Imam problema sa prijemom na spomenutom laptopu iako signal ufatim konekcija je losa totalno sta da radim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa na čega se spajaš?? da ti nije predalek taj signal na kojeg se spajaš????
imam u istoj sobi i PC sa wireless antenom i fatam uredno signal super sve dok sa laptopa ne mogu nikako a treba mi chesto
spajam se na 50 metara dalek AP ustvari dva su al nikako i kad se spojim nece da ocita stranicu
ako imaš garanciju odnesi da vide šta je s tim. ako nemaš garanciju imaš do 200 kn WLAN kartice na USB.
nemam garanciju al probat cu nesto
Ovako radi se o Amilo pro V8210 laptopu probao sam na netu naci wireless drivere al ne ide niti frimware ako neko nadje neka postavi
Pokušaj optimizirat prijem signala u postavkama WLAN kartice(neznam kako se pristupa jer nemam Fujitsu Siemens
ovako uhvatim signal al nece ni jednu stranicu da otvori nikako..evo vec par dana..
kako prekinutu wireless vezu te da ne svijetli plava dioda(da ne troši bateriju)
ovako uhvatim signal al nece ni jednu stranicu da otvori nikako..evo vec par dana..
da ti nisu ukucane fiksne ip adrese
el te je trazilo wap key ili kako vec?? ako nije moras naci nacin da uneses onda ce ti se tek moc spojit