Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.665
|
čitano: 14.614.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Nebih se baš kladio da dolazi sa dockom. 

14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_199&products_id=13396

planiram ovo uzeti, da li se isplati? 

0 0 hvala 0
12 godina

Isplati se naravno. 

12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Samsung definitivno, izvrsno bruseni metalik magnezij izrada kucista. Taj Z500 imas u TM sad na akciji 3999kn isti hardwear.

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Pise pod specifikacijama, zadnji red.

a mogu ih i pitat danas kad dodjem na komp. Stavio sam taj link ako budes htio nekom preporuciti verziju sa i bez docka. Onaj u centru pod dodatna oprema pise samo AC adapter.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 9:40 (Mr. Dominic).
14 godina
neaktivan

Može preporuka laptopa do 4500 kuna?

Uvjeti:

• 2 godine garancije
  • i5
  • 8 GB RAM-a
  • 15.6 inča ekran
12 godina
neaktivan
Ivan_99C++ kaže...

Uvjeti:

• 2 godine garancije
  • i5
  • 8 GB RAM-a
  • 15.6 inča ekran

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=10251

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Ivan_99C++ kaže...

Uvjeti:

• 2 godine garancije
  • i5
  • 8 GB RAM-a
  • 15.6 inča ekran

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=10251

Hvala,ali meni bi trebao ekran od 15.6 inča.

15 godina

Frend trazi laptop do 5000kn da ima 4 jezgre procesor i da je 17'' i naravno da je graficka dobra da nije neka integrirana.

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 13:33 (darko099).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
12 godina
Mr. Dominic kaže...
roby27 kaže...

a mogu ih i pitat danas kad dodjem na komp. Stavio sam taj link ako budes htio nekom preporuciti verziju sa i bez docka. Onaj u centru pod dodatna oprema pise samo AC adapter.

Ajde ako ti se da bas ih pitaj, vidio sam da pise ali to se odnosi na port a ne dock....

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...
Mr. Dominic kaže...
roby27 kaže...

Ajde ako ti se da bas ih pitaj, vidio sam da pise ali to se odnosi na port a ne dock....

poslao sam ja...

12 godina

Nemozes u isti kos stavljati veci i manji ekran s time da Acer ima full hd rezu i veci je....jos malo pa ces probit 6k buđet kako je krenulo

Z500 je ok izbor za 4k, mane su mu spor hdd, neprecizan touchpad koji zna biti iritantan, losija tipkovnica od thinkpad serije.

12 godina
darko099 kaže...

Frend trazi laptop do 5000kn da ima 4 jezgre procesor i da je 17'' i naravno da je graficka dobra da nije neka integrirana.

Nista od toga reci frendu za tu lovu.

12 godina
neaktivan
darko099 kaže...

http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-x75vb-ty028-173-core-i5-3230-6gb-750gb-gt740-2gb-best-buy-isporuka-3107-od-16h/X75VB-TY028 eventualno ovo

12 godina
neaktivan

eKupi.hr

Marko, ne, OneLink Dock se kupuje zasebno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Ivan_99C++ kaže...

Uvjeti:

• 2 godine garancije
  • i5
  • 8 GB RAM-a
  • 15.6 inča ekran

Dell 3521

12 godina
neaktivan

sori potkrao mi se krivi link. ovdje je acer aspire v3-571g:

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_102_234&products_id=10283

i da prolazi budget. 6400kn ali me zanima da li vrijedi tih para ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 17:57 (lidaja).
12 godina
neaktivan

može neka preporuka do 2600kn s linksove stranice, laptop je za studenticu bez nekih velikih potreba, 

ali napisat ću ipak neke minimume, dakle 4GB Ram, Dual core procesor, minimalno 300GB za spremanje, ekran 15" minimalno

http://www.links.hr/

edit: i da nije integrirana grafička kartica

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 14:44 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
14 godina

Trebam preporuku za laptop od 4000-5000 kn. Nemojte molim vas samo zalijepiti link s prvim laptopom od 5000 kn koji nađete. Ako postoji dobar omjer uloženo/dobiveno za 4000 kn bolje ću to kupiti, nego dati 1000 kn još šminke radi. Dakle, svaka kuna je bitna. Protegnit ću se do 5000 kn ako se može stvarno nešto dobro naći za taj novac.

Igranje igara nije prioritet, jedino što ću (vjerojatno) igrati je Football Manager 2013 i FIFA14 tako da bi bilo poželjno da ih se može "glatko" pokrenuti. 

Ako predložite nešto napišite zašto baš taj jer sam i sam napravio uži izbor samo me zanimaju druga mišljenja. 

Hvala.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Samsung definitivno, izvrsno bruseni metalik magnezij izrada kucista. Taj Z500 imas u TM sad na akciji 3999kn isti hardwear.

A za igranje ? jeli boja ova grafickau samsungu ?

Nauticaaa
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:54 (Michelllls).
12 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Trebam preporuku za laptop od 4000-5000 kn. Nemojte molim vas samo zalijepiti link s prvim laptopom od 5000 kn koji nađete. Ako postoji dobar omjer uloženo/dobiveno za 4000 kn bolje ću to kupiti, nego dati 1000 kn još šminke radi. Dakle, svaka kuna je bitna. Protegnit ću se do 5000 kn ako se može stvarno nešto dobro naći za taj novac.

Igranje igara nije prioritet, jedino što ću (vjerojatno) igrati je Football Manager 2013 i FIFA14 tako da bi bilo poželjno da ih se može "glatko" pokrenuti. 

Ako predložite nešto napišite zašto baš taj jer sam i sam napravio uži izbor samo me zanimaju druga mišljenja. 

Hvala.

z500 

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
15 godina

Ima li netko ovdje asus laptop iz serije G750J?

Zanima me stane li u običnu torbu za 17.3 laptop ili da kupim 18.4 torbu? ili je i to premalo?

Asus ROG ruksake nisam vidio baš po našim dućanima, a i skupi su.

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
unchosen one kaže...

Ima li netko ovdje asus laptop iz serije G750J?

Zanima me stane li u običnu torbu za 17.3 laptop ili da kupim 18.4 torbu? ili je i to premalo?

Asus ROG ruksake nisam vidio baš po našim dućanima, a i skupi su.

mislim da ide u 17.3 torbu....uzmi dimenzije kućišta i usporedi ih s dimenzijama torbe!

15 godina

Krajem 6.mjesecu sam tražio laptop do nekih 4000 kn koji bih koristio za faks, programiranje, rad sa različitim programima, pokoju noviju igru. No odlučio sam pričekati dok ne dođu neki novi modeli. Sad bih se možda uspio protegnuti i do nekih 4400 kn. Vidim da preporučate z500 u technomarketu no zanima me kako se može naručiti i može li se plaćati pouzećem(nemam informacije što se tiče te tvrtke). Tu naravno dolazi u obzir i asus x75vb. E sad kad bih išao na 4400 kn naišao sam na hp probook 450. Ako ima nešto bolje slobodno preporučite?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 17:52 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kivic15 kaže...
Cordas kaže...

Hvala.

z500 

"Ako predložite nešto napišite zašto baš taj..."

Why so serious?
12 godina
Michelllls kaže...
roby27 kaže...

A za igranje ? jeli boja ova grafickau samsungu ?

Malko je bolja nvidia u nekim igrama ali sve imaju sporu ddr3 memoriju tako da su razlike u nijansama, uzmi samsung jer ipak je mala reza i sve ce ici na high.

12 godina
neaktivan
Cordas kaže...
kivic15 kaže...
Cordas kaže...

Hvala.

z500 

"Ako predložite nešto napišite zašto baš taj..."

dobar hardware za male pare(laptopi s identičnim hw-om znaju koštati i do 6k),jedino mu je mana tipkovnica i hdd.Za taj novac možeš pogledat koji asus ili neki drugi lenovo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice