dali mi netko moze reci dali je ova ploca dostatna za 6850, g850 i 4gb 1600 mhz rama http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M-VS&cat=Specifications u ducanu me upozoravaju da je ploca preslaba i da moze biti problema s te strane
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a radilo bi to sve samo sto ploca i nije neka...
u principu bi to trebalo drzati 9 mjeseci... koliki je to rizik
Pa ploča nije nešto al nebi smjelo biti nikakvih problema s navedenim procesorom i grafičkom. Jedino ti ram neće radit na 1600 nego na 1333 jer je to maksimum od ploče al nećeš osjetiti razliku.
Koje napajanje imaš?
EDIT: Sad sam pročitao da će ipak radit na 1600 MHz
drzat ce ak ju neces silovat :)
dali mi netko moze reci dali je ova ploca dostatna za 6850, g850 i 4gb 1600 mhz rama http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M-VS&cat=Specifications u ducanu me upozoravaju da je ploca preslaba i da moze biti problema s te strane
LOL, naravno da neće bit problema.
neznam jos za napajanje, mozda seasonic 520, ok hvala vam svima, kupicu je
Radit će na 1066MHz zbog procesora. Intelova politika.
Imao sam sličnu ploču, od MSI-a i u ovo sam se uvjerio odmah nakon što sam sve pospajao.
Iako ja vjerujem u onu da sve komponete trebaju biti ujednačene, i ova će kombinacija raditi bez problema, ako nebudeš OC-ao grafu, što nikako ne preporučavam.
Ta kombinacija ce raditi super samo ce procesor ipak biti usko grlo u igrama sa Quad Core podrskom, minimum neki I3 sa HT-om ako zelis vidjeti puni potencijal Radeona HD 6870.Ploca je dovoljno dobra ali ce ti memorija raditi na 1066MHZ radi IMC-a koji nema opciju za vise frekve.
Lijepo ćeš se naigrati sa tom konfom, neće procesor biti usko grlo, bar ne u potpunosti.
Memorija ce raditi na 1333MHz na Pentiumu, Celeroni su ograniceni IMC-om na 1066MHz.
Imao sam sličnu ploču, od MSI-a i u ovo sam se uvjerio odmah nakon što sam sve pospajao.
Iako ja vjerujem u onu da sve komponete trebaju biti ujednačene, i ova će kombinacija raditi bez problema, ako nebudeš OC-ao grafu, što nikako ne preporučavam.
Ta kombinacija ce raditi super samo ce procesor ipak biti usko grlo u igrama sa Quad Core podrskom, minimum neki I3 sa HT-om ako zelis vidjeti puni potencijal Radeona HD 6870.Ploca je dovoljno dobra ali ce ti memorija raditi na 1066MHZ radi IMC-a koji nema opciju za vise frekve.
Memorija ce raditi na 1333MHz na Pentiumu, Celeroni su ograniceni IMC-om na 1066MHz.
Vjeruj mi, imam Celerone i Pentiume iz serije G5xx i G6xxm niti ASRock niti MSI ploče u UEFI-u ne dozvoljavaju odabir
radne frekvencije veće od 1066MHz. Ti Pentiumi i Celeroni su gotovo isti procesori, razlika je u količini cache memorije,
a sve ostali je identično.
Kod G8xx serija Pentiuma, za kojeg autor trazi misljenje, memorija radi na 1333MHz:
ukoliko podrzava 1333, oce li to sam procesor prepoznati ili ce trebati nekakva posebna podesavanja ? sljedeci tjedan cu imat vremena to sloziti pa javim kako radi (ukoliko budem siguran da znam sto radim )
Maticna ce sama postaviti memoriju na 1333, a ako i ne bude to ces sam podesiti.
A zašto uzimaš matičnu za 340 kn!Nevjerujem da ti u garantnom roku neće otić.
A zašto uzimaš matičnu za 340 kn!Nevjerujem da ti u garantnom roku neće otić.
Ako nema love za bolju, šta ovoj fali?
Podrška za IB, neloša multimedijalna podrška...
Zašto bi otišla?
Uzeo je graf za 1300 kn.Desilo mi se kod 2 prijatelja da su uzeli asrock ploče za 300 kn i nijena nije radila 2 god.Oni su uzeli AM3 sa sempronom i koristili integrilanu grafiku.
Pentiumi G8XX imaju IMC koji podrzava memoriju do 1333MHZ a Pentiumi 6XX imaju IMC koji podrzava memoriju do 1066MHZ, dakle isti IMC kao celeroni SB.Ukratko Kihote imas G6XX Pentiuma, ne ogranicava te ploca.
glavno da drzi, to je privremena kanta iskljucivo za internetsko napucavanje. moja dva asrock iskustva su sve 5