Evo uzeo sam laptop TOSHIBA Satellite L850-12W ,ali uz njega nisam dobio nista osim samog uređaja i kablova. Pa me zanima dali je to greška jer mislim da sam trebo dobiti neke CD-ove sa driverima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo uzeo sam laptop TOSHIBA Satellite L850-12W ,ali uz njega nisam dobio nista osim samog uređaja i kablova. Pa me zanima dali je to greška jer mislim da sam trebo dobiti neke CD-ove sa driverima.
Toga već nema kod raznih vendora desetljeće. Moraš skinuti sa službene stranice.
Pa me zanima dali je to greška jer mislim da sam trebo dobiti neke CD-ove sa driverima.
http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp
Tu odabereš svoj laptop i skineš drivere.
Tamo je poveca lista, skidam one bitnije (grafička,zvuk,lan) ili je potrebno sve?
Tamo je poveca lista, skidam one bitnije (grafička,zvuk,lan) ili je potrebno sve?
Ne znam što znači "poveća lista". Skini sve što ti je potrebno (samo drivera ima podosta) plus bitne aplikacije.
vjerojatno su ti na skrivenoj particiji na hardu.
sigurno ti je na toshibi došao program za izradu recovery cd-a, pa nakon što instaliraš sve željene programe, napravi si taj recovery cd, sigurno će na njemu biti uključeni i driveri
ak ne , traži na stranicama toshibe
Evo svi driveri su gorei i radio dobro.. Imam problem sa internetom sad. Kada spojim laptop s ruterom preko žice sve radi super, ali kada se želim spojiti preko wirelessa laptop uopce ne pronalazi niti jednu mrežu. Na kucni wireless se bez problema spajam preko mobitela. Tako da mislim da je do laptopa. Neki prijedlog?
Probaj skinuti LAN drivere sa Toshibine stranice i instalirati ih ili u Device menager pa update tog istog drivera.
skini si toshibin utility, neznam točno kak se zove uglavnom ti omogućuje da korstiš fn tipku, koja bi trebala, s kombinacijom još jedne tipke ili same tipke koja je za palit wireless, upaliti wireless da radi, jer ti je po defaultu isključen, iako u device manageru kaže da je enabled. zato ti nemože pronaći niti jednu wifi mrežu
Evo kupio sam TOSHIBA Satellite C850-127 ali nigdje drivera za taj laptop vec sam lud ili glup ne znam ni ja...