Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.638
|
čitano: 14.584.924
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav

Tražim laptop to 4500 kn ne mora biti čistokrvni gejmerski ali da može pokretati neke novije igrice na medium ako nije problem(Fifa, neke strategije)  . I da se može raditi na njemu bez nekih problema da mi npr ne šteka dok otvaram photoshop ili takve programe. Zapeo mi je za oko ovaj http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-v5-552g-10578g50aii-nxmctex019-best-buy/0851280 ali ne znam da li je dovoljno jak i da li možda ima koji jači od njega za 500-600 kn više. Ako može što prije odgovor. Hvala 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja imam tog acera...pokreće bf4 na medium bez problema...jedino je loše vrtija nfs rivals al to je problem u neoptimiziranoj igrici...assasins creed novi isto radi bez problema...fifa i pes da ne govorim...nba 2k14 isto radi odlično...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koje drivere za grafu imaš na aceru ?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

ispričavam se na smetnji ali bih Vas zamolio za savjet u vezi kupnje laptopa. Htio bi da košta što manje a da dobijem što više

Nisam nešto zahtjevan (standardan rad na računalu, poneki film i to je to) ali kupujem laptop na duži period (5 g i više) pa bi volio da procesor bude noviji i da grafička bude ok.

neki od uvjeta:

ekran 17.3"
procesor i7
gragička barem 2 gb
memorija 4-8 gb
rezolucija 1600*900 ili 1920*1080

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=10351

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=10895

Što mislite o navedenima, imate Vi neki prijedlog?

Dell imam na poslu zamjenska baterija je strašno skupa cca preko 2000 kn tako da ga zbog toga lagano izbjegavam premda su po iskazanom učinku ok, HP imali poznanici i sami problemi s njima, barem tako pričaju pa sam onda skeptičan ali vidim da dosta daju samo me muči garancija od 12 mjeseci što mi se čini malo za te novce. Što vi mislite o HP ima? Ovaj mi djeluje zanimljivo

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=015010015 - da li je grafička ok

onda ovaj Dell http://www.centro.hr/detalji_proizvo...85EF529CA.aspx ili HP http://www.notebookshop.com.hr/default.aspx?pid=24990 vrijedi li te novce ili će Asusi istu stvar obavljati a ja neću niti primjetiti razliku

Unaprijed Vam hvala na savjetu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Hvala na brzom odgovoru. Da li možda znaš da li ima neki da je jači od njega a da ne košta nešto više od ovog. I da li može pokretati malo zahtjevnije programe.

12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, moze li mi neko pomoci s pronalazenjem laptopa za gospodina oca :). za ono sto njemu treba, surfanje, bela... ne treba doslovno nikakva grafika. volio bi da bude nesto veci ekran ako ima mogucnosti. win sam dignem, nije nuzno da je išta gore. ogranicen sam budžetom ali tipa do 2,5k. ima li tko kakav prijedlog?

0 0 hvala 0
12 godina
pplaystationn33 kaže...

Pozdrav

Tražim laptop to 4500 kn ne mora biti čistokrvni gejmerski ali da može pokretati neke novije igrice na medium ako nije problem(Fifa, neke strategije)  . I da se može raditi na njemu bez nekih problema da mi npr ne šteka dok otvaram photoshop ili takve programe. Zapeo mi je za oko ovaj http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-v5-552g-10578g50aii-nxmctex019-best-buy/0851280 ali ne znam da li je dovoljno jak i da li možda ima koji jači od njega za 500-600 kn više. Ako može što prije odgovor. Hvala 

pplaystationn33 kaže...

Hvala na brzom odgovoru. Da li možda znaš da li ima neki da je jači od njega a da ne košta nešto više od ovog. I da li može pokretati malo zahtjevnije programe.

Lenovo G510

12 godina
Lignja8 kaže...

Pozdrav ekipa, moze li mi neko pomoci s pronalazenjem laptopa za gospodina oca :). za ono sto njemu treba, surfanje, bela... ne treba doslovno nikakva grafika. volio bi da bude nesto veci ekran ako ima mogucnosti. win sam dignem, nije nuzno da je išta gore. ogranicen sam budžetom ali tipa do 2,5k. ima li tko kakav prijedlog?

Lenovo G500

15 godina
neaktivan

Apsolutno se slažem , playstration33 ako ovo ne kupiš onda stvarno ne znam.

13 godina
neaktivan

Koji Acer V5-552G ili Lenovo G510

13 godina
neaktivan
pplaystationn33 kaže...

Koji Acer V5-552G ili Lenovo G510

zavisi šta oćeš...acer ti daje mrvicu bolje spec u grafici jer radi u crossfireu sa grafikom iz proca...ima po meni bolji dizajn...bolju bateriju...vrlo je lagan...i čvrst je, ne savija se kad ga uzmeš u ruke...touchpad je katastrofa, tipkovnica je onako...

lenovo ima tiši vent, puno bolju tipkovnicu i touchpad

13 godina
neaktivan

Ok hvala ti mislim da sam odlučio ma da ću još vidjeti jer mi je frend rekao da mi može složiti dosta dobar komp za 4000 kn pa budem vidio.

13 godina
neaktivan

Trebao bi neki laptop za usputnu obradu videa i malo fotošopa.

Trenutno sam na Compaqu 610 koji je ruku na srce napravljen samo za malo office posla, koji youtube filmić, pogledat neku seriju usput i to je to.

Ne želim ništa prejako, ciljao sam na neki ultrabook.

Okvirna cijena?

Što manje, to bolje, kao i obično. Nadao sam se kad bi se našlo nešto (novo, na akciji, povoljno, izvana, internet... nebitno) do nekih 5000 kn.

Ako ide jeftinije, a da može poslužit, bio bi presretan. Najrađe bi kad bi se dalo nešto da valja nać za kojih 500€, ali ako ne, šta je tu je.

Kriterij:

Doma imam jedan stolni komp, q6600, 4GB RAMa i 8800 GTS... Jel moguće naći nešto da radi otprilike kao to?

Nije ni on nešto divlji, i treba i njemu vremena da obradi što radim, ali u konačnici odradi donekle svoj posao.

Što mi treba, ne znam ni sam, znam samo što ću radit na njemu.

Može proći i 15" laptop, po mogućnosti da nema onu numeričku tipkovnicu, ali nije nužan uvjet (svejedno, al eto, preferiram bez).

Jel treba još kakva informacija?

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav

evo odlučih se konačno uzeti jedan laptopčić. Zapelo mi je ovo za oko.
Laptop prvenstveno treba ženi za surfanje, a meni tu i tamo malo photoshopa i pokoji CS:GO odigrat...

Mišljenja ili alternativa?
LP 

0 0 hvala 0
12 godina

Sto kazete na ovaj laptop?

http://www.kodeks.hr/dell/xps-15,PID-3,P-3229,G-374.aspx

treba mi brz i pouzdan laptop sa dobrom baterijom.

preferiram samo del prijenosnike. Vazno mi je da ima i7 sa 4jezgre i da ima ssd ili ssd i hdd. Imate jos kakvu preporuku od della osim toga?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Best buy do 2200-300 kn, upotreba: Internet - video pregled, facebook, office i tjt. Bitan samo HDMI i da solidno traje baterija takodje i garancija 2 godine?

Šta radi plavuša na listu papira? Vozi A4 :D

0 0 hvala 0
13 godina

Može samo blic pitanje da ne otvaram novu temu,a ovo baš i ne spada ovamo. Odabrao sam ovaj laptop,stiže sutra Sad me samo zanima da li ce bit kakvih problema skinut Linux i dignut si Win 7?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Neće, barem meni nije bilo.

Ako ti di zapne slobodno javi ovdje ili meni na PM.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
12 godina
Allen3108 kaže...

Pozdrav

evo odlučih se konačno uzeti jedan laptopčić. Zapelo mi je ovo za oko.
Laptop prvenstveno treba ženi za surfanje, a meni tu i tamo malo photoshopa i pokoji CS:GO odigrat...

Mišljenja ili alternativa?
LP 

Nemoj taj HP nikako, bolji izbor klik ili klik

zile96 kaže...

Best buy do 2200-300 kn, upotreba: Internet - video pregled, facebook, office i tjt. Bitan samo HDMI i da solidno traje baterija takodje i garancija 2 godine?

Lenovo G500

12 godina
omomomomoomm kaže...

Sto kazete na ovaj laptop?

http://www.kodeks.hr/dell/xps-15,PID-3,P-3229,G-374.aspx

treba mi brz i pouzdan laptop sa dobrom baterijom.

preferiram samo del prijenosnike. Vazno mi je da ima i7 sa 4jezgre i da ima ssd ili ssd i hdd. Imate jos kakvu preporuku od della osim toga?

Nema jer Dell sve svoje laptope oprema sa U procesorima, skoro da i više ne možeš naći i7QM osim eto ovog modela premda je preskup s obzirom da se radi o starijim komponentama. Ali svejedno kvaliteta je neupitna. 

12 godina

Hvala roby al mislim da cu ga zaobic citao sam o njemu sad navecer i ljudi ga pljuju da se grije makar to mi je cudno i nesto sa wirelesom.

0 0 hvala 0
12 godina

Pogledaj si recimo novu seriju Dell Inspiron 7537 i kupiš si ssd po želji te imas super brzi laptop sa jakom grafickom, jedino je mana 720p reza a 1080p model ima IPS touch screen sto ja svakako izbjegavam na laptopima radi izrazenih refleksija a i prljanja ekrana. {#} Inace laptop ima lagani pristup ispod poklopca za odrzavanje i nadogradnju.

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-15-7537-Notebook.104976.0.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 2:15 (roby27).
15 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Pogledaj si recimo novu seriju Dell Inspiron 7537 i kupiš si ssd po želji te imas super brzi laptop sa jakom grafickom, jedino je mana 720p reza a 1080p model ima IPS touch screen sto ja svakako izbjegavam na laptopima radi izrazenih refleksija a i prljanja ekrana. {#} Inace laptop ima lagani pristup ispod poklopca za odrzavanje i nadogradnju.

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-15-7537-Notebook.104976.0.html

7537 je odličan laptop, koliko vidim nije ni skup kod nas, gledao sam ga za  suprugu, no na amazonu ga nema, a u ostalim trgovinama prelazi 1000$ tako da sam vjerovao da će kod nas bit oko 10 000 kn....

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
12 godina

a ovj 7537 mi nije nesto trenutno imam della 3521 i po pogledu na ovo moj je jaci intel i5,8gb rama,750gb hdd i radeon od 2gb ddr3 grafika.

neznam ak nemanis pametnoga trenutno pocekat cu malo da dell izbaci nesto novo takionak se svako malo predstavljaju neki novi modeli.

nije ovaj moj jlaptop los ali jedin mi je zao sto nije i7 quad core i to trazim uz ssd disk i full hd rezu. a dell to trenutno nema kako si rekao pa valjda ce imat uskoro.

0 0 hvala 0
12 godina

A gledaj kod laptopa se ne gleda samo HW specke nego i ostale stvari koje su puno bolje na seriji 7 itd...sumnjam da ce izbaciti sa i7Q jer se sve vise ide na tanje profile laptopa sa ustedom na bateriji i manjim zagrijavanjem.

12 godina

Razumijemvda je kvalitetnihe izradena serija 7 od serije 5. Evo moj je star 5 mjeseci i nije jos ni stucnuo sto nebi mogao reci za acera,asusa i hpa koje sam imao. Sa te tri firme sam imao katastrofa iskustva zato sam zapeo za della.

a nista baciti cu u ovog svojeg ssd disk koji si mi preporucio u temi koji ssd i to je to. Hvala roby puno si pomogao.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Dvoumim se malo između asusa n56jr i n550jv. Nisam siguran koji je bolji, tj vrijedili uzeti n550jv sa 16GB mSSD-a, ili n56jr sa nešto jačom grafom i malo više rama (oba su nadogradiva što se rama tiče pa to nije neki problem). I općenito mi se ova 2 laptopa (kao i većina u tom rangu) čine dosta masivna (debljina, masa), mislim, možda nisam upućen al koliko bi ovi laptopi bili dobri za relativno često nošenje?

Hvala unaprijed na odgvoru :)

0 0 hvala 0
12 godina

N56 je starija serija, deblji profil dok je N550 nova serija i dodatno stanjena i lakša masa. N56 ima i dosta jači gpu tako da bi osobno išao na njega.

15 godina
neaktivan

n56 isto ima sa novijim procesorima i sa novijim gpuom. tako da možda i nije toliko zastarijo

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
12 godina

Ma ima ali je linija starija, n550 je tanja i laksa nesto. i tipkovnica je sada silver.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice