Problem s wifijom kod laptopa

poruka: 2
|
čitano: 790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s wifijom kod laptopa

poz svima prvi post mi je pa oprotite ako sam ga stavio pod krivu temu. od prije mjesec dana kada sam instalirao haimachi internet mi vise ne radi nakon da laptop sleepam ili hibernatam znači stavim sleep mode..zaklopim laptop i kad ga upalim nemože se više spojiti na wifi.pa ga moram baš gasit pa opet uključit ta mi se to složi..

evo ako netko zna..bio bi jako zahvalan da mi pomognete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s wifijom kod laptopa
distrumah16 kaže...

poz svima prvi post mi je pa oprotite ako sam ga stavio pod krivu temu. od prije mjesec dana kada sam instalirao haimachi internet mi vise ne radi nakon da laptop sleepam ili hibernatam znači stavim sleep mode..zaklopim laptop i kad ga upalim nemože se više spojiti na wifi.pa ga moram baš gasit pa opet uključit ta mi se to složi..

evo ako netko zna..bio bi jako zahvalan da mi pomognete

Pogledaj u device manageru za napajanje i podesit da nemora gasit pri sleepu a ni hibernaciju, samo postaviš never pa onda neče otić u slep a radit če super a ima još jedna opcija kojim piše ako zaklopiš poklopac i tamo isto ima opciju pa tam podesi. Meni mom aceru kad se zaklopim poklopca ekran ugasi a kad se otvorim poklopac i odmah ekran svjetli i programi su tu. Jednostavno. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice