[Procjena] Lenovo IdeaPad Y580

poruka: 11
|
čitano: 1.031
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pozdrav ekipo,
kupio sam ovaj laptop prosle godine negdje oko 11. mjeseca, vise manje za gaming. Posto sam neocekivano dobio posao morao sam otici van iz Hr. a laptop je naravno ostao doma. Ofc u meduvremenu sam dobio drugi i ovaj mi vise netreba, bio je koristen svega mjesec i nesto dana i par puta u ovih 5. mjeseci gospodnje godine 2013.
Specifikacije su ovakove:

Intel Core i5-3210M 2.5GHz
750GB HD + 32 SSD
nVidia Geforce GTX 660M 2GB GDDR5
4GB DDR3
Origigi Win 7 Home Premium
2 x USB 3.0 i ostale ljepote

16 godina
ok, posto nitko nema procjenu, da li mogu dobit 5300kn?
13 godina
protjeran
Re: [Procjena] Lenovo IdeaPad Y580

Zasto bi bilo bas 5300 kn?? {#} Ja mislim da ne mozes jer ce ljudi za te novce radije ic po novi pa makar i slabiji jer ipak 5 tisuca je 5 tisuca a i 5 k kuna bas da dobijes vrlo tesko...Moja procjena je  4000-4500 kn u vrh glave  ako je odlicno stanje...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 3:29 (Tomo53nja).
16 godina
stanje je ko novo, ali nebitno sad... ova tvoja procjena je u krajnju ruku bezobrazna no ipak si bar malo pokrenuo temu, pa ti hvala na tome...
13 godina
protjeran
Blade18 kaže...
stanje je ko novo, ali nebitno sad... ova tvoja procjena je u krajnju ruku bezobrazna no ipak si bar malo pokrenuo temu, pa ti hvala na tome...

Pogledaj malo bolje cijene novih laptopa sa i5 procesorom pa onda reci cija je procjena bezobrazna,ako ne znas koliko nesto vrijedi onda nemoj govorit kad ti netko drugi procjeni da je to bezobrazno,jer si u ovom slucaju jedino ti bezobrazan...Za 3 k kuna pa i manje se da naci novi laptop sa i3 procesorom vrlo solidan,a sa i5 i solidnom grafom vec od 6 k,a sa i7 i jos jacom grafom za 7-8 k kuna tako da tvoj ne moze vrijedit 5 k kuna da se na glavu okrenes i da sam ja neznam ni ja koliko beozbrazan,osim toga tvoj je je bez garancije,polovna roba i cijena mu je opala bar 35% ako ne i vise a nisi dao vise od 7 k kuna za njega sigurno tako da molim lijepo...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 4:23 (Tomo53nja).
16 godina
znaci ti gledas samo brojku iza i u imenu procesora i po tome krojis cijenu, a? Daj malo pogledaj koja se graficka nalazi u laptopu i reci koji laptop ispod 7k kuna ima tu istu grafu? Drugo, odakle ti da nemam garanciju, pa ako sam kupio prosle godine u 11 mjesecu, onda bi bilo logicno da bar godinu dana imas garanciju ili ti do 11. mjeseca ove godine... Probaj naci taj laptop za tu cifru koju si ti naveo :D :D
i sad ozbiljno, ako fkt nemas nist pametnog za reci, hvala na 'procjeni' i molim te nemoj vise prosipati svoje mudrosti ;)
13 godina
protjeran
Blade18 kaže...
znaci ti gledas samo brojku iza i u imenu procesora i po tome krojis cijenu, a? Daj malo pogledaj koja se graficka nalazi u laptopu i reci koji laptop ispod 7k kuna ima tu istu grafu? Drugo, odakle ti da nemam garanciju, pa ako sam kupio prosle godine u 11 mjesecu, onda bi bilo logicno da bar godinu dana imas garanciju ili ti do 11. mjeseca ove godine... Probaj naci taj laptop za tu cifru koju si ti naveo :D :D
i sad ozbiljno, ako fkt nemas nist pametnog za reci, hvala na 'procjeni' i molim te nemoj vise prosipati svoje mudrosti ;)

ne gledam ja samo brojku i procesor nego gledam druge laptope i tvoj laptop i onda usporedujem...Ima od 7 k kuna ako nema ispod 7 k kuna jel tako?? Nisi napisao da imas garanciju stoga molim lijepo,drugi put navedi sve detalje lijepo...Ne brini nasao sam ih dovoljno da tvoj ne moze vrijedit 5 k kuna nikako...Mudrosti su tvoje vidim 100 puta mudrije od mojih... Stavi ti njega najbolje za 10 k kuna i otici ce bez brige,jao precjenjivanja svoje robe na ovom forumu ko blata,ali sretno ti kao i ostalima u tome,valjda ce te se obogatit tako,blago vama...LP {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 19:54 (Tomo53nja).
16 godina
jos se uvijek nadam da si samo troll, da nisi ozbiljan :)
13 godina
protjeran
Blade18 kaže...
jos se uvijek nadam da si samo troll, da nisi ozbiljan :)

Nada je ku.va tako da nazalost uzalud se nadas,a i sam ces vidjet da cifru koju si ti zamislio tesko da ces dobit...Reci ljudima koliko si ga platio i zelis za njega dobit milijune i stvar rijesena...{#}

17 godina
neaktivan

Stavi 5000 kn kao početnu cijenu. 7200 kn je nov sličan model, sa vise rama, vecim diskom, win8, doduse bez ssda. Tržište je takvo kakvo je danas kada je besparica, pa ako ga baš moraš prodati, postoji šansa da ces ga morati dati i daleko ispod njegove realne vrijednosti.

12 godina

Za ovo može očekivati puno puno ponuda di se nudi nesto u zamjenu , bez para. A priko 4500 nema sanse da će prodati, a mozda i manje od toga. 

Bezparica, a i dade se nać bolji laptop od ovog.

Gadget freak
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice