Problem sa grafičkom karticom na Acer 7750G

poruka: 5
|
čitano: 2.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

imam Acer 7750G i na njemu je HD 6850M, Windowsi 7 Home Premium. Kada sam prvi puta instalirao winse koji su orginial instalacija drivera od grafičke je prošla bez problema i imao sam aero i mogo sam se igrat na njemu normalno, sada prije tjedan dana sam ponovo instaliro winse iste i ništa nisam drugo dirao od postavki u BIOS-u, znači sve je kao prvi put i ne prihvaća mi drivere od Radeonke. dal netko zna što bi moglo biti?

Nemam internet stalno ovdje pa se unaprijed ispričavam ako neću odmah moći odgovoriti ili isprobati neku metodu i unaprijed hvala svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafičkom karticom na Acer 7750G
Seky kaže...

Pozdrav svima,

imam Acer 7750G i na njemu je HD 6850M, Windowsi 7 Home Premium. Kada sam prvi puta instalirao winse koji su orginial instalacija drivera od grafičke je prošla bez problema i imao sam aero i mogo sam se igrat na njemu normalno, sada prije tjedan dana sam ponovo instaliro winse iste i ništa nisam drugo dirao od postavki u BIOS-u, znači sve je kao prvi put i ne prihvaća mi drivere od Radeonke. dal netko zna što bi moglo biti?

Nemam internet stalno ovdje pa se unaprijed ispričavam ako neću odmah moći odgovoriti ili isprobati neku metodu i unaprijed hvala svima.

Potreban ti je driver za grafu a pošto nisi instalirao drivere pa je ono postao deufalno i zbog Aera nisu moguć igranje igricu. Dali si kada kupljen laptop i jesi li dobio CD/DVD uz njega? Ako nemaš, ništa strašno, imaš na Acerovom stranicu drivera za njega. Klikni na link. I postoji 2 drivere za grafu ako neznaš koji je paravi a imaš pod Acerovom stranicu potraži Download Hardware Vendor Detection Utility skini to i instaliraj ga i vidjet češ sve zapisat drivere koji točno piše za koji Vendor idu pa i to skineš i radit će bez problema. Ako nemaš CD/DVD a može s Acerovom stranicu sve skineš i pržiš na DVD tak da nemoraš iznova nači drivere na internetu.

16 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafičkom karticom na Acer 7750G
Pokušat ću sa tim Hardware Detection alatom pa javim ali ti driveri koje imam su prije radili prije samo sam opet instaliro te winse i odjednom neće. Cd nisam dobio
16 godina
neaktivan

Hvala Nello riješeno je sa driverima za grafu sa službenih stranica, samo i dalje mi nije jasno kako sam jednom uspješno instaliro Catalyst 11.5 a sad drugi put nije htjelo a ista je inačica windowsa i sve ostalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam isti problem s driverima samo što imam 6650m na 1 gb i kad god instaliram u device manageru mi izbacuje kao standard vga grafik card  šta radit poludio sam više

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice