Problem kod spajanje monitora na laptop

poruka: 4
|
čitano: 3.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Danas sam na svoj laptop pokušao spojiti LCD monitor. Laptop je Toshiba Satellite C660D a monitor je LG, ne znam koji model.

Kada spojim monitor na laptop windowsi ga ne "vide", te se na njemu ne pojavljuje slika. Ako laptop ugasim, te tada spojim monitor slika se prikazuje na monitoru, ali je tada nema na ekranu laptopa. U oba slučaja sam pokušao iskoristiti kombinaciju tipaka Fn+F5, ali bez uspjeha. Pokušao sam i preko Toshibine Flash Card aplikacije, ali kada kliknem na onu koja bi trebala služiti za rad sa ekranima na njoj se ne pokazuju nikakve opcije.

OS je Windows 7 Professional.

@EDIT: Uspio sam sam riješiti problem, radi kao urica!

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 21:22 (fat_shaggy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja imam jedno pitanje.. nedavo sam kupila laptop i odjednom se počela događati nekakva greška tijekom paljenja. kad upalim slika bude okrenuta i moram sama namjestiti da mi ekran bude extenden.. mislim, nije to problem, samo stisnem f4 i podesim, ali me je počelo živcirati i čak neke igrice ne mogu instalirati zbog toga :SS.. molim vas za pomoć jer ja nisam baš neki stručnjak z aračunala.. :))

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem kod spajanje monitora na laptop
Monikica kaže...
kad upalim slika bude okrenuta

Okrenuta naopačke? Ako je to, ima negdje u postavkama nekih grafičkih kartica opcija koja omogućava okretanje slike naopačke pritiskom na određenu tipku. Stvar je dosta iritantna jer se tipka može stisnuti nehotice, ali se u postavkama kartice to može isključiti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 16:45 (espero).
13 godina
neaktivan
Re: Problem kod spajanje monitora na laptop

napravila saaam :) 

hvala puno :DD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice