BEST BUY FX8xxx ?

poruka: 9
|
čitano: 1.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
BEST BUY FX8xxx ?

kao sta tema kaze,zanima me koji je best buy FX osmo jezgreni CPU?? ima li velike razlike onoga 8120 i 8350??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BEST BUY FX8xxx ?

FX8320! 

Moj PC  
8 0 hvala 2
15 godina
BEST BUY FX8xxx ?

Razlika je ta sto noviji procesori FX8320 i FX8350 su Piledriver based procesori (bolje se clockaju, brzi su i bolja je efikasnost jezgri).

Sad da ces osjetiti veliku razliku izmedu njih i onih starih FX8120 i FX8150 neces, samo sto se isplati uloziti u Piledriver posto cijene ne odstupaju previse od starih modela.

Savjetujem ti da uzmes radije FX8320 umjesto FX8350 jer su potpuno isti samo **50 radi na vecem taktu pa mu zato cijena raste, a to se lagano sredi, par clickova u UEFIu i dignes si 8320 na taktove od jaceg modela.

1 Day U May
Moj PC  
6 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
BEST BUY FX8xxx ?

hvala vam puno!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BEST BUY FX8xxx ?

pozdrav opet ja!! {#} uzea bi ovih dana FX8320,al bi narucia iz zagreba,zivin u splitu a cjena mu je ode 1450 kn,a u Zagrebu se moze nac za 1100 kn,sad me zanima kako garancija ako mu sta bude...oce tu bit ikakvih problema iako san iz Splita,kako ide postarina itd? i kakva su van iskustva s EXTREME DIGITAL trgovinom...LP http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=fx+8320 zasto bi ostavlja linksu 350 kn {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 17:32 (gamer1511).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: BEST BUY FX8xxx ?
Brega55 kaže...

Razlika je ta sto noviji procesori FX8320 i FX8350 su Piledriver based procesori (bolje se clockaju, brzi su i bolja je efikasnost jezgri).

Sad da ces osjetiti veliku razliku izmedu njih i onih starih FX8120 i FX8150 neces, samo sto se isplati uloziti u Piledriver posto cijene ne odstupaju previse od starih modela.

Savjetujem ti da uzmes radije FX8320 umjesto FX8350 jer su potpuno isti samo **50 radi na vecem taktu pa mu zato cijena raste, a to se lagano sredi, par clickova u UEFIu i dignes si 8320 na taktove od jaceg modela.

Ne clockaju se bolje nego podjednako u globalu, sve ostalo stoji.

gamer1511 kaže...

pozdrav opet ja!! {#} uzea bi ovih dana FX8320,al bi narucia iz zagreba,zivin u splitu a cjena mu je ode 1450 kn,a u Zagrebu se moze nac za 1100 kn,sad me zanima kako garancija ako mu sta bude...oce tu bit ikakvih problema iako san iz Splita,kako ide postarina itd? i kakva su van iskustva s EXTREME DIGITAL trgovinom...LP http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=fx+8320 zasto bi ostavlja linksu 350 kn {#}

Nece biti problema, naruci, postarina te kosta maximalno 50 kuna.

iclock2much
12 godina
neaktivan
BEST BUY FX8xxx ?

samo mi malo cudno sta je jedino u ovom ducanu ynatno jeftiniji nego ode po splitu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BEST BUY FX8xxx ?

Na njihovoj stranici imas info, cine se kao normalna i uredna firma.

Ukupno sa postarinom imas taj CPU za 1140 kuna, ne cini se nista sumnjivo.

iclock2much

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: BEST BUY FX8xxx ?
zoharbizo kaže...

Na njihovoj stranici imas info, cine se kao normalna i uredna firma.

Ukupno sa postarinom imas taj CPU za 1140 kuna, ne cini se nista sumnjivo.

hvala kolgea!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice