AM3+ je blizu, kao i Bulldozer zaključana tema

poruka: 3.556
|
čitano: 469.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: AM3+ je blizu, kao i Bulldozer
superJozo kaže...

Kako li je ovo promaknulo Don Kihotyju!? {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
15 godina
neaktivan
superJozo kaže...

neznam jel to meni samo al ovaj pcb je tak:S

16 godina
protjeran
AM3+ je blizu, kao i Bulldozer

Za tjedan dana evo je vec kod Don Kihotia haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bulldozer izgleda dolazi tek krajem srpnja:

Just above Llano we will have the long awaited Bulldozer CPU. AMD originally wanted to launch Bulldozer at Computex but performance issues with its B0 and B1 stepping chips pushed back the launch. Now we're looking at a late July launch with B2 silicon, but performance today is a big unknown. Apparently the performance of B1 stepping silicon doesn't look too good.

Computex 2011: ASRock Llano, 990FX and Z68 Motherboards 

0 0 hvala 0
17 godina

Cujem da AM3+ je blizu, kao i Bulldozer

Jel to istina?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

To ti je relativna istina, sigurni ne možemo biti jer je budučnost nepredvidiva

AMD FANOBY !!
16 godina
odjavljen
cro_blue kaže...
superJozo kaže...

Kako li je ovo promaknulo Don Kihotyju!? {#}

U Austriji je. Ali ne možemo biti sigurni da mi je promaknulo. Sad buš vidio kada se vrati u HR s njom.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
ford eleanor kaže...

Čini mi se da ćemo još dugo nagađati vrijeme dolaska bulldozera.Mora da se nešto nepredviđeno dogodilo prilikom testiranja procesora pa sada ispituju sve moguće probleme u radu.

Meni se čini da ćemo se načekat do 8. mjeseca dok ne dođe kod nas  {#} tako da ja idem na phenoma x6(neda mi se čekat){#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliku bulldozer mislim imati cijenu, dali će to biti neke skupe matične kao što su za LGA 1366 intel i7 i i5. Kakve će imati performanse zbog 8 jezgri ili će jedva sustizat u usporedbama i benchmarku Core i7. Vidim da u protisu ima za kupit matična am3+ ali cijena joj nije preskupa. 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Vidio sam ali ne mogu uvjek odgovoriti, nije mi niti internet nici PC dostupan.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

Navodno se prica da ce bulldozer bit odgoden do 9,10 mjeseca jer imaju problema sa stepinzima.Navodno b0 i b1 nisu donijeli performanse koje je amd ocekivao pa cekaju da vide sto ce nove revizije donijet.I ako bude launch buldozera u 6 mjeseca to ce bit cisti  "paper-launch".

No opet AMD nije sluzbeno nista komentiro tak da sve tu glasine. 

0 0 hvala 0
17 godina

Phenomi II će duže držat višu cijenu u tom slučaju :-)))

Living in a world of dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
klimama kaže...

Bulldozer izgleda dolazi tek krajem srpnja:

Just above Llano we will have the long awaited Bulldozer CPU. AMD originally wanted to launch Bulldozer at Computex but performance issues with its B0 and B1 stepping chips pushed back the launch. Now we're looking at a late July launch with B2 silicon, but performance today is a big unknown. Apparently the performance of B1 stepping silicon doesn't look too good.

Computex 2011: ASRock Llano, 990FX and Z68 Motherboards 

Mlate gluposti ko i cijeli internet vecinom, a di su im izvori uopce pa nisu ništ naveli samo su bacili lopticu da ima AMD problema a ko im je to dojavil Sova ili ko zapravo koji bedaki.{#} Sigurno je neki AMD insajder ili više njih sav uplakan, potrčal i odma to objavil na sve strane da imaju problema a kaj s onim da ne smiju ništa objavit nit slučajno. Da je tak i da AMD-u cure informacije, onda bi vec do sad i vidjeli neke ili dobre ili loše performanse Bagera u nekom testu da su procurile ali nismo vidjeli ništa realno osim nagađanja sumnji i mlačenja prazne slame na sve strane samo zato kaj su današnji ljudi pre nervozni ko obicno.{#}

AMD je neki dan potvrdil da nema odgode ide sve po planu, na razna šuškanja po internetu kak ce bit odgoda Buldozera. I sad kome budemo vjerovali nekoj stranici na internetu di laprdaju bezveze, koja ne navodi uopce izvor svojih informacija obicne budaletine ili glavešinama u AMD-u koji kazu nema ništa novo sve je po planu s BUldozer-ima.{#}

Problem je u tome kaj se svima danas nekud žuri, pa onda smišljaju razne stvari iz ko zna kojih povoda i to izgleda smiješno i djetinjasto.{#} Poanta svega je da AMD neče imat, neki veliki prihod od Buldozer procesora ak budu odlicni recimo najveca zaradu tj veliku ce im donest Fusion APU procesori Liano A serija recimo i ostali iz APU serija procesora pa to vec i vrapci na grani znaju odavno. Uglavnom nije loše navest jedan komentar, s interneta u ovezi ovog s Anandtech bez da su naveli ikakav izvor informacije tu je sve jasno fuckaj ga žlabure ko kokoši uglavnom.{#}

"But how do Anandtech know, about the performance of the B1 stepping and the NDA has not lifted yet either? Something smells very fishy?

If anandtech know the performance of bulldozer B1 stepping, what is stopping them from releasing this info to the public ups there is still a problem of NDA!!!

Seems strange that they would make a comment like that but then not elaborate or back it up. Almost seems like they are trolling as others have said."

traktorista kaže...

Navodno se prica da ce bulldozer bit odgoden do 9,10 mjeseca jer imaju problema sa stepinzima.Navodno b0 i b1 nisu donijeli performanse koje je amd ocekivao pa cekaju da vide sto ce nove revizije donijet.I ako bude launch buldozera u 6 mjeseca to ce bit cisti  "paper-launch".

No opet AMD nije sluzbeno nista komentiro tak da sve tu glasine. 

To su samo glasine usijaniuh glava cula rekla kazala, luk i voda cekajte kaj ce rec AMD a ne nekakve smotane stranice na internetu koje ne navode izvor uopce tak može svaki bedak nekaj napisat.{#}

Dole na linku ce bit sve uživo, kad pocne vezano za nove AMD procesore prvenstveno Liano seriju i ostalo pa ko oce nek gleda i sluša trajat ce navodno 90 minuta i nema frke.{#}

http://www.amdcomputex.com.tw/

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 17:12 (rambox).
17 godina

Izgleda da c emo ici na pescani most

\o/

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Na Xbit labs je članak da AMD zambezi procesori će se tek poćeti poroizvoditi u kolovozu, a poćetak isporuke u rujnu

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110529174721_AMD_May_Delay_Launch_of_FX_Series_Zambezi_Microprocessors.html

nadam se da su ovo fake informacije

15 godina
neaktivan

a pazi ovo:

benchanje FX 8110

http://wccftech.com/2011/05/30/amd-bulldozer-fx8110-scores-81917-3dmark-vantage-cpu-test-details/

a ovdje pise da ga se vec moze kupiti:

http://wccftech.com/2011/05/30/amd-bulldozer-fx8130p-sale-priced-19980-yuan-308/

ajde vi meni fino recite tko tu koga j.ebe

Phenom II dual core addict
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koji lejmeri rade u tom AMD to nije istina...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Snakepriest kaže...
...

ajde vi meni fino recite tko tu koga j.ebe

Mate Matildu

sorry za OT...

17 godina
Kant kaže...

Koji lejmeri rade u tom AMD to nije istina...

A cuj AMD igra svoju igru pa nece pitat obicne ljude, usporedba s Intel praksom je skroz bedasta i kak to oni rade nema smisla to uspoređivat uopce zakaj Intel radi ovak a AMD onak a ko ono ima zapravo grubo receno 5 puta više love.{#} To kaj su svi nestrpljivi za Buldozerom je njihov problem ne kaže se badave strpljen spašen,{#} kak sam vec rekel a to mnogi zaboravljaju AMD Fusion APU procesori ce im donjet veliku zaradu a ne Buldozer procovi sigurno to je tak. Velika vecina ljudi ne treba silnu procesorsku snagu, vec nekaj odlicno za dobru cijenu bilo na Desktop kompovima ili Laptopima i slicno a upravo to je Fusion APU procesor sa odlicnom grafikom tj to je buducnost sigurno.{#}

Cesto puta se cuje na internetu na sve strane, ak ce bit Buldozer procovi loši recimo a nece nema šanse da bude AMD propal pa to je obicna glupandarija koju može izrec samo netko ko nema poima o ničemu.{#}

14 godina
neaktivan

Meni svejedno. I onako ga ne bi mogao priustiti prije turisticke sezone :)

0 0 hvala 0
17 godina

LoL, a physx im je upaljen such a fail.

15 godina
neaktivan

Evo sluzbena prezentacija pokazuje da ce buldozer bit u prodaji u roku od 60-90 dana.

Maticne u roku od danas do 30 dana u prodaji.

http://i664.photobucket.com/albums/vv4/wuttzi/BDPIB1.png

ipak je odgoden.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 13:04 (traktorista).

0 0 hvala 0
16 godina

Ma to ce se odgađati još 6mj i na kraju ce imat malo bolje preformanse od današnjih phenoma II, ništa spektakularno, previše se prašine oko toga diže a nema još nikakvih testova, svi žele vidit nove procesora a šta cete s njima radit ustvari ?!  

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina

Prvo od 4. do 6. mjeseca odgođeno sada sa 6. na 8.-9. mjesec odgođeno.

Džabe ga čekat bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Ma to ce se odgađati još 6mj i na kraju ce imat malo bolje preformanse od današnjih phenoma II, ništa spektakularno, previše se prašine oko toga diže a nema još nikakvih testova, svi žele vidit nove procesora a šta cete s njima radit ustvari ?!  

Ti radiš u AMDu pa znaš sve to? Možda i neće ponuditi performanse kojima bi izravno konkurirao Intelovim pulenima no nova arhitektura će zasigurno otvoriti mjesta za napredak. Osim viših performansi tu će biti i bolja performance per watt efikasnost, OC potencijal...

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
bik kaže...

Ti radiš u AMDu pa znaš sve to? Možda i neće ponuditi performanse kojima bi izravno konkurirao Intelovim pulenima no nova arhitektura će zasigurno otvoriti mjesta za napredak. Osim viših performansi tu će biti i bolja performance per watt efikasnost, OC potencijal...

Meni se cini da on sebe tjesi zbog nedavno kupljenog Phenoma.

16 godina

najbolja je strategija nikad ne kupovat nego uvik čekat najnovije{#}

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...

najbolja je strategija nikad ne kupovat nego uvik čekat najnovije{#}

TRUE!{#}

Ako želiš biti na konju uvijek treba imat para za hvatanje u korak s novim hardware-om ili vječno čekat novo novije.

17 godina
Hyperion kaže...

Prvo od 4. do 6. mjeseca odgođeno sada sa 6. na 8.-9. mjesec odgođeno.

Džabe ga čekat bilo.

A kaj ljudi zapravo cekaju pa ne trunu im procesori, pa da treba brzo razmisljat o zamjeni jel kaj ne to vecinom samo oci kupuju a ne mozak baš pogotovo kod mlađarije itekak.{#}

Navest cu samo jedna primjer s interneta, s jednog vrlo poznatog stranog Foruma nebitno sad koji tocno a takvih ljudi ima kolko oceš uglavnom jedan korisnik ima i7 860 kolknutog na 3.8 ghz tip igra igrice to treba naglasit. Tip je planiral uskoro zamjenit proc i ostalo, i prec na nekaj jace razmišljal je i o BUldozeru i njega je cekal recimo ali je sad razocaran s obzirom kad ce izač.{#}

Stvarno ga žalim tip ima slab proc pa je ljut, kaj je da je i na kraju ce uzet ipak i5 2500k jer ne može više cekat jadnicak sa slabim procom kojeg mora pod hitno zamjenit.{#}{#}

16 godina
BlueMax kaže...
ATiGamer kaže...
bik kaže...

Meni se cini da on sebe tjesi zbog nedavno kupljenog Phenoma.

Da Blue tješim se što sam šrot kupio umjesto da sam čekao Bullyja, sad sma novce bacio u vjetar :D 

@Ati necemo intel spominjat i ja sam na AMD strani nego samo realno remiziramo situaciju, nešto mi je to previše odgađanja, razmišljao sam čekat buldozera ali sad vidim da bi se dobrano načekao {#}

AMD FANOBY !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 16:55 (bik).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice