Prijenosnik za oko 4500kn - što uzeti

poruka: 9
|
čitano: 2.898
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prijenosnik bi uzimo negdje pocetkom 7 mjeseca. Koristio bih ga za internet, multimediju i slicne manje stvari, ali opet da moze bar vrtiti neke slabije igre (cod2 i sl). Pozeljno bi bilo da ima sto duze vrijeme autonomije, +200GB harda. Malo sam pogledao trgovine po Osijeku i nekako dosao do par favorita. Mislio sam uzimati http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5540087 ali ga nazalost nigdje nema. Cuo sam za ovu Toshibinu akciju pa bi vjerovatno nju uzeo. Naisao sam na ovu http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011330

Pa me sada zanima kakva je kvaliteta izrade i slicne stvari. I kakve su ostale marke HP, Asus, Acer. Dali imate vi neke prijedloge (po mogucnosti tamnije laptope). Zahvaljujem na svakom komentaru i pomoci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 20:42 (sudac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prijenosnik za oko 4500kn - što uzeti

Sto se tice laptopa najbolji ti je Asus,Acer,Toshiba,HP,Msi,Dell itd.....

preporucavam ti ako mislis igrati cod2 i jos neke igre da uzmes hladnjak za notebook,sto se tice ovi tvojih odabranih laptopa na toshibu ces na cod2 imati 125 fpsa ++++ 100% sigurno i provjereno

Evo ti ovaj laptop nije los cijeli je crn i dobar je po perfomansama

ASUS X59SR-AP335, 15.4'' WXGA Color Shine, Intel Dual Core T4200

HDD ti je 250gb ja mislim da ce biti dovoljno Smijeh i obavezno uzmi hladnjak za notebook to ti je preporuka...jer ja imam acera i naravno gasio mi se kad sam igrao malo duze vrijeme cod2(80 % laptopa se tako ugasi zbog te temperature) ...

Ako ti treba jos nesto samo javi preko pm....provat cu ti naci jos bolji laptop do 4500kn.....

EDIT: moja preporuka evo ti laptop savrsen je iz vemila ti je :D

ACER Aspire 5737Z-343G32MN Dual Core T3400 3GB 320GB 15.6'' WXGA nV GF9400M BT cam. Linux/LX.AZ70C.0

s ovim acerom 250fpsa cod2 ko od sale......imas 320gb hdd...i 3gb DDR3 memorije.....

naravno i uz njega ti preporucavam neki hladnjak....da nebi bilo problema s gasenjem Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 21:00 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan

Prijedlog br.1

Prijedlog br.2

Prijedlog br.3

Dakle ja ti predlažem neku Toshibu! Zaista su vrhunski prijenosnici!!

Od ovih jedan je s FreeDOS om drugi vista home premium a treći je isto bez OS-a. Sad na tebi je da odabereš što i zašto!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Prijedlog br.1

Prijedlog br.2

Prijedlog br.3

Dakle ja ti predlažem neku Toshibu! Zaista su vrhunski prijenosnici!!

Od ovih jedan je s FreeDOS om drugi vista home premium a treći je isto bez OS-a. Sad na tebi je da odabereš što i zašto!

a hoce li mu moci pokrenuti cod2 s intel gma karticom?

i acer je vrhunska marka laptopa ja mu predlazem ovi ja mislim da je ovo best buy za 4500kn

ACER Aspire 5737Z-343G32MN Dual Core T3400 3GB 320GB 15.6'' WXGA nV GF9400M BT cam. Linux/LX.AZ70C.0

3 GB (1.024 + 2.048 MB) DDRIII 1066 MHz
(2 slota, max 4 GB)

ddr3 memorija 1066MHz kako ce to ici ufff  Smijeh

graficka nije losa skroz dovoljno.....samo bih mu predlozio hladnjak npr meni prijatelj ima toshiba satellire a 300 i kad igra neku igricu temperatura cpu-a mu je 77 stupnjeva....a tako je kod vecinu laptopa.....zato najbolje hladnjak uzesti i lijepo 20 stupnjeva nize ce biti kad igras i uzivas... =)

16 godina
neaktivan

Cod2 te starije igre može bez problema!

Može čak pokrenuti i FALLOUT 3 ali neće imati bog zna kakve preformanse u igri!

No ako traži neki prijenosnik za igre, bojim se da će morati dublje posegnuti u džep!

I da, DDR3 memorija na 1066 nije puno bolja od DDR2 na 800MHz,  to je najslabija DDR3 memorija!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zahvaljujem svima na komentarima

Sada se dvoumim izmedu sljedecih:

Acer Aspire 5737Z-343G32MN - 4400kn, laptop mi ok izgleda i sve, samo kakvi su kao firma, dali se isplate ipak mi nekako 1 godina jamstva malo

Toshiba A300-21C Satellite - 4600kn, fora mi zbog tog jamstva

Pa ljudi pomagajte

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bi se ubacio i samo postavio pitanje kaj mislite o ovome laptpu:

acer aspire 7735z

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011436

Cijena je poseban slučaj u vemilu, ima i jeftinijih ponuda, ovo sam dao samo radi uvida u komponente...

Hoće li se moći tu šta "pošteno" odigrati ? Neki COD, PES...

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 7:24 (Gunner_V).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

[URL=http://slike.hr/vidi/acervstoshiba0.png][IMG]http://slike.hr/slika/acervstoshiba0th.png[/IMG][/URL]

Zaima me kakva je razlika izmedu 802.11a/b/g i 802.11b/g

I koji su vasi prijedlozi kojeg da uzmem?

16 godina
neaktivan

mislim da ti je najbolje da uzmeš Toshibu pošto su ljudi pisali da Acer zna dosta stvara probleme oko nekih stvari...konfiguracije su identične kod oba,pa o tebi samo ovisi kojoj firmi više vjeruješ.

Welcome to my nightmare!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice