AMD Athlon X4 740 vs AMD Phenom II X4 955

poruka: 4
|
čitano: 3.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
AMD Athlon X4 750K vs AMD Phenom II X4 955

Znaci po vama koja je bolja AMD Athlon X4 750 ili AMD Phenom II X4 955 treba mi za novu "low budget" gaming konfiguraciju...Kupit cu HD 7850 pa sada ovisno o procesoru dali je bolje uzeti prvi ili drugi jer znam da stari athloni su smece bili ali za ovaj govore da su odlicni i jos imaju ovu novu trinity tehnologiju i govori se da se brutalno overclock-a pa sada mi je dilema dali da ipak uzmem phenom ili da slusam druge koji su za athlon

0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: AMD Athlon X4 750K vs AMD Phenom II X4 955

Ovoj poljskoj stranici ništa nevjerujem jel sam imao sam skoro sve AMD procesore u zadnjih 3 godine, i neslažem se baš s njima. Uglavnom, ako ideš na štedljivu soluciju u smislu električne energije onda Athlon, a ako ideš na svaki postotak višeg frame- a onda Phenom.  Otprilike, ako clockaš nekih 500mhz više Athlona nego Phenoma, onda je to tu negdje. Athlon je s druge strane osjetno štedljiviji i nova arhiktektura, tako da ja ipak mislim da je bolji u konačnici. U praksi da staviš dva identična kompa, jedan sa Athlonom na 4.5Ghz, drugi sa Pheomom na 4.0ghz nebi znao razliku u igrama.

13 godina
protjeran

Nema tu usporedbe phenom je bolji.

PR0MATRAC
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice