Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.718
|
čitano: 14.740.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Ma nije prioritet igranje, vise mozda kasnije prodaja pa ljepse zvuci nekom kad ima kakvu-takvu graficku. I Toshiba ima dosta jeftino produljenje na cak 4 godine tako da kad bi ga prodavao sigurno bi bolje ocuvao cijenu.

Mislim da cak i da zadrzim laptop, kao buduci programer (nadam se), necu ic s njim na neki teren di necu imat struje tako da mozda i dulji vijek baterije nije nesto prvi vrhu prioriteta (doma mi je laptop stalno tako i tako ustekan u struju).

Mislim da cu na kraju ipak uzet tu Toshibu i to ovu za 3500 s grafickom + 250GB, mislim da se isplati. Ponovio si vec par puta, al nije na odmet, produljenje garancije mogu obavit bilokad u roku 1godine i 11 mjeseci (tj da nije poceo tec zadnji mjesec standardne garancije) i mogu je kupit u ducanu neovisno o ovom di sam kupio laptop?

PS: Treba li nesto napravit da bi se aktivirala standardna/NoMatterWhat Garancija? TIpa, preko interneta ispunit nesto ili sl.?

Hvala

14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav, koji model od ova dva (HP 455 ili HP 450) je u konačnici bolje uzet na neko duže vrijeme?

455 ima nešto slabiji AMD procesor (nisam siguran u to jer sam naišao na dosta rezultata u kojima piše da je AMD bolji, ali nekako sumnjam), ima više rama, veći disk i dolazi sa Windowsima (manje bitno).

450 dolazi sa i5 4200M procesorom, ima 4GB rama, nešto manji disk (750 GB) i dolazi bez Windowsa. Osim toga, i skuplji je.

Hvala

0 455
2 450

0 1 hvala 0
11 godina
kromanjonac kaže...

Ma nije prioritet igranje, vise mozda kasnije prodaja pa ljepse zvuci nekom kad ima kakvu-takvu graficku. I Toshiba ima dosta jeftino produljenje na cak 4 godine tako da kad bi ga prodavao sigurno bi bolje ocuvao cijenu.

Mislim da cak i da zadrzim laptop, kao buduci programer (nadam se), necu ic s njim na neki teren di necu imat struje tako da mozda i dulji vijek baterije nije nesto prvi vrhu prioriteta (doma mi je laptop stalno tako i tako ustekan u struju).

Mislim da cu na kraju ipak uzet tu Toshibu i to ovu za 3500 s grafickom + 250GB, mislim da se isplati. Ponovio si vec par puta, al nije na odmet, produljenje garancije mogu obavit bilokad u roku 1godine i 11 mjeseci (tj da nije poceo tec zadnji mjesec standardne garancije) i mogu je kupit u ducanu neovisno o ovom di sam kupio laptop?

PS: Treba li nesto napravit da bi se aktivirala standardna/NoMatterWhat Garancija? TIpa, preko interneta ispunit nesto ili sl.?

Hvala

Ak ti garancija igra ulogu onda je malo bolji odabir da, pogotovo u odnosu na HP, Lenovo, Asus di produljenje na 3g kosta 500-600kn.

Mozes rjesit produljenje u roku 1 god i 11 mjeseci 100% da, a mozes li kupiti u bilokojem ducanu sam siguran 99% jer mozda neki ducani imaju neke svoje fore sa tim.

Kako aktivirati i treba li se uopce aktivirati NMWT garanciju neznam. Pitaj u ducanu.

Inace ta toshiba je meni i dalje malo nepoznate izrade, tj. nisam nimalo siguran kakve ce temperature biti sa tako malo jacim procesorom kao i5-4200M. Preporucujem da se jos pokusas malo vise informirati o tome kao i o ekranu laptopa. Navodno se radi o jako glossy matrici koja nije preporucljiva za rad po vani, pogotovo ne pod suncem.

13 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...
kalko1212 kaže...

Da li se više isplati ići na ASUS X550ln ili ovaj HP 455, namjena je surfanje, gledanje filmova, povremeno photoshop i igre. Ili da jednostavno uzmem ovaj ASUS sa i5? Ne znam da li ću primjetiti razliku u svakodnevnom radu i igrama sa i5 i i3.

Asus je bolji. U svakodnevnom radu, surfanju i to tesko da ces primjetit razliku, a za igre naravno da oces, pogotovo one procesorski zahtjevnije, a takvih ima dosta, stoga je mozda bolje ici na nesto jaci procesor od i3-4030U, a slabiju graficku od 840m, ovak: HP 250 G2

Stavi si na popis 5-10 igrica koje bi igrao i vidi rezultate kombinacija grafickih i procesora na game-debate i notebookcheck, a mozes potraziti i gameplayeve na youtube. Na notebookchecku obavezno pazi da klikces na brojeve fps-eva jer nije isto bila grafa testirana sa slabijim U ili jacim M procesorom, to pogotovo vrijedi za kao sto rekoh procesorski zahtjevnije igre. Na game-debate ces najlakse vidjet performanse GPU, CPU i rama za neku igru, ali ima malo vise posla jer trebas kucat podatke za svaku igru posebno.

Ti si linkao HP-a sa i3 3110M i gtx 820m. Gledam sa i3 4030U, vidim da su negdje oko 3300 sa salbijom grafom, inače mislim da će mi ovaj Asus biti dovoljan za igre koje mislim igrati.

Kalko1212 ingame
11 godina
protjeran
ll2p kaže...

Pozdrav, koji model od ova dva (HP 455 ili HP 450) je u konačnici bolje uzet na neko duže vrijeme?

455 ima nešto slabiji AMD procesor (nisam siguran u to jer sam naišao na dosta rezultata u kojima piše da je AMD bolji, ali nekako sumnjam), ima više rama, veći disk i dolazi sa Windowsima (manje bitno).

450 dolazi sa i5 4200M procesorom, ima 4GB rama, nešto manji disk (750 GB) i dolazi bez Windowsa. Osim toga, i skuplji je.

Hvala

Idealno bi ti bilo i5 i nesto od Nvidia grafike..ali eto...svakako HP 450

11 godina
kalko1212 kaže...
The_Fichek kaže...
kalko1212 kaže...

Da li se više isplati ići na ASUS X550ln ili ovaj HP 455, namjena je surfanje, gledanje filmova, povremeno photoshop i igre. Ili da jednostavno uzmem ovaj ASUS sa i5? Ne znam da li ću primjetiti razliku u svakodnevnom radu i igrama sa i5 i i3.

Asus je bolji. U svakodnevnom radu, surfanju i to tesko da ces primjetit razliku, a za igre naravno da oces, pogotovo one procesorski zahtjevnije, a takvih ima dosta, stoga je mozda bolje ici na nesto jaci procesor od i3-4030U, a slabiju graficku od 840m, ovak: HP 250 G2

Stavi si na popis 5-10 igrica koje bi igrao i vidi rezultate kombinacija grafickih i procesora na game-debate i notebookcheck, a mozes potraziti i gameplayeve na youtube. Na notebookchecku obavezno pazi da klikces na brojeve fps-eva jer nije isto bila grafa testirana sa slabijim U ili jacim M procesorom, to pogotovo vrijedi za kao sto rekoh procesorski zahtjevnije igre. Na game-debate ces najlakse vidjet performanse GPU, CPU i rama za neku igru, ali ima malo vise posla jer trebas kucat podatke za svaku igru posebno.

Ti si linkao HP-a sa i3 3110M i gtx 820m. Gledam sa i3 4030U, vidim da su negdje oko 3300 sa salbijom grafom, inače mislim da će mi ovaj Asus biti dovoljan za igre koje mislim igrati.

Da na taj prvi sam mislio, neznam sta si ti mislio za 3300kn. i3-3110m u nekim igrama pa i onim starijim kao npr. WoW radi cuda u odnosu na stedljivi i3-4030U, tj. ne pokazuje znakove slabosti sa FPS dropovima. Sve je to fino pojasnio darky u jednom od proslih postova prije par ili kolko vec stranica.. 820m grafa je nest jaca od stare 720m i isto je okej. 840m je pak dosta dobra, ali se nece iskoristit puni potencijal radi slabijeg procesora, zavisi od igre do igre. Treba reci da sa tim slabijim procesorom dobivas na duljem trajanju baterije dok je laptop istekan sto je i primarna zadaca U procesora, dok sa M procerom taman mozes pogledati film u komadu dok je laptop istekan (naravno ak ti npr. ostane 45 min filma, a tebi baterija na npr. 25%, fino upalis power saver mode i to je to...)

11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

Ak ti garancija igra ulogu onda je malo bolji odabir da, pogotovo u odnosu na HP, Lenovo, Asus di produljenje na 3g kosta 500-600kn.

Mozes rjesit produljenje u roku 1 god i 11 mjeseci 100% da, a mozes li kupiti u bilokojem ducanu sam siguran 99% jer mozda neki ducani imaju neke svoje fore sa tim.

Kako aktivirati i treba li se uopce aktivirati NMWT garanciju neznam. Pitaj u ducanu.

Inace ta toshiba je meni i dalje malo nepoznate izrade, tj. nisam nimalo siguran kakve ce temperature biti sa tako malo jacim procesorom kao i5-4200M. Preporucujem da se jos pokusas malo vise informirati o tome kao i o ekranu laptopa. Navodno se radi o jako glossy matrici koja nije preporucljiva za rad po vani, pogotovo ne pod suncem.

Aha, budem ga isao pogledat u neki ducan svakako prije nego ga kupim.

Btw, ako mozes komentar dat na onaj Dell i3 + 820m + 3god.gar = 3300? Cini mi se dosta dobar deal, bitna mi je garancija, ovaj je nudi odmah u startu, procesor je tako, mislim da bi mogao odradit dobar posao za svakodnevne stvari, 820 sam vidio da si nahvalio (ne znam kakva bi bila za igranje bas, na onim rezultatima iz notebookchecka uglavnom su dosta jaci procesori s njom spareni pa ne znam kako to prenijet na ovaj i3-U).

Ekran sam vidio da je mozda losiji, to cu isto pogledat svakako u ducanu, en znam kakva je kvaliteta izrade/sustav hladjenja?

11 godina
ll2p kaže...

Hvala

Gledas laptope u poslovnici, a ne u web shopu di je cijena znatno manja i di se isti laptopi mogu naci za 4000kn. Za tu cijenu na koju su postavljeni ti laptopi su oni neisplativi jer se tu vec javljaju 15.6" Asus i Lenovo sa i5-4210U, 840m i FHD rezolucijom. Znaci koji ti je budzet i namjena?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 14:56 (The_Fichek).
11 godina
kromanjonac kaže...
The_Fichek kaže...

Aha, budem ga isao pogledat u neki ducan svakako prije nego ga kupim.

Btw, ako mozes komentar dat na onaj Dell i3 + 820m + 3god.gar = 3300? Cini mi se dosta dobar deal, bitna mi je garancija, ovaj je nudi odmah u startu, procesor je tako, mislim da bi mogao odradit dobar posao za svakodnevne stvari, 820 sam vidio da si nahvalio (ne znam kakva bi bila za igranje bas, na onim rezultatima iz notebookchecka uglavnom su dosta jaci procesori s njom spareni pa ne znam kako to prenijet na ovaj i3-U).

Ekran sam vidio da je mozda losiji, to cu isto pogledat svakako u ducanu, en znam kakva je kvaliteta izrade/sustav hladjenja?

820m i nije tako jaca od 710m. Fino pogledaj laptope prije kupnje da. Dell se nema s cim grijat stoga to nije upitno, ali ga neces moc samostalno pocistit jer nema tako dobar pristup komponentama ili bolje receno ventilatoru. Sto se tice tog pristupa nisam siguran za toshibu jer modela ima jednostavno prevelika hrpa i to me zivcira kod toshibe heh.

Ako kasnije mislis prodavati laptop ta garancija ti nece igrati tako veliku ulogu kao i5-4200M u odnosu na i3-4030U. Unatoc +1god garancije Della Toshiba ima malo veci omjer ulozeno/dobiveno s obzirom da nije ista cijena.

Ja da idem na Toshibu bih prije kupnje pitao u ducanu mogu li vratiti laptop u slucaju bilokakvog pregrijavanja cisto da se osiguram. Onda bi prvi, drugi dan nakon kupnje malo opteretio procesor i vidio grije li se sta osjetno ili ne. Btw. znam da sam negdi vidio review isto tak neke Toshibe sa i7 procom na notebookchecku i temperature su bile ok. Znaci mislim da je sve u redu sa tim laptopima samo se valja raspitati dodatno malo prije kupovine cisto za svaki slucaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 15:11 (The_Fichek).
11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

820m i nije tako jaca od 710m. Fino pogledaj laptope prije kupnje da. Dell se nema s cim grijat stoga to nije upitno, ali ga neces moc samostalno pocistit jer nema tako dobar pristup komponentama ili bolje receno ventilatoru. Sto se tice tog pristupa nisam siguran za toshibu jer modela ima jednostavno prevelika hrpa i to me zivcira kod toshibe heh.

Ako kasnije mislis prodavati laptop ta garancija ti nece igrati tako veliku ulogu kao i5-4200M u odnosu na i3-4030U. Unatoc +1god garancije Della Toshiba ima malo veci omjer ulozeno/dobiveno s obzirom da nije ista cijena.

Ja da idem na Toshibu bih prije kupnje pitao u ducanu mogu li vratiti laptop u slucaju bilokakvog pregrijavanja cisto da se osiguram. Onda bi prvi, drugi dan nakon kupnje malo opteretio procesor i vidio grije li se sta osjetno ili ne. Btw. znam da sam negdi vidio review isto tak neke Toshibe sa i7 procom na notebookchecku i temperature su bile ok. Znaci mislim da je sve u redu sa tim laptopima samo se valja raspitati dodatno malo prije kupovine cisto za svaki slucaj.

Ok, jos me samo zanima ako je moguce na ovoj Toshibi sa diskrenom grafickom, odabrat da se ona ne koristi, nego da se koristi integrirana (valjda bi se tad trebalo trosit manje resursa -> manje zagrijavanja)?

I bi li trebali biti osjetne razlike u temperaturama izmedju te dvije Toshibe (ova s integriranom da se puno manje grije)?

11 godina

Moze se iskljuciti i sama se iskljucuje od sebe ak nema potrebe da se pali. Ta grafa se manje grije u full loadu nego i5 u full loadu. Temperature su upitne s obzirom na procesor, stoga rekoh da treba nekako procesorski opteretit laptop, a da to bude realan test, a ne neki bench. Znaci nesto sto mislis najzahtjevnije radit, pokusat npr. odigrat neku jacu igru ili nesto.

11 godina

Bok, zanima me laptop koji bi mogao zamjeniti "moj PC". 

Dal bi se dalo nešto nabavit do 7-8 K. 

Uvjet je 17" ekran pa na više.

Jedino kaj je "zahtjevno" je Borderlands 2 (Nvidia) i to jedina igrica koju ću instaliravat gore pa eto. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Moze preporuka za polovan laptop do 2,300kn(+/-200kn), znam da sam vas vec pitao, preporucili ste mi 2 laptopa ali oba 2 su bila prodana, pa ako mi mozete preporucit jos neki polovan laptop koji bi se koristio za skolu i ponekad za igranje starijih igri tipa cod2,4 ili LoL.

Ovako, naime slucajno sam zaboravio na kojem mailu sam se registirao na accu Skillzor69, pa sada sam morano novi radit
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
gocc01 kaže...

Bok, zanima me laptop koji bi mogao zamjeniti "moj PC". 

Dal bi se dalo nešto nabavit do 7-8 K. 

Uvjet je 17" ekran pa na više.

Jedino kaj je "zahtjevno" je Borderlands 2 (Nvidia) i to jedina igrica koju ću instaliravat gore pa eto. 

Sacekaj dok ne dodje nova posiljka v3-772g Acera sa 850m grafom i i7 procesorom za 7000kn. Jedino sto laptopu fali je IPS ekran, a inace je ponuda IPS 17.3" laptopa kod nas nikakva, znaci nema takvih laptopa na nasem trzistu. Ak bi htio IPS ekran trebao bi ici na 15.6" Asus n550jk ili jos bolje sacekati novi g551 Asus, isto sa 15.6" IPS.

11 godina
Skillzor70 kaže...

Moze preporuka za polovan laptop do 2,300kn(+/-200kn), znam da sam vas vec pitao, preporucili ste mi 2 laptopa ali oba 2 su bila prodana, pa ako mi mozete preporucit jos neki polovan laptop koji bi se koristio za skolu i ponekad za igranje starijih igri tipa cod2,4 ili LoL.

To ti je kad se puno mislis umjesto da djelujes hehe. Nasao sam jednog dobrog, poslat cu ti na PM da te nebi pokrali opet {#}

11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...
Skillzor70 kaže...

To ti je kad se puno mislis umjesto da djelujes hehe. Nasao sam jednog dobrog, poslat cu ti na PM da te nebi pokrali opet {#}

Ja sam zvao covjeka 2 dana kasnije nego sta ste mi vi preporucili, covjek kaze prodano od davno, a za onaj Acer V5 zvao isti dan da je obecao jednom liku da ce prodat i da ako lik odustane da ce mi se javit, ali nazalost nikad mi se nije javio tako da...

Ovako, naime slucajno sam zaboravio na kojem mailu sam se registirao na accu Skillzor69, pa sada sam morano novi radit
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 19:33 (Skillzor70).
11 godina
kromanjonac kaže...
The_Fichek kaže...

Ok, jos me samo zanima ako je moguce na ovoj Toshibi sa diskrenom grafickom, odabrat da se ona ne koristi, nego da se koristi integrirana (valjda bi se tad trebalo trosit manje resursa -> manje zagrijavanja)?

I bi li trebali biti osjetne razlike u temperaturama izmedju te dvije Toshibe (ova s integriranom da se puno manje grije)?

Evo nasao sam jedan dobar review Toshibe iz C55 familije laptopa - klik Temperature bi trebale biti dobre sa malo vrucim Haswell i5 ak je izrada takva kakva je u tom reviewu. Pripazit na nesto manji touchpad. Ekran je dosta bljestav, al navodno malo iznadprosjecne kvalitete za taj i nesto skuplji rang. Inace je bljestava i odozgora, dok je dole matt plastika sa gumenim nozicama. Moze se pristupit lako ramima, hard disku i bateriji maticne... Do ventilatora se nemre lako doci kao kod L50 Toshibe. Meni se pol slika nece otvorit iz nekog razloga tak da nemrem dalje komentirat.

Ak zelis nekakvu manju bljeskalicu od laptopa mozda bolje uzeti kvalitetnije odradjenog HP Probooka sa i5 i 8750m za 4000kn / Lenovo g510 sa i3-4000m i 8750m za 3630kn. Mozes komotno uzeti u obzir i 17.3" Probook 470 isto sa i3-4000m i 8750m. HP probook je sitno bolje odradjen nego Lenovo g510 (matt ekran, alu finish, +1 usb port, sitno nize temperature) iako je i taj Lenovo dosta kvalitetan laptop.

i3-4000m je isto skroz dobar procesor i mislim da bi te skroz dobro posluzio. Prije svega gledaj laptop za sebe, a onda misli kasnije kako ces ga prodavat i te gluposti. Produljenje garancije je 2x skuplje kod HP u odnosu na Toshibu, ali s obzirom na izradu, jacu grafu i u slucaju 470 modela veci ekran to se isplati.

17 godina

Može meni neka preporuka, treba mi laptop za sestru koja kreće na faks oko 3500kn. Grafika nije tolko bitna, bitno je da je laptop kvalitetnije izrađen i da baterija potraje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

Evo nasao sam jedan dobar review Toshibe iz C55 familije laptopa - klik Temperature bi trebale biti dobre sa malo vrucim Haswell i5 ak je izrada takva kakva je u tom reviewu. Pripazit na nesto manji touchpad. Ekran je dosta bljestav, al navodno malo iznadprosjecne kvalitete za taj i nesto skuplji rang. Inace je bljestava i odozgora, dok je dole matt plastika sa gumenim nozicama. Moze se pristupit lako ramima, hard disku i bateriji maticne... Do ventilatora se nemre lako doci kao kod L50 Toshibe. Meni se pol slika nece otvorit iz nekog razloga tak da nemrem dalje komentirat.

Ak zelis nekakvu manju bljeskalicu od laptopa mozda bolje uzeti kvalitetnije odradjenog HP Probooka sa i5 i 8750m za 4000kn / Lenovo g510 sa i3-4000m i 8750m za 3630kn. Mozes komotno uzeti u obzir i 17.3" Probook 470 isto sa i3-4000m i 8750m. HP probook je sitno bolje odradjen nego Lenovo g510 (matt ekran, alu finish, +1 usb port, sitno nize temperature) iako je i taj Lenovo dosta kvalitetan laptop.

i3-4000m je isto skroz dobar procesor i mislim da bi te skroz dobro posluzio. Prije svega gledaj laptop za sebe, a onda misli kasnije kako ces ga prodavat i te gluposti. Produljenje garancije je 2x skuplje kod HP u odnosu na Toshibu, ali s obzirom na izradu, jacu grafu i u slucaju 470 modela veci ekran to se isplati.

Hvala puno na trudu. Taj Probook 470 mi se dosta svidio i prije, al nekako bjezim od HPa mada realno i ovako sa slika izgleda dosta kvalitetnije gradje. Probat cu jos izvagat sta mi je prioritetnije, tu dobijem i torbu koja isto vrijedi kojih 100-200kn, a i sad sam na bratovom laptopu od 17inca i puno je veca radna povrsina u odnosu na 15inca, a kako ce uglavnom bit koristen kao stolno to i nije tako losa opcija. Mat ekran mi se isto dosta svidja (mrzim kad moram spustat ekran il neke kuteve hvatat radi bljeska sunca na sadanjsem glossy ekranu).

11 godina

I torbu vagas, haha :D A cuj, u tom slucaju ti toplo preporucam HP 470. Znam da je bilo problema sa nekim proslim modelima HP-a, al takav slucaj nije sa novim modelima Probook serije tak da se nemas sta brinut. Ne samo da ce rezolucija biti veca nego i kvaliteta ekrana s obzirom na isti HP 450/455 model. Fora je i sto je laptop dost lagan za 17.3, navodno 2.9kg, dok je npr. Lenovo g510 tezak 2.6kg, malo iznad prosjeka za 15.6" modele. Matt ekran u tom rangu imaju samo neki 15.6" Aceri pored HP Probook-ova kolko sam skuzio. Ak ti se to dost svidja onda se nebi trebao kaj misliti. Ako ti je zao sto ne dobis i5 imas ovdje jako dobru ponudu istog.

11 godina
Pero kaže...

Može meni neka preporuka, treba mi laptop za sestru koja kreće na faks oko 3500kn. Grafika nije tolko bitna, bitno je da je laptop kvalitetnije izrađen i da baterija potraje.

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/ultimativna-tema-odabir-prijenosnika/48197.aspx?jumpto=4331930&sort=asc&view=flat&page=478

Samo cu nadodat ako bi se gledao 17.3" laptop onda su Lenovo g710 i Probook 470 najbolji odabiri. Isti ne dolaze nikad sa stedljivim procovima, kvaliteta im je na mjestu, najveca razlika sto probook ima matt ekran, lenovo glossy. Baterija ce potrajat kolko moze potrajat sa takvim M procesorima, 3h max, zavisno sto se radi, na kojoj je svjetlini ekran itd.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 20:43 (The_Fichek).
15 godina

Jel se može naći nešto ok za nekih 1500kn? Rabljeno naravno..

Nekako sve više razmišljam o kupnji laptopa. 15"+, ništa posebo, za fluidno surfanje netom i možda koja ne zahtjevna igra.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.notebookshop.com.hr/default.aspx?pid=22545

Jel ovo bestbuy laptop za taj novac, koristio bi za igranje(league of legends, a ne bi škodilo da moze jos stogod pokrenit od novijeg), filmove, internet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ekipa pozdrav !

Zanima me dali mi možete pomoć kod odabira laptopa do 6000 kn (može i koja kuna više) . Više bih koristio za igranje i filmove nego neke office stvari. Igrao bih novi Assassin creed, Far cry 3 i te stvari..

Molim za pomoć !! Unaprijed hvalaa ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 11:03 (Hana3523).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tolka kaže...

Jel ovo bestbuy laptop za taj novac, koristio bi za igranje(league of legends, a ne bi škodilo da moze jos stogod pokrenit od novijeg), filmove, internet?

To ti je best buy, ali uzmi u obzir i ovaj:

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-lenovo-g510-59-411495-core-i5-4200m-dvdrw-4gb-1000gb-8gb-ssd-radeon-r7-m265-15-6-led-lan-hdmi-kamera-dos-crno&option=artikl&id_artikl=014.620.088&tab=spec

Ali procitaj postove od The_Fichek-a na zadnjih par strana on ti je tu objasnio sve sto trebas znati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 11:18 (miško95).
13 godina
neaktivan

jel bolja GT 750M ili GT 825M?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_202&products_id=13802

Kakva su misljenja o ovom laptopu?

Koja je grafa bolja, AMD m8670 1gb ili nvidia m820 2gb?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_199&products_id=15085

ili ovaj?

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 12:01 (Edge).

0 0 hvala 0
11 godina
cod2playahhh kaže...

jel bolja GT 750M ili GT 825M?

750m je puno bolja i bolja je i od 840m malo. 850m je pak puno bolja od 750m, a uskoro ce ju zamjeniti u tom rangu, tj. vec je jer imas n550jk Asusa za samo 6000kn. Inace, iscekuju se novi modeli Acera izmedju 5 i 6 tisuca sa 850m grafom (v5-573g, v3-772g) te novi modeli Asusa (g551, gx500) sa 860m grafom (overclockana 850m, +10fps u odnosu na istu na high settings) oko 7 tisuca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 13:47 (The_Fichek).
11 godina
tolka kaže...

Ne radi ti link, budzet?

11 godina
Hana3523 kaže...

Ekipa pozdrav !

Zanima me dali mi možete pomoć kod odabira laptopa do 6000 kn (može i koja kuna više) . Više bih koristio za igranje i filmove nego neke office stvari. Igrao bih novi Assassin creed, Far cry 3 i te stvari..

Molim za pomoć !! Unaprijed hvalaa ;)

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=asus+n550jk

Nema potrebe za kunom vise :)

Mozes sacekati i novi g551 koji ce ili skroz izgurat taj n550jk model sa trzista (sumnjam) ili ce mu jos vise spustis cijenu (vec ju je spustio za 500kn u odnosu na pocetak ljeta). Novi model ce imat jacu 860m grafu (+10fps na high settings, inace i 850m je jako dobra za igranje na 1080p) i sitno izmjenjen dizajn kako bi se jaca grafa lakse hladila.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 14:06 (The_Fichek).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice