ASRock N68C-S UCC flash na AM3+

poruka: 3
|
čitano: 3.173
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pošto doma imam jednu ASRockovu N68C-S UCC pomislio mogao bi se poigrat pa da vidimo dali bi mogla dobit FX podršku i vidi vraga skinuo BIOS od N68C-GS FX i ploča posta normalno još samo trebam stavit svoga FX8320 da vidimo dali će radit.. Ali šta se tiče vlasnika ove ploče koji nemaju garanciju a željeli bi preć na FX da može se stavit BIOS od modela sa podrškom za FX procesore i uživat !

How to flashat

1.Trebate skinuti najnoviji BIOS od N68C-GS FX i afuwin za flashanje iz biosa

2.Raspakirate bios i afuwin

3.Pokrenete afuwin te idete na open i nađete di vam je spremljen bios

4.Kad odaberete bios prebacit će vam u prozorčić Setup i dodajte kvačicu na Do Not Check ROM ID sve ostalo je ok

5.Flash

Nakon tih 5 kratih i jednostavnih koraka imate ploču koja podržava FX procesore .. Evo dokaz i Download linkovi

BIOSi

AFUWIN 32&64Bit

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Re: ASRock N68C-S UCC flash na AM3+

To radi super - samo ako recimo krepa zvučna/mrežna pa ide na reklamaciju, obavezno vratiti na "origigi" BIOS

jer će ti inače EZY odbiti jamstvo. Isto vrijedi i za stare M3N78D.

I usput, morat će preći na DDR3 - BD nema IMC za DDR duju.

Al 4GB DDR3 je sića.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 16:28 (Don Kihoty).
14 godina
protjeran

FX8320 nikako ne upada u socket :( Treba probat neki 95Watni FX možda oni imaju koji pin manje .. jer mislim da jedan pin smeta

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice