Asrock 970 Pro3 Bios

poruka: 6
|
čitano: 1.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Asrock 970 Pro3 Bios

Ovako imam pitanje ja sam napravio update Biosa sa 1.30 na 1.60. I čini mi se da imam problema više sa novim Biosom nego starim, pa me zanima da li ja mogu vratit na Bios koji sam dobio sa pločom istim radnjama kao sto ide na noviji ili ne?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asrock 970 Pro3 Bios

Moguće je samo ubaci CD/DVD koji je došao sa matičnom pločom, podesi prvi boot device DVD, ubaci disk u drive i napravi restart. Vidi ako je došao kakav software za update BIOS-a iz OS-a moguće je da postoji i opcija "Make BIOS downgradeble" ili tako nešto slično! Postoji još opcija ali prvo probaj ovako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Asrock 970 Pro3 Bios
phoenix2003 kaže...

Moguće je samo ubaci CD/DVD koji je došao sa matičnom pločom, podesi prvi boot device DVD, ubaci disk u drive i napravi restart. Vidi ako je došao kakav software za update BIOS-a iz OS-a moguće je da postoji i opcija "Make BIOS downgradeble" ili tako nešto slično! Postoji još opcija ali prvo probaj ovako...

UEFI bios je i u biti je jednostavno updatea-at samo stavim na stick bios i updateam kroz bios ali da li smijem radi downgrade to me zanima.

15 godina
neaktivan
Asrock 970 Pro3 Bios

Da! Nema problema....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Smiješ naravno do P1.00.

Kod AMD ploča možeš sve. Kod Intel ploča, kad jednom napraviš Ivy Bridge update, nema povratka

na manjeg osim Ivy Bridge updatea (primjer: Ivy Bridge je od P2.00, dakle možeš trpati i veće, ali ispod P2.0 ne smiješ).

Dakle slobodno Instant Flash i rokaj.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Smiješ naravno do P1.00.

Kod AMD ploča možeš sve. Kod Intel ploča, kad jednom napraviš Ivy Bridge update, nema povratka

na manjeg osim Ivy Bridge updatea (primjer: Ivy Bridge je od P2.00, dakle možeš trpati i veće, ali ispod P2.0 ne smiješ).

Dakle slobodno Instant Flash i rokaj.

Hvala, to me zanimalo zato jer sam citao kod Intelovih ploca da ima problema pa me strah da nema slucajno i kod AMD-a, ali evo drugi put sam promjenio rame i izgleda da se sad komp smirio i radi normalno. Napravio sam Clear CMOS i za sad se komp ne resetira i ne zamrzava. Pricekat cu jos malo sa BIOS-om.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice