Postovanje!
Jednostavno pitanje. Imati FX-6100 u konfi ili Phenom 925 - Konfa je za igranje!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Phenom i clocknuti ga mrvicu, isplativiji je za gaming sto se tice omjera cijena/mogucnosti. Naravno sve ovisi o cijeni po kojoj ces ga ti dobiti. Ako je razlika u cijeni mala onda FX, jer je jaci.
Imam oba dva doma...sada je fx unutra i ne znam da ga dignem za jedno 10 % na overclock dali bi mu to naštetilo na koju foru? Nisam inace tip za overclock jer me uvijek strah da nesto ne odapne pa da sutra po novi moram ic.
FX je bolji. On ti ide na 4GHz bez problema, naravno moras imat solidnu plocu te dobar hladnjak.
Asrock 970 extreme 4 i standardni hladnjak imam..za 10% gore mislim da ga nebi trebalo ubijati.
Asrock 970 extreme 4 i standardni hladnjak imam..za 10% gore mislim da ga nebi trebalo ubijati.
Nemoj ga pod tim hladnjakom ni pomisliti clockati.
U gamingu neces nikakvu razliku osjetiti izmedu npr 4GHz i 3.3GHZ, apsolutno nikakvu.
onda cemu uopce overclockati?
onda cemu uopce overclockati?
Pa zar je gaming jedina namjena racunala?
trenutno je. Imam ssd tako mi mi za ovakve stvari na desktopu niti netreba jer tu racunalo leti...
trenutno je. Imam ssd tako mi mi za ovakve stvari na desktopu niti netreba jer tu racunalo leti...
Pa ako je gaming jedina namjena racunalu, jasno da nema smisla clockati taj CPU.
Kod mene je CPU clockan jer gaming nije jedina namjena.