Asrock 970 extreme4

poruka: 19
|
čitano: 3.790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Misljenja

Zanimaju me misljenja o ovoj maticnoj i hoce li biti dobra za bulldozera,posto nema gygabitice 990xa u linksu gledam sad ovu maticnu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Asrock 970 extreme4

Jeli baš mora biti links ?

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asrock 970 extreme4

ili adm ako ne link,ali kolko sam skuzio nema ni tamo xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Asrock 970 extreme4

Pa mislim da će biti dobra, ipak je to Asrock.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Asrock 970 extreme4

pogledaj onu Gigu 970 bolja je od asrokice

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Asrock 970 extreme4
Premium kaže...

ili adm ako ne link,ali kolko sam skuzio nema ni tamo xD

Kolko ja vidim nema nit u LInks, Osijek a ti si iz tog područja a nema nit u ADM izgleda da no ima u Protis uglavnom dobra je maticna nema problema kaj drugo.{#}

http://www.protis.hr/products/details/asrock-970-extreme4-am3--amd-970-sb950--4-x-ddr3-2100oc/46485

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
Asrock 970 extreme4

Jel moze malo opsirnije misljenje ako neko zna i ako ju neko ima.A i nebi bilo lose ako date par primjera jos nekih maticni do 900 kn,a da je dobra.Bio bih zahvalan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Misljenja
Premium kaže...

Zanimaju me misljenja o ovoj maticnoj i hoce li biti dobra za bulldozera,posto nema gygabitice 990xa u linksu gledam sad ovu maticnu

Matična je dobra. Ima 4 faze za CPU što je skroz dovoljno za žetoki OC Phenoma II x4, ali ne i x6 te Bulldozera kada stigne...

Odlična multimedijalna opremljenost.

Pogodnost?

Drugi slot x8 propusnosti, znači manji gubitak performansi u SLi-u od npr. onog na GiGi 970 UD3 čiji je drugi utor x4 propusnosti pa je gubitak performansi na njoj veći, ali zato GiGa ima 8 faza za CPU, što će omogućiti žešći OC Phenoma II x6/Bulldyja...

Sapienti sat.
14 godina
Asrock 970 extreme4
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 23:44 (r3c0d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije dostupna nažalost, piše ti crvenim slovima.  {#}

Sapienti sat.
16 godina
neaktivan
Asrock 970 extreme4

Trenutno nije hitno,Mislio sam uzeti tamo do 10.8,da li ce oni opet dobit 990xa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Asrock 970 extreme4

Jbg nisam vidia, al nek zovne pa pita možda će doć brzo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Premium kaže...

Trenutno nije hitno,Mislio sam uzeti tamo do 10.8,da li ce oni opet dobit 990xa?

Da, za ADM i magazinRS sa sigurnošću mogu tvrditi da hoće jer nabavljaju od istog dobavljača, a za Links ne bih znao.

Sapienti sat.
16 godina
protjeran
Asrock 970 extreme4

Decki pogledajte stigla je Gigabyte 970A-UD3 mislim da je to ime malo jeftinja a slicna i bolja nego asrokica

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kokokoko kaže...

Decki pogledajte stigla je Gigabyte 970A-UD3 mislim da je to ime malo jeftinja a slicna i bolja nego asrokica

Bolja po pitanju naponske regulacije, ali lošija po propusnosti slotova (drugi utor je x4 propusnosti dok je kod ASR. x8) pa nije nikako sretna opcija za CF/SLi.

Sapienti sat.
16 godina
protjeran
Asrock 970 extreme4

cuj nie bas ni da su CF ili SLI dobri ali bio je test usporedba 6950 na 16x na 8x i 4x i nie bas velika bila

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asrock 970 extreme4

to za propusnost je čista glupost, razlika u bc2 na x4/x4 i x16/x16 je jedan je..ni frejm jedan, znači ne 10 ne 10% nego jedan frejm tako da se na to netreba obazirati...bolje gledaj ostalje aspekte ploče...bdw nekako imam više povjerenja u Asrock nego i gigabyte

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

to za propusnost je čista glupost, razlika u bc2 na x4/x4 i x16/x16 je jedan je..ni frejm jedan, znači ne 10 ne 10% nego jedan frejm tako da se na to netreba obazirati...bolje gledaj ostalje aspekte ploče...bdw nekako imam više povjerenja u Asrock nego i gigabyte

Samo djelomično si u pravu.

Negdje je razlika 1 Frame, a negdje se Framerate skroz prepolovi, npr. u Dirtu 2. Zavisi kako u kojoj igri, ali ja bih išao na sigurno jer je tako dugoročno bolje.

Audi, vide, tace si vis vivere in pace.
17 godina
Asrock 970 extreme4

Kratka informacija... Na službenim stranicama izašao je novi BIOS za ovu ploču. Verzija 2.1.

Kao službeni "changelog" navodi se Windows 8 support. 

No, update je poprilično velik. Donosi kompletno redizajnirano sučelje BIOSa i neke interesantne nove opcije. 

Svakako preporuka.

Btw. Na stranici za download drivera za istu ploču osvanula je kategorija Win8 i Win8 64bit. Pripreme su u toku za novu verziju Windowsa. 

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice