Trebam preporuku za laptop od 4000-5000 kn. Nemojte molim vas samo zalijepiti link s prvim laptopom od 5000 kn koji nađete. Ako postoji dobar omjer uloženo/dobiveno za 4000 kn bolje ću to kupiti, nego dati 1000 kn još šminke radi. Dakle, svaka kuna je bitna. Protegnit ću se do 5000 kn ako se može stvarno nešto dobro naći za taj novac.
Igranje igara nije prioritet, jedino što ću (vjerojatno) igrati je Football Manager 2013 i FIFA14 tako da bi bilo poželjno da ih se može "glatko" pokrenuti.
Ako predložite nešto napišite zašto baš taj jer sam i sam napravio uži izbor samo me zanimaju druga mišljenja.
Hvala.
Koji ekran te zanima? Trebas i OS? Po meni ja bi isao na Probook HP470 sa AG ekranom, odlican dizajn, aluminij materijal izrade, gumeni poklopac, jako dobro pogođena tipkovnica i touchpad koji podrzava razne geste, kvalitetan HD+ ekran, iznimno laka nadogradnja, dobra graficka za i zahtjevnije igre, torba gratis....za 4k odlican laptop ako uzimas za gotovinu i jos ti ostane za ssd s kojim bi sve letjelo.