Naslov govori sve toj. dali je moguće držat q6600 na intel stock hladnjaku od e4500 bez problema?
Naslov govori sve toj. dali je moguće držat q6600 na intel stock hladnjaku od e4500 bez problema?
Ako paše , zasto ne i ako ne mislis clockat na tom stock hladnjaku !
Pa sad imam e4500 na stock hladnjaku u sred lita i temperature ne prelaze 69 C. A max je 73.3 C za ovaj cpu. A št ose tiče q6600 GO zanima me dali će ga držat na 3 ghz jer to je to što bih želio izvući zasada.
Osobno nebih clockao na stock hladnjaku !
Q6660 G0 na 3Ghz na stocku, bolje nemoj probavat pogotovo sad kad su vručine, moje je na 2.4 sa stock oko 52°
A mora sam radi BF3 izvuć sve a ža mi davat lovu za hladnjak hehe. No znači može radit i na core2quadu. To me zanimalo, hvala. :)
52°C u loadu ili idle ?
52°C u loadu ili idle ?
idle, load je 73° do 75°
52°C u loadu ili idle ?
idle, load je 73° do 75°
Nešto mi to puno. možda nemaš dodatnih ventova u kućištu?
Nešto mi to puno. možda nemaš dodatnih ventova u kućištu?
Ok je, tavanski stan, je da je klima, al je sve uredu
Znači preporučate neki bolji cooler ako želim oc na 3 ghz za q6600? Može preporuka onda
Do kolko para ?
Do kolko para ?
Hmm, možda do 200 kn max
Do 200kn Scythe Katana 3 , iako bih se ja protegnuo 37kn i uzeo CM Hyper 212 EVO !
Katana 3, makar Q6600 je 65nm i dosta se grije tako da ce bit malo teze da ga drzi na 3GHz ali moci ce.
Imama odlična iskustva sa zalmanom pa bih se ipak odlučio za ovaj freezer 7 ..hvala na preporukama.
Ili cak CM Hyper TX3 EVO , jako slican Katani 3 !
Ili cak CM Hyper TX3 EVO , jako slican Katani 3 !
Našao na ebayu taj cooler za 20$ uključujući poštu (imam brata u SAD-u trenutno) pa mislim da je ovo još prihvatljivija kupnja .;)