Vase mišljenje o ovom laptopu

poruka: 19
|
čitano: 4.348
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vase o ovom laptopu

Kupujem laptop do 5000 kn.Zelio bi vase misljenje o ovom laptopu ili preporuka nekog drugog ako moze bolje za te novce http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1011438

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vase o ovom laptopu
HrVoJeE kaže...

Kupujem laptop do 5000 kn.Zelio bi vase misljenje o ovom laptopu ili preporuka nekog drugog ako moze bolje za te novce http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1011438

Ovaj je u svakom slučaju bolji

link

16 godina
neaktivan
Vase o ovom laptopu
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Vase o ovom laptopu

Pa prije bi uzimao sa grafickom koja nije integrirana da mogu pokreniti novije igre

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vase o ovom laptopu

ok, onda su ovi gori potencijali...ali odmah da znaš, za tu cijenu možeš igrati samo starije igre...npr. warcraft 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile_st kaže...

ok, onda su ovi gori potencijali...ali odmah da znaš, za tu cijenu možeš igrati samo starije igre...npr. warcraft 3.

ko kaze,evo  mu jedan:

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=10323&catid=28

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
16 godina
neaktivan
Gman kaže...
mile_st kaže...

ko kaze,evo  mu jedan:

bome si ga dobro naša...nisam gleda u mikronisa, jer koliko znam nema ga u splitu...

16 godina
neaktivan
mile_st kaže...
Gman kaže...
mile_st kaže...

ko kaze,evo  mu jedan:

bome si ga dobro naša...nisam gleda u mikronisa, jer koliko znam nema ga u splitu...

pa koje jos trgovine imaju u splitu...da malo pogledam...ja sam odmah iso u mikronis a a mislim da oni imaju i dostavu...

16 godina
protjeran
Vase mišljenje o ovom laptopu

Moje misljenje je da bi se za te pare mogao kupiti divan PRAVI computer.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...
mile_st kaže...
Gman kaže...
mile_st kaže...

ko kaze,evo  mu jedan:

pa koje jos trgovine imaju u splitu...da malo pogledam...ja sam odmah iso u mikronis a a mislim da oni imaju i dostavu...

koliko ja znam: ve-mil, links, techware, hgspot, procesor ...i možda još koji manji dućan...

16 godina
neaktivan
RE: Vase mišljenje o ovom laptopu

Ova Toshiba je predobra. Ima moja tema takodjer dje trazim laptop do 5000kn i upravo mi je za oko zapeo ovaj. Također, nakon traženja po internetu, evo nekakvih rezultata :

Average Score: 77.67 % - Good

Price: 80%

Performance: 89%

Features: 85%

Fisplay: 64%
Mobility: 40%

Workmanship: - %

Ergonomy: 85%

Emissions: 89%

Mislim da s ovakvim rezultatima tetstiranja itokako se moze biti zadovoljan i rekao bih da je ovo zasigurno jedan od boljih laptopa do 5000kn.

Grafička kartica spada u srednje razredne, te će se novije igre moći igrati na sasvim zadovoljavajućoj razini detalja i rezoluciji, dok stariji naslovi poput Battlefield-a 2142, Fifa 08, na high postavkama bez problema.

Sto se tice samog procesora, on je nešto sabiji od konkurenata Intelovaca, zbog male L2 memorije, za razliku od T2300  koji radi na 1,66 GHz i 2Mb Cachea, ovaj radi na 1Mb.

Sve u svemu, mislim da se isplati kupit i za sada meni je ovo broj jedan.

16 godina

Imam Toshibu L300 21W već dva mjeseca i mogu ti reći da je to odličan laptop u svome cjenovnom razredu.Nećeš pogriješiti ako ga uzmeš.Ipak je Toshiba marka,a imaš i 2 godišnju garanciju.

16 godina
neaktivan

Hmmmm, ponovno malo tražio i našao jednog na akciji ...

Zanima me vaše mišljenje, koji je bolji za uzeti:

Ovaj HP ili navedena gore Toshiba.

Koliko sam ja shvatio, HP ima bolji procesor i više RAM-a (no to najvise ovisi o OS-u), dok se Toshiba isporuča sa Vistom i nešto malo jačom grafičkom.

edit: Upravo sam primjetio da je ovaj HP i gore naveden, a nitko ga nije ozbiljnije spominjao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 11:49 (LuctL).
16 godina
neaktivan
LuctL kaže...

Hmmmm, ponovno malo tražio i našao jednog na akciji ...

Zanima me vaše mišljenje, koji je bolji za uzeti:

Ovaj HP ili navedena gore Toshiba.

Koliko sam ja shvatio, HP ima bolji procesor i više RAM-a (no to najvise ovisi o OS-u), dok se Toshiba isporuča sa Vistom i nešto malo jačom grafičkom.

edit: Upravo sam primjetio da je ovaj HP i gore naveden, a nitko ga nije ozbiljnije spominjao.

ovisi za sta ti treba...toshiba je bolja za igre zbog grafe.a hp ima vise hdd-a,bolji proc i to...

16 godina
neaktivan

Razumijem sve to, ali pretpostavimo sada ovako. Koji je od ova dva laptopa bolji za igranje i udobniji rad?

Mislim da HP ima laganu prednost, zbog toga sto je bolji u radu i ima jaci HDD, a sa grafičkom zaostaje veoma malo, no tu ga procesor i RAM podupiru.

Ispravite me ako griješim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 14:11 (LuctL).
16 godina
neaktivan
LuctL kaže...

Razumijem sve to, ali pretpostavimo sada ovako. Koji je od ova dva laptopa bolji za igranje i udobniji rad?

Mislim da HP ima laganu prednost, zbog toga sto je bolji u radu i ima jaci HDD, a sa grafičkom zaostaje veoma malo, no tu ga procesor i RAM podupiru.

Ispravite me ako griješim.

hd 3650 je jaca...hd4330...evo ti pa usporedi...dosta jaca...

16 godina
neaktivan

Uspoređivo sam to sve i jos neke stvari. Mislim da me nisi shvatio. Znam da je Toshiba jaca za igranje, ali kada gledamo laptop koji će udovoljiti i igranju i nekakvim radu, koji je bolji? Također, ono što je meni bitno, tj. nebitno su detalji za vrijeme igranja. Nisam neki tip koji zeli sve na maksimalnim postavkama, pa sam zato i pitao, jel mozda bolje uzeti HP, obzirom da ima bolje druge komponente, a usput se malo i igrati na njemu, recimo na srednjim postavkama?

16 godina
neaktivan
LuctL kaže...

Uspoređivo sam to sve i jos neke stvari. Mislim da me nisi shvatio. Znam da je Toshiba jaca za igranje, ali kada gledamo laptop koji će udovoljiti i igranju i nekakvim radu, koji je bolji? Također, ono što je meni bitno, tj. nebitno su detalji za vrijeme igranja. Nisam neki tip koji zeli sve na maksimalnim postavkama, pa sam zato i pitao, jel mozda bolje uzeti HP, obzirom da ima bolje druge komponente, a usput se malo i igrati na njemu, recimo na srednjim postavkama?

pa za povremeno igranje i druge stvari hp je bolji definitivno...onda nek to bude tvoj izbor...i da napomenem bas ovu dvoumicu sam imao ja kad sam kupovao laptop...izmedju ovakva dva modela...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice