samo nov novcat
Huh 8200 kn
Za tu cjenu se moze uzeti mnogo bolji laptop.
Evo ja već par dana gledam u detalje laptope, neznam jos koliko bih izdvoio za laptop, ima razlicitih, neki od 4500 kn su mnogo bolji od ovih skupljih poput onog Acera, sad pitanje je kvalitete, izrade, baterije.
Osobno trazim neki kvalitetan laptop koji bi se drzao bar 4-5 godina s novijim igrama i programima (da je igrivo).
Koliko sam vidio Lenovo Y560p izgleda vrlo dobar laptop (7500 kn u ADM) pokreće sve(medium-high), izgled savršen, baterija moze do 4 sata, jedina zamjerka mu je sto nema "swichable" grafičku, to bi produzilo bar 1 sat bateriju pri surfanju(ostalo super).
HP Pavilion dv6-6170em ima malo jaču grafu, lošiji izgled i proc, manje RAM, ali je i jeftiniji (6300 kn u ADM) sad pitanje je kvalitete i izdrzljivosti, u Lenovo i Dell sam poprilično uvjeren da su tu dobri.
Sad ima tu dosta još dobrih laptopa, ima mnogo jeftinih koji su dosta dobri, samo me malo muči 15" ili 17", upotreba za faks, gledanje filmova, igri, rad u programima vezanim za video obradu (After Effects, Photoshop), programiranje, web stranice i slično, a ima par dobrih laptopa sa većom rezom.
Očito treba jos istrazivati :)
Ako se ne varam taj model je koštao u prodaji oko 5900-6000kn bez Windowsa. Sjećam se te K serije sa i7 procom. Odlična konfa za tu lovu. Ova cijena gore je kriva 100%