Asus P5B-VM radi al neradi

poruka: 9
|
čitano: 2.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo ovako ekipa imam problema s gore navedenom pločom,znači izvadim ramove van ona pišti da ih nema ili su neispravni,vratim ih nazad nema beepova no nema ni slike,ploča je bacila blue screen,evo i link s dump fileom.Radi trenutno na integriranoj grafulji,no ubacim i grafulju u PCIe i isti slučaj nema nikakvih beepova,probao do sad 2 procesora i isti slučaj(oba rade),pretpostavljam da je odapela no isto tako predpostavljam da ima i šanse da je uredu ploča radi tih beepova.

LINK od dump filea.

EDIT

Pogrješio sam u naslovu ime Asus P5B-WM.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 21:18 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nije vrag da nitko nezna?

Evo i video mog problema

Neznam zašto je tako loša kvaliteta videa,puuuuuuno bolja kvaliteta mi je na samom pc-u,stavio sam postavke za video najbolje preporučene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

- Posudi RAM od frenda pa probaj, moguće je da RAM ne valja.

- Probaj RAM stavit u drugi utor.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 11:44 (Valentin17).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Asus P5B-VM radi al neradi
Valentin17 kaže...

- Posudi RAM od frenda pa probaj, moguće je da RAM ne valja.

- Probaj RAM stavit u drugi utor.

Uzeo sam ramove iz pca od stare i isti slučaj,te iste ramove iz tog PCa sam stavio u pc od stare i rade kako treba,odvrtio i mem test i sve 5.Probao sam i s neispravnom i ispravnom grafuljom i isti slučaj,čak sam vadio grafulju iz mog pc-a(koja 100% radi) i isti slučaj,napravio clr cmos,bateriju vadio van,probao drugi proc s njime i nepišti jer je vrlo vjerojatno neispravan,stavim ispravan cpu i pišti bez rama.

EDIT
Na svim slotovima probano,a i da je neispravan ram onda bih bacala ta ploča beepove ako se nevaram.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 11:47 (kruskar).
12 godina
neaktivan

crkla ti je matična/konektori na njoj

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kivic15 kaže...

crkla ti je matična/konektori na njoj

Dali ima mogučnost da se promjene oni? Ako da onda neki tut bi dobro došao,imam svakakvih konektora s matičnih ploća,od ddr do ddr3 slotova,pci-pcie ulazi svi mogući(dosta pokidanih ploća sam imao pa sam po odlemljivo sve s njih što se da iskoristiti) pa mi nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 11:56 (kruskar).
12 godina
neaktivan

provjeri sve još par puta...jesi probao drugo napajanje,monitor,kabel(video)?...Meni se jednom pojavio HDD BSoD i sutradan riknulo napajaje,a hdd zdrav 100%....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kivic15 kaže...

provjeri sve još par puta...jesi probao drugo napajanje,monitor,kabel(video)?...Meni se jednom pojavio HDD BSoD i sutradan riknulo napajaje,a hdd zdrav 100%....

Provjerio sam 4-5 puta sve,kabl sam promjenio potpuno čak sam stavio svoju grafu i preko HDMI kabela spojio na LCD TV i ista stvar,napajanje probao LC Power Green Power 650W(drži moju konfu),sad da je makar moć doznat koji konektori su otišli da ih promjenim.

EDIT
Zanimljivo sve komponente su mlake,cpu,na matičnoj oba hladnjaka,grafička isto tako,ali nema slike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 15:37 (kruskar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice