Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.641
|
čitano: 14.593.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

ali je procesor 2. generacija tj sandybridge je

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Nije jednako jak niti je kvaliteta izrade jednaka :) za 4k gledaj si Lenovo G510

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 17:22 (roby27).
14 godina
neaktivan

kupujem lap do 6000k i odabrao sam si ovaj...molio bih mišljenje o njemu, bitan je radi multimedije i igrica.....mislim da je ovo dobar odabir, ali ako netko ima bolji prijedlog...znam da je procesor underclockan, ali je grafa 8870m s 2gb gddr5 memorije....

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-dell-inspiron-3737-core-i7-4500u-dvdrw-dl-8gb-1000gb-radeon-hd-8870m-17-3-led-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-linux-crno&option=artikl&id_artikl=015.040.010

0 0 hvala 0
12 godina

Dobar je laptop sa moćnim gpu, i7U je dosta jak cpu.

12 godina
neaktivan

pozdrav svima evo zanima me ovaj laptop http://www.ekupi.hr/Lenovo-prijenosno-racunalo-G500-59-390092-324833.aspx .koristio bi ga za koju igricu stariju i novije i ostala multimedija.(znam da necu moci igrati neke turbonaslove nove,al nema veze i ne trazim full gamerski laptop).molio bi da mi malo pomognete jel konfiguracija ok...ili preporucate nesta drugo do cijene ovoga...hvala

0 0 hvala 0
12 godina

Idi na noviji model G510, na nativnoj HD rezi češ moći sve novije naslove igrati.

11 godina
neaktivan

Baš gledam, čini se da je g510 jači, ali nema ga u Zagrebu :/

13 godina
neaktivan

Bok, kupio sam ovaj Lenovo G510, zanima me je li ovaj ram "slabija" varijanta od ddr3 1600mhz? Ne kužim se u rame, a koliko shvaćam, o njima ovisi ponašanje integrirane grafike, pa me zanima može li se kupiti dodatnih, kvalitetnijih 4gb, po kojoj cijeni i hoće li grafika koristiti jači modul rama? Ako idem u offtopic, možete mi i na pp napisati, puno hvala. {#}

11 godina
neaktivan

pozz mene zanima sta kazete na ovaj laptop DELL INSPIRON N3521

Graficka mu je AMD RADEON HD7670M (1GB DDR3)

Najvise me zanima hocu li moci igrat dote 2 na nekim medium postavkama pa i malo jace ?

Hoce li se previse zagrijavat, ima li iko ikakva iskustva zanima me vase misljenje

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, tražim laptop do 6000kn uglavnom za Autocad i Catia ako može neka pomoc.

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav. u međuvremenu sam imao nepredviđene troškove pa imam nove kriterije za odabir laptopa.

Znači MORA biti 17''. Trebam ga za razne muzičke softvere i DJing da nema šanse da se ruši i da mogu DJat s niskim bufferom. Uglavnom da sve brzo i glatko radi.ž

Cijena do 4000kn, max 4200kn. Pošto imam lika za Windowse, poželjno je da ima samo free DDos pa je zbog toga jači laptop, ali mi nisu uračunali operacijski sustav.

Molim da i obrazložite svoje mišljenje te mi tako olakšate kupovinu. Puno hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
12 godina

Asus X75VC sa Win8, mislim da je ovo max jačina za tvoj buđet

12 godina
agliw kaže...

Pozdrav, tražim laptop do 6000kn uglavnom za Autocad i Catia ako može neka pomoc.

Hvala

Acer Aspire V3-772G + ssd 120GB V300  ili ako ti je potreban FullHD Acer V3

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 12:40 (roby27).
12 godina
Ostaa kaže...

pozz mene zanima sta kazete na ovaj laptop DELL INSPIRON N3521

Graficka mu je AMD RADEON HD7670M (1GB DDR3)

Najvise me zanima hocu li moci igrat dote 2 na nekim medium postavkama pa i malo jace ?

Hoce li se previse zagrijavat, ima li iko ikakva iskustva zanima me vase misljenje

Ima i boljih laptopa sa novijim gpu sve zavisi koliki ti je buđet, inaće moći češ igrati na višim postavkama bez problema.

12 godina
neaktivan

E bravo majstore, točno tak nešto sam tražio. Daj mi samo okvirno kak je jak taj i3 procesor na tom laptopu. Jel bi mogao što od igara pokretat. Čisto tolko da se znam ravnati po tome.

12 godina

Dosta je jak i3 cpu i biti ce dovoljan, gpu je entry level tako da možeš igrat ali sa smanjenim detaljima na low i rezolucijom.

11 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Ima i boljih laptopa sa novijim gpu sve zavisi koliki ti je buđet, inaće moći češ igrati na višim postavkama bez problema.

pa smijem potrositi max. nekih 4000kn al racunajte da sam ja iz BiH pa tako da ovdje cijene nisu toliko bajne :)

znaci uglavnom radit ce bez problema, nece dolazit do prevelikog zagrijavanja ? 

p.s. ako ti pada na pamet neki bolji laptop za ove pare pisi ;)

13 godina

Pozdrav, imam budžet od nekih 500km-2000kn od mobitela što sam prodao... Našao sam u gradu jednog lika prodaje Dell Inspirion N5110, cijena 2000kn. Laptop u odličnom stanju a nije ni puno korišten, par mjeseci. Laptop mi treba većinom za surfanje, pisanje (seminarski i to), programe kao što su autoCAD, tower, sketchup, nikakve zahtjevne igre nego onako čisto ponekad NFS Undercover, ili čak PES... Evo konfiguracije:

• Processor 2nd Gen Core i3 Intel i3-2330M / 2.2 GHz ( Dual-Core )
  • RAM installed size 4 GB
  • Hard Drive 500 GB - Serial ATA-300 - 5400 rpm
  • Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition
  • Display Type 15.6 in
  • Max Resolution 1366 x 768 ( HD )
  • Graphics Processor Intel HD Graphics Dynamic Video Memory Technology
  • Optical Drive DVD±RW
H3rc0

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Dosta je jak i3 cpu i biti ce dovoljan, gpu je entry level tako da možeš igrat ali sa smanjenim detaljima na low i rezolucijom.

Tolko mi i treba. Samo me još jedna stvar muči. Taj laptop tvornički dolazi s Win 8. Meni je Win 8 koma, a i neki programi mi podržavaju samo Win 7. Jel bi imao problema s driverima ako bi stavio Win 7, pošto je 8 tvornički?

12 godina
Ostaa kaže...
roby27 kaže...

pa smijem potrositi max. nekih 4000kn al racunajte da sam ja iz BiH pa tako da ovdje cijene nisu toliko bajne :)

znaci uglavnom radit ce bez problema, nece dolazit do prevelikog zagrijavanja ? 

p.s. ako ti pada na pamet neki bolji laptop za ove pare pisi ;)

Za BiH neznam kakva im je ponuda ali za 4k imaš kod nas G510 koji je bolji u svim aspektima od tog Dell-a. 

12 godina
Croscorpio kaže...
roby27 kaže...

Tolko mi i treba. Samo me još jedna stvar muči. Taj laptop tvornički dolazi s Win 8. Meni je Win 8 koma, a i neki programi mi podržavaju samo Win 7. Jel bi imao problema s driverima ako bi stavio Win 7, pošto je 8 tvornički?

Morao bi ići na službene stranice za svaku komponentu i tako tražiti drivere za win7. 

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...
Croscorpio kaže...
roby27 kaže...

Morao bi ići na službene stranice za svaku komponentu i tako tražiti drivere za win7. 

Da, zeznuto malo. Samo mi je bitno da ih je moguće naći.

11 godina
neaktivan

Pozdrav!

Treba mi nekakav laptop do 3000kn za surfanje, muziku, office i tako pa me zanima što preporučujete od laptopa.

Meni se ovaj sviđa jako jer imam stariji HP nx6325 pa bih možda uzeo taj...

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-hp-pavilion-17-e050sm-e4q48ea-quad-a4-5000m-dvdrw-dl-4gb-750gb-radeon-hd-8330-17-3-led-g-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-dos-srebrna&option=artikl&id_artikl=014.610.086

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

A Asus X550VC-XOO56H?

15 godina
odjavljen

Da baš morate, koji bi od ova dva izabrali? Iste komponente, samo drugi proizvođač. U dvojbi sam zbog tipkovnice - na NotebookChecku kažu da je Fujitsuova bolja (bolji feedback) od Acerove, al na YouTube sam vidio koliko je ''stabilna''...

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.F575130C-092A-4D36-874A-77746D13374A.aspx

http://www.svijet-medija.hr/art/prijenosno-racunalo-laptop-acer-aspire-e1-571-32344g50mnks-nx-m09ex-076/50956

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Buraz mi ima sličan Acer i mislim da se isplati njega uzeti.

Treba malo vremena dok se privikneš na tipkovnicu ali sve ostalo je super i radi bez greške.

11 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Za BiH neznam kakva im je ponuda ali za 4k imaš kod nas G510 koji je bolji u svim aspektima od tog Dell-a. 

nazalost nema ga nigdje u ponudi.. onda da uzmem ovaj Dell-ov.

Strah me bilo samo da ce se previse zagrijavat al ako ti kazes da nece onda cu ga uzet 

15 godina
neaktivan

AKO IMA TKO G510 SA 8750 GRAFIČKOM NEK MI SE HITNO JAVI U INBOX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Laptop sa i5 ili i7, 15.6", sa SSDom ili bez, sa grafičkom, 8GB RAMa, može i manje. Rezolucija min 1920 * 1080, ako moze do 7k kn. Bar 2 godine garancije.

Potreban za dizajn i programiranje, tipa da moze runnat photoshop ili ilustrator i visual studio smotly. Sustav nije potreban, imam licencirane Windowse bilo koje preko MSDNAA.

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako može mišljenje o Dell Inspiron 5737? Zanima me omjer cijene i kvalitete. Po svim specifikacijama mi odgovara, ali za svaki slučaj bih htio provjeriti ima li koji bolji izbor u tom rangu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 10:10 (miroban).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice