AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.811
|
čitano: 6.901.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
funny games kaže...

blagoslovljena je od moje strane sa obzirom da komunistički patnici i dalje pokusavaju biti iznad sa svojim prastarim intel procesorima.ako si takav fan boy onda kupi novi procesor pa pričaj.

Kupit cu, ploca mi je vec stigla kao sto vidis, uzeo bi ryzena da nije tolko jeftin 

13 godina

gle ovoga hahqahahahahaah.ovaj kupit ću i ja sada intel 8700k samo da se opet vratim mamici i tatici na grbaču 

16 godina
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Evo zadnja testiranja sa rizenom gdje se vidi da su sad dosta blizu stoga očekivanja za nove moraju bit veča obzirom na veči oc i ispoliranost.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dery kaže...

Evo zadnja testiranja sa rizenom gdje se vidi da su sad dosta blizu stoga očekivanja za nove moraju bit veča obzirom na veči oc i ispoliranost.

Vega 64, procesori na stocku i civilization V, branje tresanja na najjace. 

8 godina
protjeran
war3_tft kaže...
dery kaže...

Vega 64, procesori na stocku i civilization V, branje tresanja na najjace. 

Dovoljno i ovo sto si nabrojao, ali dx12 jos kao slag na tortu dođe

13 godina

normalno šta je problem u stock procesoru?????? zar svako treba trošiti na vodeno hlađenje i turiranje procesora na max????? jhahahahahahahaha srami  se šta si ljudsko biće 

po tebi svako mora kupovati procesore koji se mogu max overclokirati i naravno potrošak na najskuplje matične ploče te naravno najskuplja hlađenja.hahahahaha čovječe božji ima životaa osim igrica,ali znam teško je izać iz sobe i maknit se ispred ekrana.sve za to da mozes na forumu napisat pod my pc nešto što bi nekoga trebalo impresionirati???? zapravo je intel mudar.ide na kupce koji graniče sa mentalnim ludilom znaju da to prolazi :D :D 

16 godina

Veči oc će donijeti još više pa kome milo kome drago.Bit će tu tijesno zna to intel stoga štancaju sve moguče i nemoguće nove verzije kafa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Oprezno cure, neki su blizu crvenog kartona. Prije objave razmislite vrijeđate li koga, trolate li, jeste li u okvirima teme i sl. Nekoliko žutih je već išlo.

Nope.
Moj PC  
9 0 hvala 6
12 godina
dery kaže...

...Bit će tu tijesno 

neka, neka, samo neka konkurencije

da barem amd hoće preteći intel i po kloku i snazi pojedine jezgre, da govnarima prisjedne 5-postotni "napredak" iz godine u godinu 

13 godina

ma ne treba tu prestići niko nikoga koga briga za te firme.nama je bitno da mi kao kupci profitiramo iz njihovog duela  bio to intel ili amd procesor bitno da se mi dokopamo što jeftinije odgovarajućeg artikla.

8 godina
protjeran

Ove latencije RAMa s twitera izgledaju fino i obecavajuce, ali ovi pokusaji coreclock OC-a su blago receno tragikomedija

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2018 20:44 (lav1000).
14 godina

Da, dosta lošije od očekivanog rekao bih (a nije puno očekivano)...Pitanje može li kakav BIOS update to srediti. Kako je krenulo ne bih rekao da se isplati kupovati ova serija, ali treba vidjeti kad stvari budu "ofišl". Ili su ih baš potrefili lošiji primjerci procesora, ali za to su mizerne šanse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Promster kaže...

Da, dosta lošije od očekivanog rekao bih (a nije puno očekivano)...Pitanje može li kakav BIOS update to srediti. Kako je krenulo ne bih rekao da se isplati kupovati ova serija, ali treba vidjeti kad stvari budu "ofišl". Ili su ih baš potrefili lošiji primjerci procesora, ali za to su mizerne šanse.

ako ih nekim čudom B450/x470 chipseti ne uspiju izvući iz ovih OC nebuloza, piši kući propalo... preskači tko može

7 godina

Ma bit će to puno bolje kad popeglaju biose na starim pločama, a pogotovo bi trebalo biti bolje na novim.

Isto tako ovo je sve za stock coolerom koji je super, za stock cooler, pogotovo na ovako visokim voltazama

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

R5 1600 je poseban čip jer ima nesumnjivo višu vrijednost od svih ostalih konzumerskih procesora, uključujući i ostale Ryzene. U tom aspektu mu se po mom mišljenju priblže samo i5 8600K i R3 2200G. To su 3 procesora različitih razreda koja bih zaokružio kao best-buy. Za sve ostalo bih reka da ima manje smisla.

0 0 hvala 0
16 godina

Gigabyte se vrača u staru školu glede heatsink-a dobro izgleda.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
dery kaže...

Za mene su Gigabyte kako ploče, tako i grafičke kartice uvijek bile najbolje.

12 godina

Kad smo vec kod giga ploca i ryzena..jer netko stavljao nove biose nakon onog fijaska s starim biosima koji su imali onu glupost s vcore...ja sam jos uvijek na svojoj ax370gaming 5 s f8 biosom a vidim da je doslo do f22 biosa...neznam i jel su ispeglali i xmp da rami rade na svojoj deklariranoj brzini kitova koje smo kupili...moji su 3000mhz ali rade na 2133 jer mi se rusio xmp...lp

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
dery kaže...

Za mene su Gigabyte kako ploče, tako i grafičke kartice uvijek bile najbolje.

Ipak ovisi o pojedinačnim serijama i modelima. Tebi su omiljene, no svakako nisu uvijek najbolji izbor. Moje mišljenje je da se ne isplati ograničavat na bilo kakve brendove jer tako samo možeš izgubit.

14 godina
Festus kaže..
Moje mišljenje je da se ne isplati ograničavat na bilo kakve brendove jer tako samo možeš izgubit.

To je jedino ispravno mišljenje i slažem se s tobom u potpunosti, npr. Aorus Z370 Ultra gaming od Gigabytea ima velikih problema

sa temperaturama VRM sekcije čak i ako procesor radi na tvorničkom taktu i to je ploča koju treba izbjegavati.

16 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

Kad smo vec kod giga ploca i ryzena..jer netko stavljao nove biose nakon onog fijaska s starim biosima koji su imali onu glupost s vcore...ja sam jos uvijek na svojoj ax370gaming 5 s f8 biosom a vidim da je doslo do f22 biosa...neznam i jel su ispeglali i xmp da rami rade na svojoj deklariranoj brzini kitova koje smo kupili...moji su 3000mhz ali rade na 2133 jer mi se rusio xmp...lp

neznam koje rame imaš, ali moji rade recimo na 3200, ali xmp mu neda da se pokrene, ali kad upalim xmp i ručno spustim množitelj na 29.33, onda radi super. bez greške već godinu dana.

17 godina
Gigabyte matične = skurene cijele serije s naponim pcie sučelja tako da npr. creativove zvučne ne rade na njima kako trebaju.
Toliko od Gigabayta za mene u 2017.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2018 20:54 (igy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

ma ak se i kaj desdi garancija je tu.....gle 2 zadnje konfe su bile gigabyte...jedna je radila 6 i pol godina i jos uvijek radi kod frenda...970 ud3 a prijasnja 5 i pol...nisam zicer jel jos uvijek u pogonu...imaam corsair rame vengance led white 3000 cl 15...i vidim da su mi dosli na stranici novi amd chipset driveri za moju mb...sad iz 3 mjeseca 2018....da ih instaliram ili|?

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2018 20:39 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
To je za RMA.
Cijele serije X370, AB350 i dr. ne valjaju
15 godina
mariolla79 kaže...

ja sam na svojoj  b350m gaming 3, dignuo bios sa f4 na f21, radio flash mislim da 4 puta, nikad problema nije bilo

normalno, pustio sam koji dan da vidim dal ima kakvih bugova i slično

sa svakim flashom sam vratio OC kako stoji od prvog dana , kako za proc, tako i za rame, i nikad nije bilo problema 

ja bi napravio flash, sumnjam da ti se može što loše desiti 

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
14 godina

Mali review-ić. Sve više "leakeova", a svi govore isto...

According to El Chapuzas, the CPU will overclock up to 4.09 GHz with 1.392 voltage. What’s worth noting here is that they are using X370 motherboard, which is also listed a negative part in the conclusion. The platform appears to be bit unstable for gaming tests, which were not conducted by the site.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 15:48 (Promster).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Promster kaže...

Mali review-ić. Sve više "leakeova", a svi govore isto...

What’s worth noting here is that they are using X370 motherboard, which is also listed a negative part in the conclusion. 

Vidit čemo još šta će biti jer ovo citirano je najvažnije.Dok ne izadje full paket 19.4. sa ofišl rivjuvima ne obračaj pažnju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 16:19 (dery).
17 godina
Zasto su stavili ovaj "losiji" vent na 2600 a ne onaj sa 1600?
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina

Koliko sam shvatio googlajuci, iGPU u R2200G se moze clockati na A plocama... Točno?

Nisam skontao moze li se RAM clockati na A čipovima...

Malo se ložim na 2200G sa A320 pločom jer ne mislim clockati CPU, dovoljno mi je 3,7 GHz boosta...

Hvala tko god da doda savjet.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice