775. PWM kontrola nije prioritet mada nije lose da je takav

Ne zelim svemirski hladnjak, racunalo nije overclockirano i nikad nece biti. Za E7500

TT Contac 21 , PWM vent brzine 1000 - 2400rpm-a , s razinom buke od 19.3 - 30 dba ! Odlican i jeftin hladnjak ( cca 150kn ) !

Scythe Katana 3 - PMW vent brzina 300 - 2500rpm-a , uz razinu buke od 7.2 - 31.07 dba ! Nesto bolji hladnjak od gore navedenog TT-a !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 11:22 (Haf932).
13 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Izvoli: http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050903182

17 godina
The Man kaže...

Yasya je banana od kulera. Poznanik si je srezo na nju prste, a i ne hladi bogznašto ako je ventilator na low okretajima. Hyper 612 all the way, ali ja bi ipak ovaj...

http://www.links.hr/?naziv=cooler-xigmatek-balder-sd1283-socket-775-1155-1156-1366-am2-am3&option=artikl&id_kategorija=05090312&id_artikl=050.903.223

Poznanik ti je srezo prste? kako???
Ja imam Yasyu na i7 i7-3930K super hladi.

13 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Ma kakva Yasya, ovaj macan opere sve te coolere za sicu novaca.Jedino je problem malo glasniji vent no to se lako sredi, nabavis tisi i opet imas vrhunski cooler.

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
CPU hladnjaci P&O

Jel se isplati uzet ovo?

http://www.njuskalo.hr/procesori/hladnjak-zalman-cnps11x-extreme-oglas-4873073

novi je sigurno preskup u odnosu na performanse, ovo mi se čini ok ponuda

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Nije losa ponuda , novi je u Linksu 500 KN !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

jedino je problem što nisam blizu a malo mi je frka preko njuškala poštom trgovat,

još ću vidjet, ili to neki scythe novi za sličnu cijenu

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Uzmes ili Mugen 3 ili cak CM Hyper 612S koji je također odlican!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji bi recimo hladnjak bio Među povoljnijima, a da se s njim može malo kloknuti Phenom II x4 955  ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Jedan CM 212 EVO bi bio odlican kao i TT Contac 29 i CM Hyper 412S !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 20:06 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajmo glasajte, jesu ovo svi tako približnih performansi ili se neki malo ističe ??

6 CM Hyper 612S
1 ZALMAN CNPS10X Performa
0 THERMALTAKE Contac 29 BP
0 ARCTIC COOLING Freezer 13 Pro
Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
protjeran
goranbm kaže...

Ajmo glasajte, jesu ovo svi tako približnih performansi ili se neki malo ističe ??

Spire Thermax II ili Xigmatek Balder, oba pojedu sve navedene.

clock2much
16 godina
neaktivan
Balder ne uzimaj ako imas AMD zbog debilne montaze, ali za Intel je k'o stvoren.
http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
16 godina
CPU hladnjaci P&O

Imao sam stock cooler od intela za dual core procesore.Strgala se plastika,i sad se neda zakvacit,mozete mi reci dali bi ovi jeftini cooleri drzali procesor.(Ovi cooleri za 50 kuna)

0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Naravno da bi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sad kad sam vec tu,jel mi mozes reci,sta se onda dobije toliko puno ako uzmes ove za 200 kuna.Jer se uopce ne razumijem u to

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Imaju vise toplovodnih cijevi , veći su ,  kvalitetniji , tiši i veći ventilator , veći protok zraka ...! Neki imaju podrsku za jos jedan vent - sto znaci 2 venta !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cale kaže...

sad kad sam vec tu,jel mi mozes reci,sta se onda dobije toliko puno ako uzmes ove za 200 kuna.Jer se uopce ne razumijem u to

Dobiješ niže temperature (što za sobom povlači veću mogućnost eventualnog overclocka) i tiše hlađenje.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
CPU hladnjaci P&O

Postoji li neki mounting kit koji paše na yasyu, a da nema ove intelove push-pinove. Imam osjećaj da ne drži baš najbolje, a kad ga stavljam imam osjećaj kao da će svaki tren nešto puknuti.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Coolermaster je izbacio novi hladnjak pod nazivom Hyper 412 Slim !

Naime radi se o skoro pa istom 412S hladnjaku , jedino sto je  mala razlika u širini hladnjak i tezini !  412 Slim dolazi opremljen s dva ventilatora brzine od 500-1600 rpm-a !

U prodaju krece pocetkom lipnja po cijeni od 40 € ! Sve ostalo procitajte na sluzbenoj stranici !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Može preporuka top 3 hladnjaka za  i7 3930K (LGA2011) za clock do 4GHz i 2 top termalne paste?
Neka mi se jave iskusni, a ne amateri, hvala... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 22:02 (Master11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uzmi Spire TherMax III ili Noctuu NH-D14 i AC Ceramique ili MX5
Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice