Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.638
|
čitano: 14.582.032
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Saint96 kaže...

novi hp envy 17 3d ILI alienware m17x.. jer mi laptop treba jer cu se sad selit ... a zelim nes za gaming a i da mogu komodno photoshop i c++

Pa vrlo jednostavno, ASUS G73SW ili se strpi dok ne stigne G74SX {#}Ovo ostalo za gaming je za amatere {#}

14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

a znam.. gleda sam review od g74.. nekako mi je dizajn sjeb**.. nije nes.. lipsi je bia od g73...a envy je pre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

a znam.. gleda sam review od g74.. nekako mi je dizajn sjeb**.. nije nes.. lipsi je bia od g73...a envy je pre...

Dizajn je super, napravili su ga odlično i još su veći ventovi iza. Ali kod takvih strojeva dizajn je zadnje što se gleda. O hlađenju i performansama ne moramo ni pričati. Zna se tko je pobjednik {#}

14 godina
neaktivan

A znam da se zna.. ali ima i on kilazu :D oko 5kila :D ko i alienware.. a nije mu dizajn ruzan nego ko da je iz 90-ih

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

A znam da se zna.. ali ima i on kilazu :D oko 5kila :D ko i alienware.. a nije mu dizajn ruzan nego ko da je iz 90-ih

Kakvih 5 kila? Pa G73 je nešto malo iznad 3 i pol kile {#}

14 godina
neaktivan

ser** ... nmgc.. kako ?? a .. jedno pitanje.. svijetle  li njemu tipke.. jer na slikama svjetle a na review ne.. -.-''

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

ser** ... nmgc.. kako ?? a .. jedno pitanje.. svijetle  li njemu tipke.. jer na slikama svjetle a na review ne.. -.-''

Pa ozbiljno ti govorim, kakvih 5 kila, pa nije to ko šparet od Alienware-a {#} Da, svijetli mu tipkovnica.

14 godina
neaktivan

ASUS G74SX-3DE i7 3GB NVIDIA GTX 560M 17.3" 3D

Processor Intel Core i7-2820QM Processor (2.30GHz - 3.40GHz,8MB)

Graphics NVIDIA 3G GTX 560M GDDR5

Display 17.3" Full HD (1920 x 1080) 120Hz 3D

System Memory (RAM) 12GB DDR3 1333 MHz (3 x 4GB)

1st HDD Seagate Momentus 750GB 7200RPM HDD

2nd HDD Seagate Momentus 750GB 7200RPM HDD

Bundled AccessoriesAsus ROG Mouse and Backpack, NVIDIA 3D Vision kit

NVIDIA 3D Active Shutter Glasses
2480$

HP ENVY 17 3D with 2nd gen i7 Custom Built to Order 

Processor2nd generation Intel(R) Core(TM) i7-2820QM (2.3 GHz, 8MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.4 GHz

Graphics card1GB GDDR5 Radeon(TM) HD 6850M Graphics [HDMI]Memory12GB 1333MHz DDR3 System Memory (2 Dimm)

Hard drive1.5TB 7200RPM Dual Hard Drive (750GB x 2) with HP Protection

Primary batteryOne 6 Cell (standard) and One 9 Cell (over-sized) Lithium Ion Battery
Display17.3" diagonal Full HD HP 3D Ultra BrightView Infinity LED Display (1920x1080)

NetworkingIntel 802.11a/b/g/n WLAN and Bluetooth

2511$

Ocito je da je ASUS jaci! ali gledam i dizajn i sve !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

ASUS G74SX-3DE i7 3GB NVIDIA GTX 560M 17.3" 3D

Processor Intel Core i7-2820QM Processor (2.30GHz - 3.40GHz,8MB)

Graphics NVIDIA 3G GTX 560M GDDR5

Display 17.3" Full HD (1920 x 1080) 120Hz 3D

System Memory (RAM) 12GB DDR3 1333 MHz (3 x 4GB)

1st HDD Seagate Momentus 750GB 7200RPM HDD

2nd HDD Seagate Momentus 750GB 7200RPM HDD

Bundled AccessoriesAsus ROG Mouse and Backpack, NVIDIA 3D Vision kit

NVIDIA 3D Active Shutter Glasses
2480$

HP ENVY 17 3D with 2nd gen i7 Custom Built to Order 

Processor2nd generation Intel(R) Core(TM) i7-2820QM (2.3 GHz, 8MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.4 GHz

Graphics card1GB GDDR5 Radeon(TM) HD 6850M Graphics [HDMI]Memory12GB 1333MHz DDR3 System Memory (2 Dimm)

Hard drive1.5TB 7200RPM Dual Hard Drive (750GB x 2) with HP Protection

Primary batteryOne 6 Cell (standard) and One 9 Cell (over-sized) Lithium Ion Battery
Display17.3" diagonal Full HD HP 3D Ultra BrightView Infinity LED Display (1920x1080)

NetworkingIntel 802.11a/b/g/n WLAN and Bluetooth

2511$

Ocito je da je ASUS jaci! ali gledam i dizajn i sve !!

Ok, sretno {#}

16 godina

molim neki dobar laptop od 5500 do 6000 kn! nek bude tak za neku igru, a za ostalo bude onda dobar :P ne preferiram neku posebnu firmu, ali nebi bas da bude asus ili acer, nekak su mi onak, cudni, pogotovo acer...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blade18 kaže...

molim neki dobar laptop od 5500 do 6000 kn! nek bude tak za neku igru, a za ostalo bude onda dobar :P ne preferiram neku posebnu firmu, ali nebi bas da bude asus ili acer, nekak su mi onak, cudni, pogotovo acer...

Ovako, nemora značit da će se pokvarit, al inače i ja sam mislio da Asus nije nešto al prema novoj statistici on je se mnogo manje kvario nego ostale marke.

Btw imaš ovaj Asus s starim i7, neznam kakav je http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/asus-prijenosno-racunalo-n53jq-sx087v-156-core-i7__1030331

Osim njega većinom su ti laptopi u tom cjenovnom rangu s i5 procesorom i grafičkom tipa nVidia GT525
Ovaj Lenovo je vidim dosta dobar(reviewi):
http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/lenovo-prijenosno-racunalo-e520-nz38vsc-156__1484301
I Toshiba nije loš:
http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/toshiba-prijenosno-racunalo-satellite-l775-109-psk3we-00c00ky4__1338041

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
16 godina
markoal kaže...
Blade18 kaže...

Ovako, nemora značit da će se pokvarit, al inače i ja sam mislio da Asus nije nešto al prema novoj statistici on je se mnogo manje kvario nego ostale marke.

Btw imaš ovaj Asus s starim i7, neznam kakav je http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/asus-prijenosno-racunalo-n53jq-sx087v-156-core-i7__1030331

Osim njega većinom su ti laptopi u tom cjenovnom rangu s i5 procesorom i grafičkom tipa nVidia GT525
Ovaj Lenovo je vidim dosta dobar(reviewi):
http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/lenovo-prijenosno-racunalo-e520-nz38vsc-156__1484301
I Toshiba nije loš:
http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/toshiba-prijenosno-racunalo-satellite-l775-109- sk3we-00c00ky4__1338041

ja imam slican asus s tim starijem i-7 procesorom....nemas brige,sve fino radi

Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
14 godina
neaktivan

... asus je markaaa..on hp i dell najbolji.. a acer ima problema sa pregrijavanjem tako da .. -.-''.. i ima ti povoljni hp dv7 i dv6 laptopi.. hp dv6 6000em.. je dobar laptop bar mislim da je tako ime{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

... asus je markaaa..on hp i dell najbolji.. a acer ima problema sa pregrijavanjem tako da .. -.-''.. i ima ti povoljni hp dv7 i dv6 laptopi.. hp dv6 6000em.. je dobar laptop bar mislim da je tako ime{#}

Ali Acer trenutno nudi najbolje komponente šta tjera konkurenciju da snižava cijene.Npr. možeš kupiti za do 5000 kn u Superbitu acer 5560g sa 8gb ram memorije,amd quad core procesorom,850gb na tvrdom disku i diskretnom grafičkom karticom.A po novoj statistici koja je pokazana u ovoj temi hp se ove godine najviše kvari.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan

hp g serija se kvari.. ne pavillion i envy.. a pogledaj ove teme usto svaka 10 kvar acera... i snizili su cijenu jer im nije dugo trajanje !! svi znaju da se pregriju za 40min... 1h

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

hp g serija se kvari.. ne pavillion i envy.. a pogledaj ove teme usto svaka 10 kvar acera... i snizili su cijenu jer im nije dugo trajanje !! svi znaju da se pregriju za 40min... 1h

E,pa ko ima za keširanje u kratkom roku neka kupi skuplje ali sa jednakim komponentama.Pa ću ga vidjeti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan

nemos ti s istog gledista gledat acera dell i asusa ... to se zna !!! ko je bolji !! kvaliteta je ovih na vrhuncu i dizajn !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

nemos ti s istog gledista gledat acera dell i asusa ... to se zna !!! ko je bolji !! kvaliteta je ovih na vrhuncu i dizajn !!

Meni su važne komponente,želim pokretati zahtjevne aplikacije i za nekoliko godina.A dizajn je meni sasvim bezvezan kriterij jer:Nisam apple fanboy,ne bavim se modom ni dizajniranjem,nisam žensko,ne želim da se dive izgledu mog laptopa dok on kašljuca zbog slabih komponenti.

Ovdje ti je statistika:

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/ultimativna-tema-odabir-prijenosnika/48197.aspx?page=69&jumpto=2241782&sort=asc&view=flat

14 godina
neaktivan

jesi vidia da je acer 23.3 a hp 25 posto... a hp-ovi se vlasnici se ne tuze u RH !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sada prek mobitela nemogu vidjeti sliku ali pretpostavljam da se odnosi na 3 godišnju projekciju.Da li se u Hrvatskoj uz Hp dobi i krafna?Nije me briga za Lokalno jer statistika to nije pokrila,i živim život bez granica.
14 godina
neaktivan

Da li je  tko čuo za tvrtku Portio? www.portio.hr

Imaju izuzetno povoljne cijene, no do sada nisam za njih čuo, ne bih želio radi par sto kuna ostati bez love. Da li je tko kupovao kod njih?

0 0 hvala 0
17 godina
Saint96 kaže...

jesi vidia da je acer 23.3 a hp 25 posto... a hp-ovi se vlasnici se ne tuze u RH !!

Ja znam dosta korisnika, svima je otišla baterija, i bar su 2-3 puta išli na servis, a jedan je nabavio i skuplji oko 7-8 k kn (samo neznam koji model pošto neznam baš lika) i u prvi tjedan je imao mnogo kvarova.
No glavni razlog zašto je HP na vrhu te liste je to što je on ujedno i najprodavaniji, pa je i normalno da će najviše biti korisnika s HP-om.

g12356 kaže...
Sada prek mobitela nemogu vidjeti sliku ali pretpostavljam da se odnosi na 3 godišnju projekciju.Da li se u Hrvatskoj uz Hp dobi i krafna?Nije me briga za Lokalno jer statistika to nije pokrila,i živim život bez granica.

Statistika je napravljena ugl. za 2-godišnje, no ono što je naveo Saint96 se odnosi na 3 godišnje koja je također u istoj.
Ma mislim da bi svaki laptop trebao biti dobar i nekvariti se dobro ako ljudi postupaju malo bolje s njima, mada uvjek ima nekih tvorničkih grešaka.
Ako se i išta pokvari tu je jamstvo, sačuvaš dokumente i eto, jer uvjek moraš bit spreman :)

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
16 godina
Mene fakat hebe to kaj se Aceri pregrijavaju svako malo, vidio na svoje oci.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
Dakle, treba mi laptop za 6000kuna i ni lipe više.

Mislio sam uzeti Acer Aspire 774G1. ON košta 5500 kuna. Ima dosta dobre dijelove za malo love.

Ako ima neki bolji samo recite.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ASUS K53SV !!! PREPOrucam da ne gledate acerove !! gledajte dell i asus !! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 11:39 (Saint96).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

ASUS K53SV !!! PREPOrucam da ne gledate acerove !! gledajte dell i asus !!

A bome hp-ove najmanje.

14 godina
neaktivan

hp-ovi su skuplji !! on nema 10k -.-'' ima 6k... ako ce laptop za 6k nek uzme ovi 5.5k i uzme dodatnu bateriju i torbu itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo ljudi zanima me mišljenje o laptopima..mislim da sam si napokon našao laptop za faks..znam da je mala razlika u njima ali koji biste odabrali..brine me malo taj linux..nisam se nikad koristio pa neznam {#}

http://www.protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-5830tg2436g64mibb-lxrhj02154/47366

ili

http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-TimelineX-5830G-2416G64MNBB-P/N-LX.RMY0C.005/flypage.tpl.html?keyword=Timelinex

0 0 hvala 0
17 godina
wiiner kaže...

evo ljudi zanima me mišljenje o laptopima..mislim da sam si napokon našao laptop za faks..znam da je mala razlika u njima ali koji biste odabrali..brine me malo taj linux..nisam se nikad koristio pa neznam {#}

http://www.protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-5830tg2436g64mibb-lxrhj02154/47366

ili

http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-TimelineX-5830G-2416G64MNBB-P/N-LX.RMY0C.005/flypage.tpl.html?keyword=Timelinex

Hm.. prvi, osim što dobiješ orginal windowse, mislim da je kod prvog bolja verzija nVidije GT540 s 1GB.

14 godina
neaktivan

Na temelju vlastitog iskustva, ni najgorem neprijatelju ne bih preporučio Acer. Hlađenje im je riješeno aljkavo, često se kvare matične, rastope grafičke, itd. Na sljedećem linku imate rezultate velikog istraživanja o pouzdanosti laptopa, koje je pokazalo da se Asus i Toshiba najmanje kvare:

http://www.squaretrade.com/pages/laptop-reliability-1109

2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice