Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.654
|
čitano: 14.608.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

dečki i puce, a ima mozda laptop za 2500kn, a da nije totalni trash.fala

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
cccera69 kaže...

Pozdrav drustvo,

I ja zapeo sa kupnjom laptopa, da kupujem sebi islo bi to mnogo lakse, nego trazim laptop za curu. Pocela studirat na PMF-u, jos niti sama nezna koje ce programe koristit. Znaci laptop je prvenstveno namijenjen za faks i da je izdrzi tih 5,6 godina :) a cijena do max 3000 kn (na rate).

Mozda nesto ovako:

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12205 

http://www.notebookshop.com.hr/default.aspx?pid=20665

I koje je vase misljenje, jaci procesor s integriranom grafickom ili slabiji s grafickom zasebno?

Zahvaljujem!

B590 od ta dva, biti ce dostatan za fax.

grof1001 kaže...
pozdrav svima! može li preporuka za laptop do 3500kn, uvjet je da radi na windowse (svejedno koje) i da je ekran 15 inča. koristio bi ga za surfanje, gledanje filmova i slično.

Lenovo G500, i vise nego dovoljan osim za zahtjevniji gaming.

12 godina
lord nhl kaže...

Ok,znaci oko konfiguracija se nerazumijem nista,al apsolutno nista, pa ako bi mi mogli preporuciti nekakav laptop do 4.200kn.

Lap bi mi trebao pretezno za faks,znaci oko programa autocad i slicnih, ali da ponekad mogu odigrati i neku igru,znaci da nije bas neka krama koja nemoze pokrenut neku poluzahtjevnu igru. Hvala na sugestijama.

Lenovo G500, AMDXT8750 gpu

15 godina
neaktivan

Postoji li bolji 15.6" laptop od Asus X550VC-XX021 i5/4GB/750GB/720M za nezahtjevan gaming, HD filmove i surfanje!? Jel taj bestbuy do 4500 kuna za moje potrebe? Hvala.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 18:51 (Nuclear).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
roby27 kaže...
lord nhl kaže...

Ok,znaci oko konfiguracija se nerazumijem nista,al apsolutno nista, pa ako bi mi mogli preporuciti nekakav laptop do 4.200kn.

Lap bi mi trebao pretezno za faks,znaci oko programa autocad i slicnih, ali da ponekad mogu odigrati i neku igru,znaci da nije bas neka krama koja nemoze pokrenut neku poluzahtjevnu igru. Hvala na sugestijama.

Koliko kužim to je HD8750M 2GB. Jel ovo isti lap? https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=18247 Gle cijenu Lol

bug caruje, um klade valja
16 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Postoji li bolji 15.6" laptop od Asus X550VC-XX021 i5/4GB/750GB/720M  za nezahtjevan gaming, HD filmove i surfanje!? Jel taj bestbuy do 4500 kuna za moje potrebe? Hvala.

EDIT: U biti tu je jeftiniji sa popustom ono je cijena samo za web http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/49792/Prijenosno%20ra%20unalo%20laptop%20HP%20ProBook%20450,%20H0V97EA

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 19:22 (Oldy).
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Nuclear kaže...

Postoji li bolji 15.6" laptop od Asus X550VC-XX021 i5/4GB/750GB/720M  za nezahtjevan gaming, HD filmove i surfanje!? Jel taj bestbuy do 4500 kuna za moje potrebe? Hvala.

EDIT: U biti tu je jeftiniji sa popustom ono je cijena samo za web http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/49792/Prijenosno%20ra%20unalo%20laptop%20HP%20ProBook%20450,%20H0V97EA

Taj je 4800 kuna na rate i ima samo godinu dana garancije. Imaš još koji model koji se može mjerit sa Asusom i molim te pojasni zašto!? Hvala na pomoći, izludit ću tražeći odgovarajući laptop.

16 godina
neaktivan

Ne znam da li si na rate mislio sam da je keš a garancija se dokupi mjesec-dva prije kraja prve godine trajanja.

Za sada mi je to palo napamet jer nvidija 720 i nije baš za igre ispod 740 ne bih išao na nvidiji.

Možda ti još netko da prijedlog.

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

U kojem rangu desktop grafulje(amd) je 7850m ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 22:01 (Guzomat).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ne znam da li si na rate mislio sam da je keš a garancija se dokupi mjesec-dva prije kraja prve godine trajanja.

Za sada mi je to palo napamet jer nvidija 720 i nije baš za igre ispod 740 ne bih išao na nvidiji.

Možda ti još netko da prijedlog.

Mislim da će 720M bit dosta jer najzahtjevnije šta ću igrat je Dota 2. Za sve ostalo tu je stolno. Ako još imaš neki savjet slobodno napiši. Ima nešto kvalitetnije sa 720M?

12 godina

Nuclear

Možda Lenovo Z500 cijena je za sve načine plaćanja. 

1 0 hvala 1
12 godina
ana_međ kaže...

dečki i puce, a ima mozda laptop za 2500kn, a da nije totalni trash.fala

Malo se rastegni za AMD SOC Kabini Lenovo G505

12 godina
Oldy kaže...
roby27 kaže...
lord nhl kaže...

Koliko kužim to je HD8750M 2GB. Jel ovo isti lap? https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=18247 Gle cijenu Lol

Da isti je model, ma greška im se potkrala!

16 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Nuclear

Možda Lenovo Z500  cijena je za sve načine plaćanja.

Ili taj ili nek potegne još samo 150kn za i5 i 17.3 grafa ista... Nema winse lako za to...... http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-x75vb-ty029-173-core-i5-3230-6gb-1000gb-gt740-2gb/X75VB-TY029

12 godina

Čovjek ti je rekao da uzima na rate tako da nije onda 150kn razlika a i taj model nema više na lageru i više neće biti dostupan, ima skuplja verzija oko 5k.

16 godina
neaktivan

Dobro smart;   uzima na rate ali ne uzima lap na 1 dan neka onda malo bude veća rata da mu i za par godina bude konkurentan kada već uzima, koliko toliko jel ok?

A da li ima na lageru to će vidjeti. Inače ne volim takve kao ti "smart" ali mlad si još naučit ćeš još puno toga. Pozzz. :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 1:24 (Oldy).

1 0 hvala 1
12 godina

Hmm inace ja sam vec radio u servisu za laptope tako da imam znanja vjeruj mi, mozes samo naucit od mene a ne me prozivat da sam mlad pa samim time i neiskusan {#}. Nema mu kaj biti konkuretna, jesi vidio da je covjek light user i ima stolno za jače igre tako da bezveze uzimat veci monitor sa i5 kada ce i ovaj odrađivat sve bez beda za ono sto mu treba. A svakako je plus sto ima Win8, pogotovo kada izađe 8.1 verzija nece morat brinut dal ce mu radit aktivator ili ne a i radi same stabilnosti sustava i updejta. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 2:02 (roby27).
11 godina
neaktivan

Sto se tice ovog Lenovo Z500 vidim da ima problema sa tipkovnicom

Ali izgleda kao dobar laptop za omjer ulozenog dobivenog te sam sad na mukama,da li se protegnut i uzzet njega ili Acer V5

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ću uzet Lenovo Z500. Trenutno nema jačeg i kvalitetnijeg laptopa za te novce. Taj keyboard flex nije ništa strašno. Neam više šta razmišljat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 14:28 (Nuclear).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neodlučni ste k'o mlada hehe; hajde po tog lenova i sretno.

Meni se sviđa backlight ne bi ni hp-u otpao da ga stavi na probooke. :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
A ja odoh na acera jer mislim da se vise isplati po preporukama nekih forumasa.Mogli bi nabact neke usporedbe onda :D
14 godina
odjavljen
Guzomat kaže...
A ja odoh na acera jer mislim da se vise isplati po preporukama nekih forumasa.Mogli bi nabact neke usporedbe onda :D

Acer vs Lenovo? {#}

Nadam se da se šališ, svaka budala zna da Acer spada na dno dna. Jeftina plastika i katastrofalno izvedeno hlađenje dovoljno govori. Ili ako je i od metala još uvijek je šrot.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 18:15 (Deawood).
17 godina

Pozdrav ekipa,

koliko utječe to što je grafa 64 bitna na performanse u igricama? Radi se o nvidia gt740 grafi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Guzomat kaže...

Acer vs Lenovo?  {#}

Nadam se da se šališ, svaka budala zna da Acer spada na dno dna. Jeftina plastika i katastrofalno izvedeno hlađenje dovoljno govori. Ili ako je i od metala još uvijek je šrot.

Ti očito nikada nisi vidio neku pravu mrcinu od lapa a da je Acer....

11 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Guzomat kaže...

Acer vs Lenovo? {#}

Ja neznam otkud takvo misljenje o Aceru,razumijem da svaki proizvodjac prilikom izrade jeftinijih prijenosnika stedi na svemu i svacemu ali o ovom model V5 od forumasa cujem same pohvale.Kuciste je od aluminija pa nekako nalikuje macbooku.

Ali eto tek toliko o tvome da je Lenovo bolje imas video koji sam stavio u postu prije o problemima s tipkovnicom. ;)

15 godina

@Deawood

Ajde ne pricaj gluposti, zbog ovakvih stavova samo stvaras dodatnu konfuziju kod ljudi i bespotrebno širiš los glas o brandovima. Mozes iznjeti svoj subjektivni stav o necemu ali to onda potkrijepi argumentima.  Novi V5 model je odlican, i dobiva pozitivne reakcije od ljudi. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 11:36 (gamersject.com seVE!).
14 godina
odjavljen

Ja sam osobno bio vlasnik Acera i znam da su ti laptopovi dno, a trenutno posjedujem Lenovo koji je nevjerojatno hladan laptop i ne zahtijeva redovito čišćenje kao Acer i ne zahtijeva postolje (dok je Aceru trebalo postolje sa hlađenjem čak i u IDLEu). Acer V5 bi trebao biti bolji od ostalih Acera, ali tu nema neke drastične promjene. A i vidim da bi ga koristio i za gaming što nije pametno s obzirom na zagrijavanje, odnosno ako ne kupiš postolje resetiravat će se nakon nekoliko mjeseci zbog gore spomenutog.

EDIT: Tebi bi najbolje došlo nešto ovako: Asus ili ovaj Lenovo.

U oba imaš jako brz procesor, Lenovo ima nešto jaču grafičku karticu od Asusa, Asus ima 24 mjeseca garanciju, a Lenovo 12 mjeseci, 1TB HDD kod oba, Asus ima 8GB RAMa, dok Lenovo ima 6GB.

Brzi procesor i puno rama omogućava da ova dva laptopa rade savršeno fluidno u PSu i sl.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 12:37 (Deawood).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Spremam se na kupnju laptopa pa molim mišljenja o Lenovo G510 (59390423) http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.9a0d2297fae242829b59c950a95f3b26.lenovo-prijenosno-racunalo-essential-g510-notebook-15-6-59390423-59-390423.aspx i osvrt na kvalitetu usporedba s Dell i Asus

Puno hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, želio bih vašu preporuku za laptop. Ovo su neke moje želje,zahtjevi,prohtjevi: želio bih da ima dobar procesor-nisam gamer i ne namjeravam postati u budućnosti ali programiram dosta i začudilo me kako je laptop jednog mog prijatelja dosta dugo vrtio jedan kod koji nije bio nikakva zahtjevna igrica niti tako nešto pa bih želio da se mogu pouzdati da mi laptop neće vrtiti 10sek nekaj kaj iole ozbiljnije stolno računalo odvrti za 2sek. Volio bih da je lagan i relativno tanak i da mu je ekran 15(i koliko već)inča tako da mi to stvarno bude prijenosno računalo a ne stolni komp kojeg mogu zaklopiti. Ne treba mi neki čitač CD-a ili DVD-a,toga ću se rado odreći. Bio sam gledao jedan samsung (mislim ativ book 4) ali trenutno ga po nekim internet trgovinama nemogu baš naći a i nisam vidio puno iskustava sa tim (a i općenito samsung laptopima) Neki cjenovni raspon bi mi bio od 3500-5000kn.Može čisto i preporuka na kaj da pazim ili tak nekak

0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav svima!
Tražim ultrabook za sestru pa mi treba pomoć :)

Zahtjevi:

-cijena oko 5000kn

- ekran oko 14'' (mogu i druge velicine ako ima sta dobro ali ne ispod 13'')

-da bude sto kvalitetnije izrade (nosiv u torbi/lagan)

-touchscreen nije obvezan

-korištenje samo za stvari tipa internet, muzika, filmovi, office

-po mogućnosti sa ugrađenim windowsima

Hvala unaprijed {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice