AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.80Ghz zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 2.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.80Ghz

Pozdrav!

Posto ne mogu pisati po pravom forumu jer sam novi ovdje, nadam se da ce mi admini oprostiti...

Trenutno imam procesor AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.80Ghz... Star je 3 godine, kupljen sa cijelim opremljenim kucistem... Nije overclockan, nista mu nisam radio, niti ista nadogradjivao ali racunalo (valjda je to normalno) je s vremenom pocelo sporije raditi pa smatram da je problem u procesoru...

Namjeravam kupiti ovaj http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.0119485efe13418887800473afef680b.amd-athlon-ii-x4-640-3-0ghz-2mb-95w-am3-box.aspx .

Zanima me: 1. Koliko bi uopce jos vrijedio u kunama ovaj moj procesor? Oko 150-200kn jos mogu dobiti za njega?

2. Da li bi mi uopce racunalo izdrzalo ovaj novi procesor? Maticna mi prima samo AM3 socket...

Posto nisam bas u tim vodama ko vi, trebaju li vam jos koje informacije? Ili se mogu privatno cuti s kojim adminom ili nekim tko mi moze pomoci...?

ZAHVALJUJEM!

Lijep pozdrav, Lovro

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.80Ghz
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice