CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.199.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
15 godina
neaktivan
Re: CPU hladnjaci P&O

Ima li netko CM hyper 212 evo i asrock 770 extreme3 ploču, da mi kaže da li mu cooler prelazi preko prva dva slota rama ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav ljudi! Nisam znao gdje da pitam, pa ću ovdje.
Koliko je isplativo stavljati push & pull konfiguraciju na 240mm ili 280mm radijator na vodenom hlađenju u odnosu na samo push.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isprike na ovolikom pisanju, ali trebam jedan savjet, dosta hitno. Naime dobio sam ponudu zamjene katane 3 za moj yasya, taj bi mi cooler pasao zbog dimenzija, ali da li je on ok performansama za phenom 2 x4 955 ... i koliko bi bila ok nadoplata ?

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
goranbm kaže...

Isprike na ovolikom pisanju, ali trebam jedan savjet, dosta hitno. Naime dobio sam ponudu zamjene katane 3 za moj yasya, taj bi mi cooler pasao zbog dimenzija, ali da li je on ok performansama za phenom 2 x4 955 ... i koliko bi bila ok nadoplata ?

Na stock taktovima bi držao, ali na knap. Na tvom mjestu ja nebi, ali ako hoćeš, bar 150kn nadoplate.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan

Ovako, imam 3 ponude - katana 3, mini ninja i Gaia ? savjet molim.

16 godina
goranbm kaže...

Mislim da je Gaia najbolja

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
goranbm kaže...

Gaia.

clock2much
16 godina
neaktivan
Gaia
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Pozdrav ljudi! Nisam znao gdje da pitam, pa ću ovdje.
Koliko je isplativo stavljati push & pull konfiguraciju na 240mm ili 280mm radijator na vodenom hlađenju u odnosu na samo push.

Pa zar stvarno nitko nezna?
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
CPU hladnjaci P&O

Po meni ne dovoljno isplativo.

clock2much

2 0 hvala 2
13 godina
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav forumaši.

Ima li tko ovaj hladnjak i kakve su mu kvalitete ?

Tnx pozdrav

http://www.nabava.net/hladnjaci__470/cooler-master-cpu-hladnjak-v6gt-38db-s775__1740131

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Procitaj si ovaj review ! Hladnjak vrlodobro hladi , ali je i prilicno glasan ! Montiranje hladnjaka je malo komplicirano i potrebno je imat pomagača kod montiranja , a treba se i skidat maticna ! Po meni je malo precijenjen , ali mi zato odlicno izgleda ( zato sam si ja upiknuo V8 ) !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Haf932 kaže...

Procitaj si ovaj review ! Hladnjak vrlodobro hladi , ali je i prilicno glasan ! Montiranje hladnjaka je malo komplicirano i potrebno je imat pomagača kod montiranja , a treba se i skidat maticna ! Po meni je malo precijenjen , ali mi zato odlicno izgleda ( zato sam si ja upiknuo V8 ) !

Ok tnx.

Čitao sam ovu temu ima dosta različitih preporuka i mišljenja,tako da uopće ne znam koji cooler kupiti.

Koji mi ti predlažeš ? Cijena nije bitna.

16 godina
neaktivan
Noctua NH-D14
13 godina
The Man kaže...
Noctua NH-D14
Da čuo sam da je dobar cooler ako ne i najbolji zračni cooler ali nema ga kupiti u HR.

17 godina

Mislim da ga ima u Oprić informatici.

http://www.opric-informatika.hr/

nunaVk
13 godina
darijoman kaže...
The Man kaže...
Noctua NH-D14
Da čuo sam da je dobar cooler ako ne i najbolji zračni cooler ali nema ga kupiti u HR.

Kako ovo čudo uopće stane na MB hehe.

Trebam vidjet da li će smetati memoriji.

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Ovdje imas popis memorije koja je kompatibiln as NH-D14 , ako imas neke low profile rame onda nece smetat sigurno !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
13 godina

Imao sam u planu coolermaster v8,kažu da je dobar ali teško je ga naći.

16 godina
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav, evo zanima me koji bi bio dobar hladnjak za moj proc? Dolazi ljeto, vec mi se i sad grije jer sam u stanu, morao sam otvorit bacnu stranicu, i neki vent usput ako znate za moje kuciste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XYomegaYX kaže...

Pozdrav, evo zanima me koji bi bio dobar hladnjak za moj proc? Dolazi ljeto, vec mi se i sad grije jer sam u stanu, morao sam otvorit bacnu stranicu, i neki vent usput ako znate za moje kuciste.

TT Contac 21  , Scythe Katana 3 , CM Hyper 412S , TT Contac 29 ... ovisi do kolko para trebas !

Za kuciste uzmi AC F12 !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 14:45 (Haf932).
15 godina
darijoman kaže...

Imao sam u planu coolermaster v8,kažu da je dobar ali teško je ga naći.

Ja sam svojeg uzeo u Netcomu ! Kupio sam ga radi izgleda , no ako tebi treba hladnjak za masno clockanje onda uzmi NH-D14 !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Posto na temu nitko nije reagirao,sveo sam odabir na 2 kulera

radi se o kucistu di preko 110mm kuler ne stane

Noctua NH-L12 Novi model,kod nas nisam nasao cijenu,low profile,cini se mrcinski za ovakvu namijenu

Za:Noctua je poznata po odlicnim hladnjacima,vjerujem da ovo cudo moze drzat proc poprilicno hladnim

Protiv: visoko 96mm,zrak ce lupati direktno u aluminij iznad (nemam pojma dal je to stvarno lose ili mi se cini losim),tesko dobavljivo

Corsair H60

Za: nasao brdo reviewa,drzi proc zaista cool,space saving na maximumu

Protiv: Gubim jedan 120mm vent koji baca air u samo kuciste jer ga kombiniram ko vent koji baca zrak kroz radiator

SVaki savijet je dobrodosao naravno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Taj Noctua ce vjerojatno bit dobavljiv kod Oprić informatike , no ja bih rađe uzeo Corsaira H60 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Info koji sam zaboravio napisat:

Procesor i5 2500K

Kuciste Lian Li v352

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
b0.0ster kaže...

Posto na temu nitko nije reagirao,sveo sam odabir na 2 kulera

radi se o kucistu di preko 110mm kuler ne stane

Noctua NH-L12 Novi model,kod nas nisam nasao cijenu,low profile,cini se mrcinski za ovakvu namijenu

Za:Noctua je poznata po odlicnim hladnjacima,vjerujem da ovo cudo moze drzat proc poprilicno hladnim

Protiv: visoko 96mm,zrak ce lupati direktno u aluminij iznad (nemam pojma dal je to stvarno lose ili mi se cini losim),tesko dobavljivo

Obje Noctue o kojima pričaš (D14 i L12) su vrlo lako dobavljive, ima ih Oprić Informatika na lageru.

13 godina
neaktivan

kako znas? 

u cijeniku nema,pa zato pitam...

ako imas neki inside info o cijeni L12 to bi bilo super,to ce zadnje presudit o odabiru,za sada naginjem na H60

17 godina

Moraš također znati da su ti Hxx vodena dosta glasna, pa i to uzmi u obzir.

Ja ću uvijek prije uzeti neki tiši vent nego neki koji ga hladi bolje za možda 2,3 stupnja...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
b0.0ster kaže...

kako znas? 

u cijeniku nema,pa zato pitam...

ako imas neki inside info o cijeni L12 to bi bilo super,to ce zadnje presudit o odabiru,za sada naginjem na H60

Ma bude i u cjeniku. Uvijek kasne sa dodavanjem novih dolazeka u cjenik. A i webshop je neki već predugo u planu pa se čini da će i to sad stvarno izrealizirat.

Uglavnom cijena za L12 okvirno slijedi preporučenu Noctuinu cijenu od 50€, tj kod Oprić Informatike je 370kn.

Najbolje ti je poslat mail na:

ivan@opric-informatika.hr

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice