AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.804
|
čitano: 6.869.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
Nemogu vjerovati da se neki procesor nemoze overklokati debelo iznad stock frekvencije, ovo je debakl u povijesti hw i procesora...lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Nemogu vjerovati da se neki procesor nemoze overklokati debelo iznad stock frekvencije, ovo je debakl u povijesti hw i procesora...lp

Kad su ih nabrijali do kraja da budu konkurentni intelu, stock frekvencija kad je malo jezgri optereceno ide iznad max all core OC frekvencije...

8 godina
protjeran
ansha kaže...
Stjepanj kaže...

Kad su ih nabrijali do kraja da budu konkurentni intelu, stock frekvencija kad je malo jezgri optereceno ide iznad max all core OC frekvencije...

"nabrijali"  

13 godina
Stjepanj kaže...

Nije sve u mhz stjepko, sjeti se debakla intela p4 na 2.53ghz koji nije mogao parirati athlonu na 1733mhz.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
protjeran
chaselol kaže...
Stjepanj kaže...

Nije sve u mhz stjepko, sjeti se debakla intela p4 na 2.53ghz koji nije mogao parirati athlonu na 1733mhz.

Ti nisi ni svijestan koliko je glup ovaj tvoj odgovor...

16 godina
A ti nisi svjestan da se ne piše "svijestan".
15 godina
protjeran
Punti kaže...
A ti nisi svjestan da se ne piše "svijestan".

Pise se svestan pa te onda ceo svet razume.

15 godina
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Svijestan to je na po bosanski a koliko svi znamo to je novokomponovani jezik koji je nastao od hrvatsko-srpskog jezika.Ako si ti anaha iz bosne ne mora znaciti da na forumu i ostali moraju poznavati taj jezik po pismenom djelu kako ga ti prezentiras.Na kraju krajeva ovo je hrvatski forum i pise se na hrvatskom jeziku. 

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 16:44 (dreadmoore).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Dobro sam te pročitao da slabo kopčaš šta chaselol ima ovde veze sa riječi svijestan ili svjestan.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 16:41 (dery).
15 godina
dery kaže...

Dobro sam te pročitao da slabo kopčaš šta chaselol ima ovde veze sa riječi svijestan ili svjestan.

Nema chase nista ali ima ansha preko moba sam pa ne vidim sve pogptovo sad kad su zeznuli sa novom web adresom ovaj forum niti mozes podcrtat niti ista. 

AMD AntiBoy
16 godina

izvini onda

17 godina
ansha kaže...
chaselol kaže...
Stjepanj kaže...

Ti nisi ni svijestan koliko je glup ovaj tvoj odgovor...

a ova tema (kao i tema ljubitelja hardvera) ima smisla? svadjate se oko jedne iste nebitne stvari vec 15 jebenih mjeseci.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
protjeran
nixass kaže...

a ova tema (kao i tema ljubitelja hardvera) ima smisla? svadjate se oko jedne iste nebitne stvari vec 15 jebenih mjeseci.

Znaci da sve stima, to i je smisao ovih tema...

13 godina
nixass kaže...

Hronicni nedostatak seksa i nervoza zbog opadanja kose jer nije prosao zeljeni overclock.

To je to.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
Dođe na red i bosanski na amd ryzen temi, i to čak da je neka izvedenica srpsko-hrvatskog ili obrnuto. Postajemo index laganini, a očekujem da će biti i diskusija o kestenovom medu .
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 18:40 (Chico12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imao je druga tita na slici more kako hoce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 18:46 (ivanzu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Rizeni na preorderu u emerike rasprodani.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2018 20:33 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreadmoore kaže...

Svijestan to je na po bosanski a koliko svi znamo to je novokomponovani jezik koji je nastao od hrvatsko-srpskog jezika.Ako si ti anaha iz bosne ne mora znaciti da na forumu i ostali moraju poznavati taj jezik po pismenom djelu kako ga ti prezentiras.Na kraju krajeva ovo je hrvatski forum i pise se na hrvatskom jeziku. 

Dođem pročitati šta o Ryzen novitetima kada samo oftopic, gluposti i laži.

Aman! nije ni po bosanskom, nego je svjestan. Svi znaju da to nije novokompovani jezik, osim tebe, jer si neuka srednjobosanska bena. Pošto na raznim forumima nacionalističke bene često pišu gluposti, evo jedan kratki kurs:

Mnogi autori pa čak i hrvatski u svojim djelima spominju Bosanski jezik, također se spominje još 1300-te godine  od strane Konstantina Filozofa u djelu “Skazanie iziavlieno o pismenah” (Historija pisanih jezika), a prvi Bosanski rječnik je napisao tuzlak Muhamed Hevai Uskufi 1631. godine, jedan od originalnih primjeraka se nalazi u Švedskoj Uppsali. Austrougarska monarhija je priznavala bosanski jezik, ali dekretom 1907. godine ukida naziv Bosanski jezik, a kao "zemaljski jezik" (Landessprache) se ima zvati srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski koji je proglašen kao službeni.

Pogledaj na drugoj slici kako je Tadić Stipo iz Livna školske 1900-1901. godine učio Bosanski jezik.

Ovo je IT  forum i pišemo kako pišemo...

Ontopic:

Jel' neko uspio iskopat neki bench i testiranje novih Ryzena 2 na novim 4xx pločama?

Ovdje pišu na 370 čipsetu poboljšanja do 18% u odnosu na Ryzen procesore.

https://www.pcgamesn.com/amd-ryzen-2-2700x-2600x-benchmarks

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina

Ne vjerujem da ce ici nesto vise od toga sta pise zbog dizajna procesora, mislim da je i ovo dovoljan napredak da sve jezgre idu na 4.3ghz.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zanimljivo, testirano u igrama na X470 MBO...No koristila se GTX 1070 (wtf??) i sa sporijom memorijom u odnosu na Intel. I dio toga testiran u 4K...

Ryzen 7 2700X has managed to outperform the i7 8700K in no less than 7 out of 10 gaming tests conducted.

Nije baš najbistrije odrađen test, ali jedino kaj imamo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Promster kaže...

Zanimljivo, testirano u igrama na X470 MBO...No koristila se GTX 1070 (wtf??) i sa sporijom memorijom u odnosu na Intel. I dio toga testiran u 4K...

Ryzen 7 2700X has managed to outperform the i7 8700K in no less than 7 out of 10 gaming tests conducted.

Nije baš najbistrije odrađen test, ali jedino kaj imamo...

test je veci fail

jedan od testova prikazuje R5 1400 kao #1 CPU

zatim imamo test gdje R3 1300X razbija R7 1700X i R5 1600 

dok netko normalan ne pokaze testove kako spada, sve ovo ne vrijedi ni pogledati

13 godina
protjeran
Ne moze se bolje ocekivati od testa na 4k i gtx1070, ovo je zapravo test kartice, a ne cpu-a...
16 godina
odjavljen

Pokazuju sasvim očekivanu i normalnu stvar, a to je da su 6-jezgreni 8700K i 8-jezgreni 2700X otprilike isti.

Nope.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2018 11:02 (Tonči).
15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Pokazuju sasvim očekivanu i normalnu stvar, a to je da su 6-jezgreni 8700K i 8-jezgreni 2700X otprilike isti.

Da, u non-cpu testovima...

16 godina
odjavljen
ansha kaže...
Tonči kaže...

Da, u non-cpu testovima...

Nebitno sasvim: postižu li iste rezultate? Jesu. Kraj rasprave. Bi li 8700K postigao više s 1080Ti? Možda, treba vidjeti, ali vidimo iz priloženog da bi vrlo lako mogli biti isti u primjeni.

Nope.
13 godina
protjeran
Dobro Tonci pa barem ti znas da se na taj nacin procesori ne usporeduju. Po toj logici se moglo rec da su 1700 i 8700k takoder isti u gamingu, a daleko su od toga.
17 godina
odjavljen

Ima TU full HD testova i ryzen + izgleda jako dobro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pa to je isti beskorisni test sa 1070.
12 godina

Pozdrav.Zanima me koji je bolji proc za stremanje.R5 1600 ili i5 8400

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Nebitno sasvim: postižu li iste rezultate? Jesu. Kraj rasprave. Bi li 8700K postigao više s 1080Ti? Možda, treba vidjeti, ali vidimo iz priloženog da bi vrlo lako mogli biti isti u primjeni.

- za boldano...

Poanta je da se iz takvog testa ne mogu donosit nikakvi zakljucci o brzini procesora pa su stoga posve besmisleni kao mjerilo snage procesora.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice