Ventilator na HP stalno radi ?

poruka: 39
|
čitano: 27.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ja imam hp-e i dobro mi je.

Uostalom nije da na netu nema svih firmi sa problemima pregrijavanja čitaj malo po forumima okolo nije samo hp.

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ventilator na HP stalno radi ?
Oldy kaže...

Ja imam hp-e i dobro mi je.

Uostalom nije da na netu nema svih firmi sa problemima pregrijavanja čitaj malo po forumima okolo nije samo hp.

Pa naravno, ali velika vecina jest.

15 godina

- Pregrijavaju se sve marke.

- Osobno kad sam prije 2 godine uzeo HP ProBook 4525, temp. na novom laptopu su išle preko 70*C, samo sufanje internetom.

- Sam sam otvorio laptop star par dana, maknuo onaj je.. thermal pad sa chipseta i grafičke, sa procesora maknuo staru pastu, nanio na sve novu AC MX-4, sklopio natrag, od tada laptop nije diran, prošlo je 2 godine, temp. idu do 48*C, 50*C je vrh, većinom su oko 40-42*C, vent. radi stalno, ali je laptop sa donje strane kompletno zatvoren, tako da ne kupi smeće sa podloge.

- Ja prezadovoljan, drugi HP 6715b star 6 godina radi kao sat (nemojte sada reći one fore, ako ga hvališ, riknut će, neće, hvalio sam ga već 4 puta na forumu, još radi), temp. idu do 45*C, kod ovoga vent. većinom miruje i pali se prema potrebi, kad se upali, radi par sekundi i ugasi se opet.

- Oba laptopa čistim osobno, lako se otvaraju, dok kod Paviliona to otvaranje nije za svakoga (treba skinut ekran ii zvadit matičnu, ma lako je), ali ako se pazi i njega se može sredit lako.

- Slika 1, ovaj je odličan kakve sam vidio, ovo je nakon rada 2 godine, čovjek kaže da pazi na laptop.

- Slika 2, nakon čišćenja.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 18:53 (Valentin17).

0 0 hvala 0
16 godina

Jel ima neki softver koji bi regulirao paljenje ventilatora, da se ne pali cim se procesor optereti.

Dok otvaram Vecernji uvijek se upali, i tako neke ostale stranice malo zahtjevnije.

0 0 hvala 0
16 godina

Zna i falični adapter dizati temp.... Skužiš da je na bateriji kod istih radnji dosta hladniji nego kada je uštekan.

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ventilator na HP stalno radi ?
Valentin17 kaže...

- Pregrijavaju se sve marke.

- Osobno kad sam prije 2 godine uzeo HP ProBook 4525, temp. na novom laptopu su išle preko 70*C, samo sufanje internetom.

Eto, i kod tebe problem pregrijavanja kod HP-a..Ja svom lenovu nisam nikad mijenjao nista, osim sto sam mozda 2-3 puta (pod tim ne mislim 2,3,5,10 puta, neg doslovno 2-3) u 4 godine propuhao ventilator i nista vise. Ne tvrdim ja sad da se recimo 68.9% svih HP prijenosnika pregrijava lol...nego samo da se od svih proizvodjaca koji imaju s tim problema, najvise istice upravo HP.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 21:28 (passat).
15 godina

passat

- Pregrijavaju se svi, a ja bih rekao da je Acer najčešći.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni su na Asusu temperature skoro iste kao kad je kupljen prije 2 godine (CPU (Sandy) 38°-41°C na idle). Dok ovo pišem, samo hard diskovi se čuju.. Vjerojatno zato što nikad nije saugao tepih, krpu, trenirku i sl., te sam uvijek malo obrisao mjesto gdje ga stavljam. Mada bi ga možda i trebalo malo očistit, kompliciran je za otvorit pa nekako baš ne želim dirati lava dok spava...

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesi li uspia rješit problem, meni se identično to događa samo na pavilionu g6 ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice