Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.665
|
čitano: 14.613.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Ramo kaže...

Dajte mi molim vas najbolji gejmerski laptop do 9-9500 kn.

Uvjeti intel procesor, windows, po mogucnosti ne glossy ekran.

Asus G750JX-T4073 a za OS se snađi {#}
gumiflex kaže...

Pozdrav!

Trebam preporuku za laptop u cjenovnom rasponu 3800 do 4500kn. Služio bi za uredske poslove, internet, gledanje filmova, nikakve igrice (barem ne zahtjevne). Dakle, naglasak je na sveukupnu kvalitetu izrade - kvalitetno kučište, kvalitetan ekran, tipkovnica. Također je bitno da je što duži rad na bateriji, i da se ne zagrijava previše. Dulja garancija je također poželjna. Grafika može biti integrirana, jer mi em nije potrebna napredna grafika, em troši manje energije. HDD od 500GB je sasvim dovoljan. S druge strane, procesor što bolji  i RAM-a što više za te novce.

Da skratim priču, svoj izbor sam suzio na DELL Inspiron 3737:

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_202&products_id=13659

Molim komentar, i ako tko ima prijedlog za nešto bolje ili jednako kvalitetno a jeftinije.

Btw. koliko je važno ili bitno trajanje garancije? Rikavaju li laptopi unutar prvih dvije-tri godine?

Thnx!

Pa Dell serije 3 je sve samo ne kvalitetno kućište i tipkovnica, ako želiš kvalitetnu izradu i dizajn ProBook 470 ili Lenovo Z710 i svakako si gledaj da produljiš jamstvo pred istekom istog.

14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav, dali je ovo najbolje sto se moze dobit za te pare? Igram samo BF4, medium i ja happy, ostalo je multimedija i office rad.

http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/hp-prijenosno-racunalo-probook-455-156-amd-dual-core-4300m-250-ghz-750gb-hdd__5364961

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 19:37 (Laxarus).

0 0 hvala 0
17 godina
roby27 kaže...
Ramo kaže...

Odlican je ovaj asus, ali nema ga nigdje u Hr sa windowsom, smijesno. 

Jel ima neka alternativa ali da dodje windows? Ovo je s original winowsima 10,5k, mozda ipak malo previse :)

14 godina

Ako hoces hp onda uzmi ovaj hp ima jaci procesor od ovoga sto si ti posalo , imam probook-a 4520s i pregrijava se tijekom igranja igara , ne koristi mi za nista osim multimediju i surfanja internetom ,jednom mi je maticna vec riknula zbog BF3 i vise ne igram nista na njemu laptop za te pare nije bas za igre , preporucam ti da uzmes bolje nekakav gaming laptop (5000 kn) ali ako ne mozes dati vise para onda pokusaj naci nesto za 3500 ali sa intel core i3 procesorom jer je amd dosta slabiji.P.S. imam loša iskustva s Hp-om i Acer-om.

14 godina
neaktivan
MGloc kaže...

Ako hoces hp onda uzmi ovaj hp ima jaci procesor od ovoga sto si ti posalo , imam probook-a 4520s i pregrijava se tijekom igranja igara , ne koristi mi za nista osim multimediju i surfanja internetom ,jednom mi je maticna vec riknula zbog BF3 i vise ne igram nista na njemu laptop za te pare nije bas za igre , preporucam ti da uzmes bolje nekakav gaming laptop (5000 kn) ali ako ne mozes dati vise para onda pokusaj naci nesto za 3500 ali sa intel core i3 procesorom jer je amd dosta slabiji.P.S. imam loša iskustva s Hp-om i Acer-om.

Jos kad bi bio igdje dostupan u linksu, no dobro ima ga u centro.

al mi nije jasno kako je quad core verzija istog skuplja od dual core a sve ostalo isto (ok HDD 250gb manji, ali zar to igra toliku razliku?)

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 20:31 (Laxarus).
14 godina
neaktivan
MGloc kaže...

Gaming laptop za 5000kn ne postoji.

Dell Precision M6600
14 godina

Evo razlike ostalo je sve isto osim hdd.Kod laptopa ti je bitno gledat kvalitetu , a ne jacinu.Raspitaj se još.

14 godina

Ne ? Što je onda ovo ?

12 godina
neaktivan

Moze li preporuka laptopa, da ima kvalitetan ekran i da je kvaltetno izrađen uopce, minimalno i5 procesor i 8gb rama, po mogucnosti nVidia graficka..Do 5500kn...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MGloc kaže...

Ne ? Što je onda ovo ?

To je standardni consumer laptop za multimediju.

Dell Precision M6600
12 godina
neaktivan

molim preporuku

evo i ja se pridružujem potrazi za jedan solidan, kvalitetan laptop, cifra oko 4000  +/- 300kn
 za sada odlučeno monitor 15.6" LED HD, da ima usb 3.0, hdmi izlaz, i5 procesor, hard 750-1000GB,
ostalo što jače
i neka solidna garancija (mislim imat taj laptop bar 5.god),
da neko predloži dva-tri kvalitetna laptopa, ili trgovinu (koja recimo nije u nabavi.net)

lp

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MGloc kaže...

Evo razlike ostalo je sve isto osim hdd.Kod laptopa ti je bitno gledat kvalitetu , a ne jacinu.Raspitaj se još.

Da znam da je taj quad puno jaci, upravo zato me i cudi da je jeftiniji.

TD za glupost
11 godina
neaktivan

Roby27

Hvala ti na brzom odgovoru.

Malo me strah od fame o pregrijavanju Hp računala...

Molim vas da mi kažete svoja iskustva i mišljenja.

Što mislite o ovom!

http://www.hardsoft.hr/asus-x75vb-i36gbhdd750gbg740173bijel/asus-x75vb-ty021/product/

I jel može neki best buy u rangu oko 3000 kn bez windowsa.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Laxarus kaže...

Pozdrav, dali je ovo najbolje sto se moze dobit za te pare? Igram samo BF4, medium i ja happy, ostalo je multimedija i office rad.

http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/hp-prijenosno-racunalo-probook-455-156-amd-dual-core-4300m-250-ghz-750gb-hdd__5364961

samo bf4 ce ti ga i unistit

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
12 godina

snige

HP barem po mojim iskustvima u ProBook seriji 450/470 nema takvih problema, bitno je i održavanje laptopa za dugotrajan rad.

Ovaj Asus je vrlo dobar, preporuka da ga uzmeš ovdje pošto je jeftiniji a radi se o najboljem dućanu u HR i brzo se riješavaju reklamacije ako ih bude. Osoblje je i više nego susretljivo i kvalificirano tako da si bez brige.

Do 3k best buy Lenovo G500 ili sad je neka akcija u TM-u za nesto vecu sumu G510

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 0:23 (roby27).
11 godina
neaktivan

Oprosti Roby znam da sam dosadna....

Bila sam danas u TM ali sam vidjela samo ružna Lenova... U emezzeti sam vidjela jednog lijepog

1. http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/notebook-racunala/36398/lenovo-g50059-390093-notebook/

ima aluminijsku ploču a mislim i tipkovnicu...

Također sam vidjela HP Probook uživo i zaljubila se u njega.  Kako suprug naginje manjoj cifri (s razlogom{#}) nasurfah ovog

2. http://www.hp-store.hr/index.php/prijenosna-racunala/hp-probook-s/69-prijenosna-racunala/hp-probook/1399-hp-probook-4545s-c1n28ea

Evo i recenzije ovog zadnjeg

- http://www.itsvet.com/tekst/hp-probook-4545s/6944/

Kako ti se čini i koji je ti je draži od ova dva...računaj da će ga i sedmogodišnjak razvlačit.

Unaprijed hvaaaaala

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 1:25 (snige).

0 0 hvala 0
12 godina

hehe a dobro Lenovo ima dvije varijante metalik i plastično kućište u G500/510 seriji, onaj u TM-u je dosta hardwerski jači od ovih ali ako baš moraš birati od ta dva išao bi na G500.

ProBook 4545s je starija serija zato je na akciji i znam odlično izgleda ali pogledaj si noviju a ujedno i jaču seriju 455 a razlika u cijeni je zanemariva.

Ako te zanima kako izgleda u HP Brand Storu možeš ga pogledati to je ovaj model

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 2:07 (roby27).
12 godina
Ramo kaže...
roby27 kaže...
Ramo kaže...

Odlican je ovaj asus, ali nema ga nigdje u Hr sa windowsom, smijesno. 

Jel ima neka alternativa ali da dodje windows? Ovo je s original winowsima 10,5k, mozda ipak malo previse :)

Baš prave alternative nema nažalost, Asus G serija je izvrsna po svim parametrima.

No eto baci pogled na ove modele sa Win OS-om Acer V3 772GToshiba Qosmio X870-15Q 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 2:32 (roby27).
11 godina
neaktivan

Hvala ti ...ovaj je prekrasan...

I nebi trebao imat problema s pregrijavanjem

Hvala

Hvala

{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi trebam najbolji laptop sto se može naći do 5000kn... Pa mi dajte vaše preporuke, jedini uslov je da ima 15,6 incni zaslon....

0 0 hvala 0
12 godina

Malo više informacija, trebaš li predinstaliran OS, za koju namjenu ti treba laptop? Preferiraš glossy ili mat ekran? 

14 godina

Može preporuka nekog laptopa do 2500 Kn,novi i po mogućnosti ne neku dizajnersku rugobu hvala 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nadam se da ce te dizajn zadovoljiti jer nemas bas neki izbor.

Lenovo G500

Dell 3521

14 godina

Mislim da bi ovako nešto bilo ok toshiba {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 11:34 (MGloc).
14 godina
neaktivan

Planiram uzet ovaj laptop, sto mislite, isplati li ga se uzet? Jel ima mozda neki bolji laptop za te novce? Imam 3500 kn na raspolaganju.

v-spec-respect!

0 0 hvala 0
12 godina

Imaš ovaj Asus X75

15 godina
neaktivan

Pozdrav,

ujak bi htio kupiti laptop za kćer pa bih molio preporuke.

Znači služio bi za net, office, filmovi, možda poneka igra (ne znam koja, npr. sims3 to valjda cure igraju xD).

Dijagonala: 15 ili 17''

CPU: i5 ili i7 - ujak je malo megalomanski nastrojen, kažem mu da mu je dosta i i5 ali želi i7 :p

RAM: 8GB - poželjno

HDD: 1TB - pretpostavljam da SSHD radi veliku razliku pa bi tome čak dao laganu prednost

USB 3.0 port

Cijena: 5300+-200kn

Našao je na netu Asus X750JB-TY020D. Nisam baš pratio modele laptopa. Ovako mi to izgleda ok, samo bi ja radije i5 i 8GB RAMa.

Vidim da se preporuča Lenovo Z710, tu je i5 i 6GB RAMa, ali i SSHD koji to nadoknadi.

I našao sam Dell Inspiron 3537. Ovako konfa izgleda ok, jedino što je plastični?

Eto molio bih vaše ideje i preporuke.

Hvala! ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Taj Dell je dosta dobro balansiran nudi puno za uložen novac sa Win8 i 3god. jamstva dok se štedjelo na kvaliteti izrade, ako ih to ne smeta dobra kupnja.

Osobno bi zaobišao taj Asus jer nije baš dobro posložen sto se tice lake nadogradnje i odrzavanja ventova.

Lenovo Z710 svakako lijep laptop i definitivno jedan od favorita + ima svijetlecu tipkovnicu, SSHD.

Ako vam nije puno vrijedi pogledati i Dell 5737 koji je izvrsne kvalitete izrade.

I jošProBook 470

11 godina
neaktivan

Molila bih vas ekipu da mi savjetujete koji 17'' laptop da uzmem.

Služio bi za standardne stvari, surfanje, gledanje filmova, igranje online igrica i pokretanje nekih programa za faks....

Dakle budžet do 4000 kn i di ga mogu kupiti u Zagrebu.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Reflexion kaže...

Molila bih vas ekipu da mi savjetujete koji 17'' laptop da uzmem.

Služio bi za standardne stvari, surfanje, gledanje filmova, igranje online igrica i pokretanje nekih programa za faks....

Dakle budžet do 4000 kn i di ga mogu kupiti u Zagrebu.

Hvala!

Imaš ih tonu par stranica unazad. 

PUTA MADRID
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice