Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.713
|
čitano: 14.709.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
roby27 kaže...

Prvo koja ce biti namjena, koji ekran trebaš, koji je max buđet, i dali treba imati Win u sebi? 

Kad na to odgovoriš onda cemo dalje...

Budžet do 4500 kn, namjena je multimedija, surfanje te pokoja igra (ništa prezahtjevno poput pokoje strategije i sl, ne poput fps-ova sa nekom turbo grafikom) preferiram malo jači hardver i brzinu... Ne treba imati win u sebi, na navedenih 5 linkova sam suzio izbor otprilike ... Volio bi 17 inčni ekran al može i 15,6 inča ako je aparat općenito jači ... E sad šta je od navedenog naj naj ne znam baš jer nisam baš neki "tehnički stručnjak", čuo sam da su ovi SSD-i dobra stvar ... 

Također bitna mi je općenito i kvaliteta aparata jer čemu mi super konfiguracija i ne znam šta sve ne ako se pregrijava za 10 minuta ili ako mi krepa za godinu dana ...

Asus, Acer, HP, Lenovo ... To je onaj dio za koji ne znam - kako kotiraju dotične kuće de facto ...

Eto otprilike je to to...

12 godina
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Što se tiće hlađenja i buke venta Lenovo je tu u samom vrhu, evo ovako ako bi isao na manji ekran Lenovo G500 sa jakom amd grafikom ili veci ekran istog brenda G700 sa slabijom grafikom i Win8. Mozes pogledati i kvalitetan ProBook 470, 450 sa isto tako jakom amd grafikom koja jede strategije, kvalitetan aluminij dizajn i fine linije sa perolakom nadogradnjom komponenti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 3:59 (roby27).

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pozdrav! Prretpostavljam da nitko nije pitao za ovaj laptop.Zanima me jel to dobar odabir za te novce.Uvijek svi govore o HP-u kao o nečemu kvalitetnom.Molim pomoć:

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=22080

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
roby27 kaže...
medo_5 kaže...

Pozdrav svima,planiram kupiti laptop do nekih 8 tisuća kuna,e sad koristio bih ga uglavnom za gledanje filmova igranje nekih igrica i tako.

Zamolio bih ako mi možete dati neki prijedlog,naravno bez OS-a jer posjedujem orginalni Windows.

Hvala,svaki savijet dobro došao.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10215

Sve je ok,samo mi grafika ne paše zato što je DDR3..

15 godina
neaktivan

Jel ovo najbolji izbor do 4500 kn, treba jednoj curi za faks, točnije na arhitekturi je.

Da li će ovo biti dovoljno?

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-probook-4540s-h5j78ea--torba/69458

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Treba mi preporuka laptopa do 6000-6500.Ponekad igranje igrica,rad za faks,filmovi,solidna baterija.Preporuke?

0 0 hvala 0
12 godina
boks1950 kaže...

Treba mi preporuka laptopa do 6000-6500.Ponekad igranje igrica,rad za faks,filmovi,solidna baterija.Preporuke?

Ovo ce biti taman HP 470 

12 godina
explorer 4 kaže...

Jel ovo najbolji izbor do 4500 kn, treba jednoj curi za faks, točnije na arhitekturi je.

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-probook-4540s-h5j78ea--torba/69458

Da samo ovo je starija serija, idete na novu HP 450

12 godina
espltd kaže...

Pozdrav! Prretpostavljam da nitko nije pitao za ovaj laptop.Zanima me jel to dobar odabir za te novce.Uvijek svi govore o HP-u kao o nečemu kvalitetnom.Molim pomoć:

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=22080

Govoriš o HP-u a stavljaš link od Lenova {#}

11 godina
neaktivan

Krivo si shvatio. Mene zanima Lenovo.HP sam naveo kao primjer "cijenjene" marke u Hrvata,poput golfa itd. 

12 godina

Dobar je to allround laptop tim vise ako nisi zahtjevan gamer i da moras imati visoki fps.

11 godina
neaktivan

hvala!

15 godina
neaktivan
roby27 kaže...
explorer 4 kaže...

Da samo ovo je starija serija, idete na novu HP 450

Tnx, ali koji su cigani ovi u HP-u. Makli su 2gb rama -.-

11 godina
neaktivan
roby27 kaže...
boks1950 kaže...

Ovo ce biti taman HP 470 

Postoji mogućnost da cu ipak morat smanjiti budžet na 4000-4500.Ovome http://www.links.hr/artikl-014.620.065 koliko vidim dosta ljudi daje preporuku.Ali ne pise koliko je memrije graficka,1 ili 2 gb.Za te novce jeli postoji sta bolje.Npr. ovaj lenovo z 500

11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne radi duple postove već ubaci u svoj stari ;)

0 0 hvala 0
14 godina

Dobio mi je stari neke ponude za laptop sa popustom. Znači oba bi me došla 4000 kn.

Znači treba mi studentski laptop za tehnički fakultet, igre ne planiram igrati, ali će mi trebati grafička za određene programe.

ACER Aspire V5-573G-54208G1Taii, 15.6'' , Intel i5-4200U, GT750M 4GB, 8GB, 1TB,

TOSHIBA Satellite L850-1H4, 15.6 HD, Core i7-3630QM, HDD 750GB, 4GB, AMD HD 7670M 2GB

Može preporuka što je od ovoga bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:02 (Keops).

0 0 hvala 0
14 godina
Keops kaže...

Dobio mi je stari neke ponude za laptop sa popustom. Znači oba bi me došla 4000 kn.

Znači treba mi studentski laptop za tehnički fakultet, igre ne planiram igrati, ali će mi trebati grafička za određene programe.

TOSHIBA Satellite L850-1H4, 15.6 HD, Core i7-3630QM, HDD 750GB, 4GB, AMD HD 7670M 2GB

Ja bih isao na Acera. Toshiba ima bolji procesor ali Acer ima dosta bolju graficku i duplo RAM-a.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
Keops kaže...

U jeb*te ..

Ja mislim da je Toshiba bolja..

Odkud tako jeftino?

15 godina
neaktivan

Pozdrav,evo našao sam ovaj laptop do nekih 8 tisuća kuna:

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_114_277&products_id=10487

Da li mogu kupit nešto bolje za te novce,kakvi su ti laptopi,svaki savijet dobro došao.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OriginalEXE kaže...
Keops kaže...

Ja bih isao na Acera. Toshiba ima bolji procesor ali Acer ima dosta bolju graficku i duplo RAM-a.

A gle, znam da će faks biti tehnički, ali se nisam raspitao pa ni sam ne znam kakve ću otprilike koristiti programe za to i koliko dobra grafička je potrebna. Ono što znam je da je neću koristiti za igre nego isključivo na filmove(ništa posebno, 720p) i na te programe koji će mi biti potrebni. Zato me vuče toshiba s jačim procesorom. 

Kakav je ovo uopće acerov procesor. Laički gledano, dual core na 1,6 izgleda užas, ali znam da postoji kvaka...

14 godina

Mi na tehnickom faksu nismo koristili neke prezahtjevne programe, mislim da ce ti oba odraditi taj posao.

4GB RAM-a je malo knap, da je 8 i u Toshibi rekao bih ti da ides na nju, ovako niti sam neznam.

Ovaj proc ti radi na 1.6GHz ali se automatski dize do 2.6GHz u aplikacijama koje koriste jednu jezgru, odnosno 2.3GHz u aplikacijama optimiziranim za dvojezgrene procesore. Sasvim solidan procesor.

WordPress ❤
12 godina
Keops kaže...

Tu bi išao na Acer-a zbog navodno IPS ekrana u cijeloj toj seriji, tu imas review samo bez full hd reze, opcenito dosta je tanak laptop cak je u kategoriji sub_nooteboka, dizajnom je bolji od Toshibe to sigurno a koristi i AG ekran.

12 godina

Ne kužim te uopće, sad pak stavljaš lap od 5100kn a malo prije kazes da imas max do 4,5k...kad se odlučiš kupiti lap javi se. Inače samo spamaš.

12 godina
medo_5 kaže...

Pozdrav,evo našao sam ovaj laptop do nekih 8 tisuća kuna:

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_114_277&products_id=10487

Da li mogu kupit nešto bolje za te novce,kakvi su ti laptopi,svaki savijet dobro došao.

Hvala

Super je laptop, vidim da su osvježili stariju seriju sa novim HW. 

11 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Ne kužim te uopće, sad pak stavljaš lap od 5100kn a malo prije kazes da imas max do 4,5k...kad se odlučiš kupiti lap javi se. Inače samo spamaš.

Sori,Vodim doma bitku sa starcima koliko ce dat pa se mijenja budzet.Ugl do 5000 kn mogu kupit,prvi izbor mi je ovaj http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.cc372b7a0ee748ac8180ba602ca2827d.lenovo-prijenosno-racunalo-essential-g500-59390054-59-390054.aspx.Jel to ok?

12 godina

Da G500 sa i7 je super za budućnost.

11 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Da G500 sa i7 je super za budućnost.

Da li je to po tebi best buy za neki multifunkcionalni laptop do 5000.

12 godina

Da , pogotovo ako ces igrati zahtjevne igre radi dobrog hlađenja i niske buke. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji je bolji procesor za laptop ?

QuadCore A8-5557M

ili

i3 4000M

Za gaming ..

Kakvo hlađenje ima lenovo, a kakvo acer?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 14:01 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice