Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.711
|
čitano: 14.706.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Crljo kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Hvala! Znači na ovome: http://www.konikom.hr/p10995/notebook-acer-5750zg-b946g64mnkk/product_info.html bi trebao raditi Bad company 2 na med grafici?  I dali je dobar taj procesor znam da nije bolji od i3, ali jel se isplati?

Da, radit će na medium postavkama bez pol beda. Procesor je veoma solidan, ali slabiji od i3. Nedostatak ovog lapa je što nema BlueTooth, ali je zato tu vrlo dobra grafa.

Carum est, quod rarum est.
14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav,

slucajno sam naletjela na ovaj laptop, svidja mi se, no cijena i nije neka preniska s obzirom da mi treba za uglavnom excel, powerpoint, tj MSOffice in general, i tu i tamo filmovi i glazba naravno.

Moram priznati boja je "posebna", no ne kupuje se laptop po boji :D.

Dakle to je:

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.682ca07358d34808a2012fb8f96a3447.notebook-toshiba-satellite-l655-1d0.aspx

Prvi izbor je bio:

http://www.konikom.hr/p10628/notebook-toshiba-l635-133/product_info.html        

- prvenstveno zbog 13,3" jer je manji od 15,6", medjutim,

shvatila sam da je razlika u njihovoj tezini manja od pola kile. A i imam jedan od 11", takodjer toshibu, pa mi je za oko zapeo ovaj prvi, rozi.

Ako netko ima bolji prijedog, sto se Toshibe tice,jer njima sam vjerna nekako, svakako je dobrodosao, posebice ako je cijena prihvatljivija.

Tnx, pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, trebao bi mi savjet za laptop s većim monitorom. Ono što bi ja htio je to se laptop ne grije previše i da mogu nesmetano imati slijedeće prozore otvorene: Firefox s hrpom tabova, thunderbird, photoshop, dreamweaver i indesign. Volio bih i da je monitor mat, tj. da mogu s njim raditi na otvorenom da mi se ne reflektira svjetlost nazad previše (makar nisam siguran koliko je to dobra opcija)!!?? Također je prednost da ima ugrađenu kamericu, bolju neku bateriju, utor za sim karticu za internet itd, makar nije obavezno...

Ja sam naišao na ovaj laptop: http://www.ventex.hr/ProductDetails.aspx?id=0752350&pg=G01003

Svaki savjet ili preporuka je dobrodošla!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

treba mi best buy laptop za 3500kn trgovina nebitna

bitno da se što manje pregrijava, da baterija drži i naravno performanse

ovaj mi se čini ok al neznam za bateriju i pregrijavanje

http://www.protis.hr/products/details/notebook-toshiba-satellite-c660d17r/46943

FIFA-regional.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Trebala bih pomoc za kupnju prijenosnika do 4000 kn.

Sto se tice komponenti, bilo bi dobro da ima, intelov procesor, barem i3, 4gb rama, min.320 gb hdd, dobru bateriju, kameru, usb2 i usb3...

Sto se tice brandova, imate li koji savjet o kvaliteti. cujem da se hp-ovi dosta cesto kvare, acer da nisu bas na glasu...

dell mozda?

Laptop bi bio obiteljski, i djeca bi koristila, znaci, uglavnom internet, muzika, filmovi, obrada dokumenata, slika....

Svaki savjet je dobrodosao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lenaa kaže...

Pozdrav,

Trebala bih pomoc za kupnju prijenosnika do 4000 kn.

Sto se tice komponenti, bilo bi dobro da ima, intelov procesor, barem i3,  4gb rama, min.320 gb hdd, dobru bateriju, kameru, usb2 i usb3...

Sto se tice brandova, imate li koji savjet o kvaliteti. cujem da se hp-ovi dosta cesto kvare, acer da nisu bas na glasu...

dell mozda?

Laptop bi bio obiteljski, i djeca bi koristila, znaci, uglavnom internet, muzika, filmovi, obrada dokumenata, slika....

Svaki savjet je dobrodosao.

Evo ja ti mogu reči iz 1. ruke imam hp pavilion i ništa mu, kolege i ostale hp laptope novijeg datuma znači u proteklih godinu i pol i super su. Baterija dugo traje, nisu bučni, dobra tiphovnica, ma sve pet što se HP-a tiče, a koliko sam upoznat ove nove serije su još kvalitetnije [aluminiske], bolje.... Jedino sam za Acer čuo dosta pritužaba da matična ode, od sestre mi prijateljica ima Acer neki pa je imo problema s hlađenjem pa su joj zamjenili taj lap. s nekim novijim i ok... Po meni HP i Lenovo, dakako Apple najkvalitetniji :)

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
neaktivan
RE: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Gman kaže...
Fake_Alert kaže...

Bilo bi dobro da i neke lapove svrsta u gaming katerogriju pa da se zna za ubuduce ako neko zeli gejmat da uzme taj ili taj.Osmijeh

poslao sam mu ja na pp tu kategoriju,sastoji se od 12 laptopa u 3 cijenovna ranga,rekao je da ce naknadno objaviti.

jel bilo nešto od ovog? :)

16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa!

Ovako kupujem laptop u utorak, pa bi trebao još par prijedloga prije konačnog odabira svog novog ljubimca. Laptop bi želio koristiti sa sve, što znači i povremeno igranje nekih igrica, veličina ekrana preferiram 15,6" zbog lakšeg prijenosa (međutim i 17" dolazi u obzir ako ima neki bolji model). Na raspolaganju imam 5000kn, moguće je dodati još nešto sitno iznad te cifre ako treba.

Zapela su mi ova tri modela za oko, po vama koji je bolji, odnosno koji se više isplati:

Zanima me jel se ko susreo sa ovim AMD-om koji se nalazi u ovom Asus-u, kolko se zagrijava i dal je uopče bolji od ovog intelovog i5 proca, dalje zanima me i usporedba ove dvije grafičke, dal je razlika velika ili pak zanemariva.  Također bi volio ako netko ima neku drugu preporuku, možda čak i boljeg modela od ova dva moja da mi preporuči.

Unaprijed se zahvaljujem na svim preporukama!

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 14:28 (MStimac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
DmL kaže...

Izvoli:

http://www.telebit.hr/NB-Acer-Aspire-5750G-2416G64MNKK--LX-RMS0C-004--black--Intel-i5-2410M-2-3GHz--6GB--640GB--15-6--1366x768--nVidia-GF-GT-5/p/1052403778.aspx

protegni se još za tih 100-tinjak kn jer se zaista isplati... bolji od ovog nećeš naći za te pare...

Moja preporuka!

Je li itko kada kupovao ovako preko neta?

Primjerice sa superbita?

Zagrožen sam za ovaj laptop, kao što si preporučio, ali nisam nikada kupovao preko neta.

Može li mi netko malo više to pojasniti, znači može li se kupovati na čekove, koliko otprilike dolazi na kućnu adresu, plaća li se dostava, te može li se otvoriti paket prije no što se plati, tj. dolazi li poštar na kućnu adresu ili se paket mora podići na pošti? 

I je li moguće biti prevaren pa dobiti primjerice ciglu ili neki predmet koji nisi uopće naručio, možda stariji model i sl.? 

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
15 godina
neaktivan
Hej ekipa triba mi savijet za laptop.

Namjenjen je curi u 3 razredu grafičkog-web smjera. A triba bi joj bar 4-5 god služiti. I fax.

Znači prvenstvano Adobe CS5 paket, grafika, video, slike... A cijena do 5500,00 kn.

Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, kupujem novi laptop pa bi volio čuti koji savjet. Trenutno imam Acer star 3 godine i do sada je sve bilo s njim u redu ali mi se ne sviđa kvaliteta izrade, pa bi zato uzimao nešto malo kvalitetnije, iako sam čuo da su se dosta popravili što se kvalitete izrade tiče.

Ovaj novi bi trebao imat 17'' ekran, windowsi mi ne trebaju a cijena oko 5000 kn. Koristio bi ga za multimediju, obradu slike i videa, a igrice nisu u planu.

Za oko su mi zapeli ovaj Dell, Lenovo, jeftiniji Asus ili čak i ovajskuplji Asus. Ovaj zadnji mi se čak i najviše sviđa, a pronašao sam ga i za jeftinije na jednoj drugoj stranici. Kako se vama čine ovi navedeni laptopi i ako netko ima još koji prijedlog neka slobodno kaže.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tuber kaže... 

Da, nešto su se popravili što se kvalitete izrade tiče.

Moj prijedlog:

http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-5750G-2416G64MNKK-LX.RMS0C.004/flypage.tpl.html?keyword=5750g

šteta je ne uzeti ovaj lap (zar je problem što ima manji zaslon?) jer je trenutno definitivno najbolja kupnja...

Moja preporuka! 

Da bi se priznala tuđa vrijednost, treba imati vlastitu.
14 godina
neaktivan
cvite kaže...
Hej ekipa triba mi savijet za laptop.

Namjenjen je curi u 3 razredu grafičkog-web smjera. A triba bi joj bar 4-5 god služiti. I fax.

Znači prvenstvano Adobe CS5 paket, grafika, video, slike... A cijena do 5500,00 kn.

Hvala

Evo, pogledaj jedan post iznad.  {#}

Da bi se priznala tuđa vrijednost, treba imati vlastitu.
16 godina
neaktivan

stvarno odličan što se komponenata tiče, ali bi svejedno volio da je 17'' jer trenutno imam 15'' i uvijek mi je mali ekran kad nešto crtam.. a i hlađenje je kod 17'' bolje riješeno

16 godina
protjeran
tuber kaže...

a i hlađenje je kod 17'' bolje riješeno

To ne mora nužno biti slučaj.

17 godina

Ovaj mi se nekako sviđa, prvenstveno radi dobre baterije;

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-probook-4720s-xn792es--torba/39625

Ili neki bolji za tu cijenu?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

trazim laptop do nekih 6000 kn. sluzio bi svacemu, igre nisu u prvom planu, ali nek se nadje neka ne losa grafulja.

Za sad sam nasao ova tri:

hp 4530s lh306ea

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2546

dell inspirion N5110 (s i5)

http://www.magazinrs.hr/product.asp?product=notebook-dell-inspiron-n5110-156-led-backlight-1366x768-tft-core-i5-mobile-2410m-ddr3-4gb-dvd&code=DI5110HMCTW11HF5WC6S

lenovo thinkpad edge e520 NZ337SC

http://www.protis.hr/products/details/notebook-lenovo-thinkpad-edge-e520-nz337sc/45100

molio bih pomoc oko odabira. naravno moze i preporuka nekog laptopa osim ova tri, ali da nije acer, lose iskustvo.

0 0 hvala 0
16 godina

Klik- jedno pitanje momci...kolega mi nudi ovakav laptop za 4000 kn jedino sto ima pokvarenu web cameru,sve je novo,laptop je dosao s tom greskom da kamera neradi...bila je na servisiranju i nemogu ju popravit....al sve drugo uredno radi...... pitanje je...jel se isplati? kakva je konfa za igranje?

Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Klik- jedno pitanje momci...kolega mi nudi ovakav laptop za 4000 kn jedino sto ima pokvarenu web cameru,sve je novo,laptop je dosao s tom greskom da kamera neradi...bila je na servisiranju i nemogu ju popravit....al sve drugo uredno radi...... pitanje je...jel se isplati? kakva je konfa za igranje?

bjez od toga!

16 godina
argumenti?
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...
argumenti?

Ako jedan dio već otkazuje može se dogodit da će on zčas povući i neke druge dijelove u kvar.Neznam koliko ti je cjenovni limit ali ja bih dao kavih 500kn više za 5750g.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina

cijenovni limit mi je inace 3200 kn....tak da ono ....btw na taj laptop dobivam 2 godine garancije

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 10:14 (dado16).
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...

cijenovni limit mi je inace 3200 kn....tak da ono ....btw na taj laptop dobivam 2 godine garancije

Neznam baš...ali onda ti preporučujem ove:

Lenovo g575a u telebitu-2800kn(diskretna grafička) ili dell n5010 3000 kn u comtelu također sa diskretnom grafičkom,pogledaj si ih i razmisli da ti je dell osim alienwarea trenutno najjače ime za laptope.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Imaš dobrih ASUS-a do 3.500kn sa 2 godine garancije, do 4 GB rama i hardovima do 500GB i još ti je iznutra područje za dlanove u aluminiju. Super konfe i super cijene, nešto ćeš sigurno naći {#}

16 godina
neaktivan

Kakvi su ovi novi HP G6 1002Em serija jel to valja što ?! jel imam kakvih kvarova ili nekih naznaka !?

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comfort kaže...

Kakvi su ovi novi HP G6 1002Em serija jel to valja što ?! jel imam kakvih kvarova ili nekih naznaka !?

Jeftina plastika od kućišta, dosta uvijanja...{#}

16 godina
neaktivan
ace0 kaže...

Pozdrav,

trazim laptop do nekih 6000 kn. sluzio bi svacemu, igre nisu u prvom planu, ali nek se nadje neka ne losa grafulja.

Za sad sam nasao ova tri:

hp 4530s lh306ea

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2546

dell inspirion N5110 (s i5)

http://www.magazinrs.hr/product.asp?product=notebook-dell-inspiron-n5110-156-led-backlight-1366x768-tft-core-i5-mobile-2410m-ddr3-4gb-dvd&code=DI5110HMCTW11HF5WC6S

lenovo thinkpad edge e520 NZ337SC

http://www.protis.hr/products/details/notebook-lenovo-thinkpad-edge-e520-nz337sc/45100

molio bih pomoc oko odabira. naravno moze i preporuka nekog laptopa osim ova tri, ali da nije acer, lose iskustvo.

HP dv6 6006 cca 6000 nađe se i malo manje za gotovinu.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
16 godina
neaktivan
tuber kaže...

Pozdrav, kupujem novi laptop pa bi volio čuti koji savjet. Trenutno imam Acer star 3 godine i do sada je sve bilo s njim u redu ali mi se ne sviđa kvaliteta izrade, pa bi zato uzimao nešto malo kvalitetnije, iako sam čuo da su se dosta popravili što se kvalitete izrade tiče.

Ovaj novi bi trebao imat 17'' ekran, windowsi mi ne trebaju a cijena oko 5000 kn. Koristio bi ga za multimediju, obradu slike i videa, a igrice nisu u planu.

Za oko su mi zapeli ovaj Dell, Lenovo, jeftiniji Asus ili čak i ovajskuplji Asus. Ovaj zadnji mi se čak i najviše sviđa, a pronašao sam ga i za jeftinije na jednoj drugoj stranici. Kako se vama čine ovi navedeni laptopi i ako netko ima još koji prijedlog neka slobodno kaže.

ima još tko kakav prijedlog?

16 godina
17 godina
dado16 kaže...

Huh 8200 kn {#}
Za tu cjenu se moze uzeti mnogo bolji laptop.

Evo ja već par dana gledam u detalje laptope, neznam jos koliko bih izdvoio za laptop, ima razlicitih, neki od 4500 kn su mnogo bolji od ovih skupljih poput onog Acera, sad pitanje je kvalitete, izrade, baterije.
Osobno trazim neki kvalitetan laptop koji bi se drzao bar 4-5 godina s novijim igrama i programima (da je igrivo).

Koliko sam vidio Lenovo Y560p izgleda vrlo dobar laptop (7500 kn u ADM) pokreće sve(medium-high), izgled savršen, baterija moze do 4 sata, jedina zamjerka mu je sto nema "swichable" grafičku, to bi produzilo bar 1 sat bateriju pri surfanju(ostalo super).
HP Pavilion dv6-6170em ima malo jaču grafu, lošiji izgled i proc, manje RAM, ali je i jeftiniji (6300 kn u ADM) sad pitanje je kvalitete i izdrzljivosti, u Lenovo i Dell sam poprilično uvjeren da su tu dobri.

Sad ima tu dosta još dobrih laptopa, ima mnogo jeftinih koji su dosta dobri, samo me malo muči 15" ili 17", upotreba za faks, gledanje filmova, igri, rad u programima vezanim za video obradu (After Effects, Photoshop), programiranje, web stranice i slično, a ima par dobrih laptopa sa većom rezom.

Očito treba jos istrazivati :)

"Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime" "No metter how deep i search, humans are big fools"
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice