Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.638
|
čitano: 14.582.661
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Kupio sam ACER notebook prije 9 mjeseci i od tada je proveo 3 mjeseca u servisu ( 3 x 25 dana zbog iste greške rušenja sistema ) Servis uvijek napiše zamjena hard diska i vrati uređaj sa novim i nekompletnim softwerom .

Onda ja ispoćetka sve personaliziram i pokušavam vratiti software , po njihovom savjetu , sa free marketa što se na kraju , nakon razgovora sa help deskom Microsofta , pokaže nemogućim . Suma sumarum svega je da sam

platio 4.300 kuna za uređaj koji sam koristio možda 1 mjesec i ne znam kada opet...Pokušao sam doći i do predstavnika ACERA direknom porukom preko WEB-a , ništa osim obečanja da če me kontaktirati unitar 48 sati .

Trebam li reći da se to nije nikada dogodilo ?  Evo toliko od mene za odabir prijenosnika . Kad mi neko obeča identičan prijenosnik u zamjenu do dana kad poprave moj sa podrškom backgrounda onda je to moj izbor a marka proizvođača

može biti " who cares " .

Ljudi pamet u glavu  , kupite rađe 10 ili 12 incha tablet , i zaboravite notebook , pogotovo ACER

pozdrav

14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, evo pišem za kolegicu.. treba laptop do 3000kn, laptop joj treba za fax(autoCAD i sl. programe), surfanje,filmove.. Hvala unaprijed

16 godina
neaktivan

Dajte mi molim Vas preporučite neki Dell laptop(mora biti DELL) i da ima 2 mjesta za HDD jer namjeravam ugraditi i jedan SSD.

16 godina

dell 5520, 5521 ili ovi tanki 3521.

Za SSD izvadis optiku i metneš disk unutra.

16 godina
Ravenclaw92 kaže...

Pozdrav ljudi, evo pišem za kolegicu.. treba laptop do 3000kn, laptop joj treba za fax(autoCAD i sl. programe), surfanje,filmove.. Hvala unaprijed

Daj kolegici svoj laptop, a ti skoči na nju. {#}

Pogledaj par stranica unatrag.

15 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Frend kupuje novi laptop za posao, trenutno je zainteresiran za ovaj http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/toshiba-prijenosno-racunalo-satellite-l850-1v8-pskdne-02q00dy4__3587471 pa ako netko ima neki bolji prijedlog u tom cijenovnom rangu...

Battlelog: xXxtream_mau5
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sviđa mi se ovan DELL Inspiron 5521.Možete mi reći koju još ima oznaku da mogu lakše naći neki review?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U fazi sam kupnje novog laptop-a,laptop mi je potreban za office,CAD,internet,skype.

Za oko mi je zapeo Hp probook 4540s (intel b980,hd7650 2GB,4GB ram...).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

odlučio sam kupiti laptop pa sam izabrao ovaj:

http://pcpractic.rs/proizvodi/laptop/37665-asus-asus-x501a-xx419-white-156intel-dc-1000m4gb500gbintel-hdbtglanhdmi

pa ako mozete da mi kazete jel ok, malo mi je to nelogicno sto nema cd-roma, kako instalirati onda programe i slicno

0 0 hvala 0
13 godina
Ovako treba mi laptop do 1000$ kupuje se u americi najbolje u neweggu
Laptop treba zamjenit stolni kompjuter
Sta manje to bolje pozeljno ekran sto veci
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Kelam

Dell Outlet za workstatione, ako ti ne smeta "refurbished". S Refurbished Dell Workstationom dobivas jamstvo kao i s novim - 3 godine te mogucnost da se jamstvo nadoplati na 5 i isto tako prenese u Hrvatsku.

Ja sam prije 3 tjedna kupio Dell Precision M6600 - 17", 1920x1080, i7 2720qm, ATI M8900 (u stvari radi se o 6970m), 8gb ddr3, 750gb hdd za 950$ + porez i sve skupa izašlo oko 1030$.

isto tako mozes uzeti i 15" model gdje quad-a i fhd ekran mozes dobiti i za puno nižu cijenu.

Ako se odlučiš na kupnju obavezno istu obavi putem "chat-a" gdje prilikom razgovora s agentom mozes dobiti masni popust, u mojem slučaju je bio oko 30%, ako hoces mogu ti na PM dati ime agenta s kojim sam ja razgovarao i s kojim sam obavio cijelu trgovinu.

Sto se tice same ponude u amera - jedino asus nudi medjunarodno jamstvo (uz hp i lenovo workstatione) ali njihovi desktop replacement modeli su poprilicno iznad 1000$. Moj savjet je svakako uzeti m6600 refurbished, sa i5 procesorom te manjim diskom i manje rama cijena bi se mogla srusiti mozda cak i na 800$, jer je meni bio ponuđen jedan takav. Kvaliteta izrade je nemjerljiva u usporedbi s nekakvim gamerskim laptopima. Hladjenje vrhunsko - frend koji se igra trenutno na mom m6600 (meni u kroejšu dolazi krajem četvrtog mjeseca) veli da proc ne prelazi 80C, a turbo ga sa standardnih 2.2 drži stalno dignutog na 2.8ghz, a dobije se i bomba grafikcka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 21:31 (darkydark).
12 godina
neaktivan

Darkydark kolko te na kraju sve skupa s carinom izaslo?

I stvarno vrijedi dell garancija ako uzimas laptop iz amerike tu kod nas?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@sliphy

carinu i pdv cu preskociti, detalje mogu na PM ako te zanima.

Dell garancija mora biti u trajanju minimalno 3 godine i imati stavku NBD da bi se mogla putem opcije "global warranty transfer" prebaciti u hrvašku. Tu razinu garancije Dell Precision serija ima u startu, dok za sve ostale (Alienware, XPS, Inspirion,Studio) serije se mora pošteno nadoplatiti i isti preko outleta onda kostaju poprilicno vise. Ovo za jamstvo imam službeni dopis od della da pokriva i djelove i rad kod nas, nakon prebacivanja.

12 godina
neaktivan

Znaci ovako trazim laptop do 4500 kn da moze uredno vrtiti skyrim. Hvala {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 22:09 (Antonijo98).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bok svima, cura ima rođendan za par dana pa bi joj kupio neki ultrabook do 13", da je koliko-toliko lagan, baterija traje što duže i da ima Win 7/8. Poželjno (ne nužno) u nekoj ženskastoj boji. Mislio sam kesnut cca. 4000 kn (idealno), max do 5000 kn..

Ovo sam gledao: 

Lenovo U310 (i3, 4GB, 500 hd (24 ssd))

Lenovo S300 (Pentium 997/i3 1.4)

Asus X301A-RX060H  (Pentium B970 2.3, 4GB, samo 3000 kn)

Asus VivoBook S300CA

Čini mi se solidan i ovaj bijeli Lenovo...  

Prema review-ima mi je teško procijeniti koji je bolji, svatko piše drugačije, pa ako može mišljenje ili neka druga preporuka za tu lovu... 

Pozz

0 0 hvala 0
12 godina
berto kaže...

Frend kupuje novi laptop za posao, trenutno je zainteresiran za ovaj http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/toshiba-prijenosno-racunalo-satellite-l850-1v8-pskdne-02q00dy4__3587471 pa ako netko ima neki bolji prijedlog u tom cijenovnom rangu...

berto

Za posao može biti i integrirana grafika, gledaj si matt ekrane klik ili jači sa diskretnom grafikom za igranje + torba klik

rossoneros kaže...

Sviđa mi se ovan DELL Inspiron 5521.Možete mi reći koju još ima oznaku da mogu lakše naći neki review?

Taj ima ULV proc, gledaj radije 5520 punokrvni mobilni procesori su u njima

asus_vk kaže...

U fazi sam kupnje novog laptop-a,laptop mi je potreban za office,CAD,internet,skype.

Za oko mi je zapeo Hp probook 4540s (intel b980,hd7650 2GB,4GB ram...).

Dobar je za posao. Koliki imaš max buđet? Možeš gledat i Lenovo E530

Antonijo98 kaže...

Znaci ovako trazim laptop do 4500 kn da moze uredno vrtiti skyrim. Hvala {#}#mce_temp_url#

Asus ili Dell

zx48k kaže...

Bok svima, cura ima rođendan za par dana pa bi joj kupio neki ultrabook do 13", da je koliko-toliko lagan, baterija traje što duže i da ima Win 7/8. Poželjno (ne nužno) u nekoj ženskastoj boji. Mislio sam kesnut cca. 4000 kn (idealno), max do 5000 kn..

Ovo sam gledao: 

Lenovo U310 (i3, 4GB, 500 hd (24 ssd))

Lenovo S300 (Pentium 997/i3 1.4)

Asus X301A-RX060H  (Pentium B970 2.3, 4GB, samo 3000 kn)

Asus VivoBook S300CA

Čini mi se solidan i ovaj bijeli Lenovo...  

Prema review-ima mi je teško procijeniti koji je bolji, svatko piše drugačije, pa ako može mišljenje ili neka druga preporuka za tu lovu... 

Pozz

Ništa od navedenoga, ovo uzmi isprobano 100% best buy Samsung tu imas karakteristike i fotke

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 5:00 (roby27).
12 godina
neaktivan

roby27

Hvala! Oduševljen sam, odlična preporuka! Samo još dve sitnice da provjerim i mislim da će to biti to {#}:

Hoće li mu baterija izdržati 4 sata gledanja filmova ili 3 sata wireless surfanja (na npr. 30% brightnessa)? 

Ovaj AMD bi trebao biti dovoljan za youtube 720p stream ako se ne varam? ...skoro kao i3?

Hvala puno još jednom.

Lp

16 godina

Taj ima ULV proc, gledaj radije 5520 punokrvni mobilni procesori su u njima

Znam da ima ULV procesor u sebi i da je malo sporiji,ali to mi ne igra tako veliku ulogu.Bitnija mi je autonomija,a Inspironu 5521 traje baterija više od 2 sata duže naspram ovog N5520.Barem su tako testirali na PC Ekspertu.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 12:44 (emerik).
16 godina

Ovaj Dell Inspiron 5521 ima SATA 2 ili SATA 3 sučelje za HDD/SSD?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nemojte refubrished i prejako je ovo za potrebe

Ovo kupuju baka i djed sad imaju komp star vec 8-9 godina ono tragedija teza i sad treba nesto sa sto vecim ekranom al samo da je brzo netreba imat prejaku grafu

Do 1000$ newegg sta manje to bolje

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zx48k kaže...

roby27

Hvala! Oduševljen sam, odlična preporuka! Samo još dve sitnice da provjerim i mislim da će to biti to {#}:

Hoće li mu baterija izdržati 4 sata gledanja filmova ili 3 sata wireless surfanja (na npr. 30% brightnessa)? 

Ovaj AMD bi trebao biti dovoljan za youtube 720p stream ako se ne varam? ...skoro kao i3?

Hvala puno još jednom.

Lp

Hoce bez brige to je dobar proc pogotovo za ultrabook i dobrom grafikom, mada ovo za youtube vam je više do WiFi veze, baterija ce izdrzati bez beda, Sretno s kupnjom!

12 godina
neaktivan
JoshTurner kaže...

Ima li tko kakve ideje gdje nabaviti CM Notepal U3 ,svugdje gdje sam pogledao je nedostupan...

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! Sinn Fein !
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Nemojte refubrished i prejako je ovo za potrebe

Ovo kupuju baka i djed sad imaju komp star vec 8-9 godina ono tragedija teza i sad treba nesto sa sto vecim ekranom al samo da je brzo netreba imat prejaku grafu

Do 1000$ newegg sta manje to bolje

Da ja  za baku i đeda uzimam uzeo bi im ovako nešto: Dell Inspirion 17r te odmah nadokupio 3 godišnje jamstvo direktno od Dell-a.

Alternativno bi uzeo ovaj Lenovo G780 koji ima jacu graficku karticu, ako đed ili baka igraju neke igrice ista stvar što se tiče jamstva - dokupio odmah 3 godine jamstva od Lenova.

Da se razumijemo graficka kartica u prvom i drugom ce biti vise nego dostatne za gledanje filmova, igrice koje se igraju preko web browsera te office i ostale stvari. Pogotovo ako su trenutno na 7-8 godina starom laptopu.

Namjerno sam išao na 17" laptop sa 1600x900 rezolucijom da je đedu i baki lakše.

16 godina
neaktivan

Zanima me mišljenje o ovom laptopu.  

Lenovo Z585, 59-367224, AMD Quad-Core A8-4500M 2,30 GHz, 8192 MB, 15,6" 1366x768, SATA 1000 GB, Free DOS, AMD Radeon HD7670M 2GB, DVD±RW, 1x 10/100, BT, HDMI 1, USB 2.0 2, USB 3.0 2, 2,65 kg, Boja siva Masa [kg]: 2,65

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gospodo znalci, molio bih vas za prijedloge laptopa s i7 procesorom u rasponu od 5 do 7 tisuća kuna. Koji je po vama "best buy", kada se uzmu u obzir svi parametri, komponente, dizajn, kvaliteta izrade, tipkovnice, ekrana... Odluka će na kraju biti moja, ali stvarno bih cijenio vaša stručna mišljenja i opservacije.

Hvala vam unaprijed i pozdrav. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@skipperRi Bez imalo dvojbi: http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=asus-n56vb-s4041h

full hd, odličan ekran lijepih boja, i7qm, odlična grafa, 8Gb rama, vrhunska izrada, hladan i tih laptop i prekrasan dizajn.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

@skipperRi Bez imalo dvojbi: http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=asus-n56vb-s4041h

full hd, odličan ekran lijepih boja, i7qm, odlična grafa, 8Gb rama, vrhunska izrada, hladan i tih laptop i prekrasan dizajn.

Hvala na preporuci, ali malo probija budžet {#}

12 godina

Trebam laptop da je jako tih i hladan do 5000kn

Work hard play harder
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SkipperRi kaže...

Isplati se svih 70 kuna ekstra ako plaćaš kešom. Vjeruj mi.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...
SkipperRi kaže...

Isplati se svih 70 kuna ekstra ako plaćaš kešom. Vjeruj mi.

Da, slažem se s tobom, da plaćam kešom, ali to nije slučaj. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice