Ma,sta pricas ba? Sto postavljas neprovjerene stvari na forum,i navodis drugoga da proba,pa da tada ti vidis je li sve ok,pa da sebi instaliras-koji si tu mutljivac,nemoj te price- zeznuo sam nov tablet,kako te nije sram,djubre jedno-napravio sam ja,ali nije to to,uzmi taj room pa ga sebi instaliraj prvo,pa onda navodi druge da instaliraju-jesi mudar!
imaš u postavkama za display(fullscreen mode)...izbaci iz fullscreena i to nije bug...odma prilikom instalacije namješteno ti je na fullscreen pa zato ne vidiš tipke....većina ne pročita dobro pa srlja i onda nastaju problemi.
Vidi prijatelju,to saqm uradio,to je ok sadaa,ali puno toga nedostaje,i plus kada punim tablet,kada je ugasen,kada ga punim,ne prikazuje se ona baterija kako se puni,pa dalje,izbacio je iz njega navigaciju,ja sam u svom dobio tvornicki mavigaciju,na nasem,hrvatskom jeziku i pored navigacije one google karte,street view,ma sve funkcioniralo extra,jedino taj problem sto je malkice surfanje sporije,i ja glupan,ovo uradim.A kupio ga nedavno,garancija 2 godine,sada nema nista od njega.-Samo navigacija je vrijedila taj novac!
Ma,sta pricas ba? Sto postavljas neprovjerene stvari na forum,i navodis drugoga da proba,pa da tada ti vidis je li sve ok,pa da sebi instaliras-koji si tu mutljivac,nemoj te price- zeznuo sam nov tablet,kako te nije sram,djubre jedno-napravio sam ja,ali nije to to,uzmi taj room pa ga sebi instaliraj prvo,pa onda navodi druge da instaliraju-jesi mudar!
Točni mi citiraj moj tekst u kojem sam te naveo da instaliraš prepravljeni Firmware! Argumentiraj mi te tvoje tvrdnje ili se nauči čitati s razumijevanjem. Zašto uopće radiš takve stvari ako si tehnički neobrazovan?
Po tome kako se vdje na forumu ophodiš, nazivajući me đubretom mogu zaključiti i kakav je tvoj intelektualni status, odgoj i kultura.
Ovdje nisam nikoga naveo da napravi ništa. Ne mogu snositi odgovornost nad tvojim neznajem. Budeš li me još jednom nazvao pogrdnim imenom, zahtjevati ću od moderatora da te ukloni s ovog foruma ili ću se pozvati na novi Zakon o vrijeđanju na internetu.
Osim toga, prvotni link na ruski forum postavio je @ATI HD3870 i to isključivo na moju molbu i za MOJE potrebe i to je čovjek i naveo. Nakon toga, vežući se na njegovu diskusiju poslao sam NJEMU kao odgovor novi Custom ROM za ovaj tablet, te pritom, ponavljam nissam niti jednom rječju rekao kako bi svi to trebali staviti na svoje tablete.
Nauči se čitati postove do kraja, a ne samo prva slova!
Točni mi citiraj moj tekst u kojem sam te naveo da instaliraš prepravljeni Firmware! Argumentiraj mi te tvoje tvrdnje ili se nauči čitati s razumijevanjem. Zašto uopće radiš takve stvari ako si tehnički neobrazovan?
Po tome kako se vdje na forumu ophodiš, nazivajući me đubretom mogu zaključiti i kakav je tvoj intelektualni status, odgoj i kultura.
Ovdje nisam nikoga naveo da napravi ništa. Ne mogu snositi odgovornost nad tvojim neznajem. Budeš li me još jednom nazvao pogrdnim imenom, zahtjevati ću od moderatora da te ukloni s ovog foruma ili ću se pozvati na novi Zakon o vrijeđanju na internetu.
Nisi mene navodio,pisao si u svom postu drugome,da oproba sebi,da instalira pa da vidi hoce li biti mu u redu taj room,ne pravio se glup,ali ja sam glup,sto te pronadjoh ovde! Trebao bi administrator zabraniti takvima kao sto si ti,da uopste postavljaju se bilo kakvi linkovi za neke cusatom room i firmware,jer evo obako,neko naivan ce naletjeti i zeznuti sebi nov tablet.
Pa eto,ako si tako dobar i posten,ajde posto si ti registrovan na taj forum,skini onaj recovery pa postavi link,pa da sebi covjek vrati sistem koji je i imao,ako to uopce moze-nemam ja protiv tebe nista,izvini sto sam napisao pogrdnu rijec,ali nemas pojma kako mi je,jednostavno lose se osjecam,tesko mi je.
Nisi mene navodio,pisao si u svom postu drugome,da oproba sebi,da instalira pa da vidi hoce li biti mu u redu taj room,ne pravio se glup,ali ja sam glup,sto te pronadjoh ovde! Trebao bi administrator zabraniti takvima kao sto si ti,da uopste postavljaju se bilo kakvi linkovi za neke cusatom room i firmware,jer evo obako,neko naivan ce naletjeti i zeznuti sebi nov tablet.
Naravno da sam mu napisao da proba kod sebe kada je čovjek stručan i zna preuzeti odgovornost nad onim što radi. Nisam ja kriv što ti ne razumiješ napisano, žao mi je. No, čovjek ti je predhodno lijepo odgovorio što trebaš napraviti kako bi svoj Tablet stavio u prvobitno stanje. Dakle, tablet ti nije uništen, samo trebaš staviti na njega zadnji službeni Firmware s Prestigio stranice. No s obzirom na tvoj očiti nedostatak tehničke naobrazbe, predlažem da ti to napravi netko tko je ipak malo više tehnički upućeniji.
nisi ništa zezno...imaš postupak ako želiš vratit....imaš i upute gore u jednom postu u kojem sam napisa potupak instalacije koji se ujedno i nalazi na njihovoj glavnoj stranici...
Uzlaud druze moj,kada vise ne postoji u ovom room recovery mod,ne mozes uci u njega ni sa sd karticom ni bez,jedino ako uspije sa onim phoenix alatom,ali sada nemam sd karticu,a pne znam sta da radim!
U redu,ja ti se opet izvinjavam,ali da li cu moci vratiti sluzbeni firmware sa prestigio stranice,i da li ce mi biti ponovo navigacija i sve sto sam imao na svom fiurmware v1 0 3 ,a pitam da li ce moci jer u ovom room nema uopste opcije da se vratis u recovery mod,dok u mom original firmware je bilo i sve je bilo ok,tablet je radio savrseno,ja sam ga kupio u BiH,jednostavno tablet u sebi sve ima,i kada se popuni ram mamorija dok surfas,jednostavno on izbrise nepotrebno zauzece,automatski sistem oslobodi ram memoriju.
Izvinuo sam ti se ,evo opet ti se izvinjavam zbog jedne ishitrene rijeci,nema potrebe da me vise prijavljivas administratoru,dobio sam zuti karton,ako zelis,reci,ja cu sam otici sa foruma,ne trebas se truditi da me izbaci admin...
Evo ti link na službeni Prestigio firmware. Od tamo ga možeš preuzeti bez registracije:
http://yf2.value4it.com/Service_Files/TabletPC/PMP3270B/PMP3270B_V1.0.7_20121210.zip
Dakle, ovo nije prilagođeni ROM, nego službeni! (Onakav kakav firma isporučuje originalno na tabletu)
Nakon preuzimanja napravi ovo:
- Pripremi jednu praznu SD karticu, ne manju od 2 GB i postavi je u čitač SD kartica na računalu ili preko vanjskog USB čitača SD kartica)
- Uđi u direktorij PhoenixCard Tool
- podigni program PhoenixCard
- U njemu treba odabrati ime diska SD kartice, te podesiti putanju na .IMG datoteku ROM-a koji je došao u toj ZIP datoteci koju si preuzeo s interneta
- Kliknuti na Burn tipku i pričekati dok se SD kartica s novim ROM-om pripremi.
- Kada je gotovo, takvu SD karticu staviti u tablet
- Uključiti tablet s SD karticom, tablet će početi "klikati", te će se pojaviti status traka. Kada se status traka potpuno zazeleni i prestane klikanje treba izvaditi SD karticu i restartati tablet koji će se potom vratiti u prvobitno stanje
Ponavljam! Postupak baš nije trivijalan (kao niti ovo što si ti uradio do sada), pa te molim da ti to sredi netko malo vičniji.
I da, da se ne ponovi ovo što si mi do sada "sasuo u lice". Ja ne snosim nikakvu odgovornost nad tvojim tabletom. Sve radiš na svoj rizik.
Pozdrav i nauči se ljepše ophoditi s ljudima koje ne poznaješ ili se nemoj niti ophoditi!
Izvinuo sam ti se ,evo opet ti se izvinjavam zbog jedne ishitrene rijeci,nema potrebe da me vise prijavljivas administratoru,dobio sam zuti karton,ako zelis,reci,ja cu sam otici sa foruma,ne trebas se truditi da me izbaci admin...
Off topic:
Nisam te ja niti prijavio, nego modovi ovdje prate što se dešava i reagiraju po svojoj dužnosti.
Isprika - prihvaćena!
U redu,ja ti se opet izvinjavam,ali da li cu moci vratiti sluzbeni firmware sa prestigio stranice,i da li ce mi biti ponovo navigacija i sve sto sam imao na svom fiurmware v1 0 3 ,a pitam da li ce moci jer u ovom room nema uopste opcije da se vratis u recovery mod,dok u mom original firmware je bilo i sve je bilo ok,tablet je radio savrseno,ja sam ga kupio u BiH,jednostavno tablet u sebi sve ima,i kada se popuni ram mamorija dok surfas,jednostavno on izbrise nepotrebno zauzece,automatski sistem oslobodi ram memoriju.
Zašto si onda uopće išao čačkati po njemu ako ti je dobro radio????!!!! Pa to se ne radi!
Ovaj tablet nema ugrađenu GPS navigaciju (nema harverski modul za pristup satelitima), pa mi je malo čudno kako ti je to radilo? Jesi li ti siguran da imaš baš ovaj Tablet o kojem se ovdje priča?
Pogledaj još jednom oznaku na njemu!
Off topic:
Nisam te ja niti prijavio, nego modovi ovdje prate što se dešava i reagiraju po svojoj dužnosti.
Isprika - prihvaćena!
Ok,izvini druze,ipak do mene je,ja snosim odgovornost za ono sto sam sam sebi ucinio,naravno da nisi kriv,izvini druze. Imam ja taj vec sluzbeni V1.0.7,skinuo ga prije par dana,ali jos nemam sd kartice,a nisam mogao ga instalirati,a htio sam,kao ovaj room,a zasto? Zato sto je ovaj room u zip formatu,unutra je bilo sve extraktovano,nije bio img.file kao u ovomne sluzbenom,tako da ovaj rom sam mogao instalirati iz cache direktorija,dok ovaj je veci od 250MB,i ne moze,i pogotovo sada kako ne mogu uci u recovery mod,jedino preostaje ta solucija sa sd karticom i phoeniy alatom,vjeruj mi,znam sta radim,radim na racunarima 7 godina,sa mobitelima,sa tabletima i androidom se prvi put susrecem i ovo je mozda cijena toga sto ne znam puno o android sistemu,znam da je baziran na linuxu,itd-valjda cu uspjeti vratiti,a inace ovaj room,sto ste postavili,nije on da ne valja,vec jednostavno,nema osnovnih stvari sto treba da ima u svakom uredjaju,a to je recovery mod,i mali bug,ili greska,to je ne vidi se baterija kako se puni,kada je ugasen,i tek danas cu vidjeti jos sta je i kako,da li ce i on,ovaj room,automatski brisati ram memoriju,kada se napuni! Milsim,na mom room kojis am dobio u tabletu,nisam imao problema sa ram memorijom,jer se ona sama od sebe oslobadjala kada se napuni.Ne znam druze na sto ce ovo sve da izadje!
Zašto si onda uopće išao čačkati po njemu ako ti je dobro radio????!!!! Pa to se ne radi!
Ovaj tablet nema ugrađenu GPS navigaciju (nema harverski modul za pristup satelitima), pa mi je malo čudno kako ti je to radilo? Jesi li ti siguran da imaš baš ovaj Tablet o kojem se ovdje priča?
Pogledaj još jednom oznaku na njemu!
Zivota mi moga,bila navigacija ,zivota mi moga,a tablet je Prestigio 3270B multipad ,ja sam vidio0 da mnogi spominju da nema navigacije,bila je majke mi moje-ovako je izgledalo-pored ikone gde su karte,bila je ikona plava u obliku strelice gde pise navigacija,na nasem jeziku,i kada sam kliknuo na to,vidim 4 velika kvadrata u kojem pise odrediste,u desnom cosku slikica auta,pa ima opcija da odrediste ako zelis pjeske,itd.,i sve sam probao,i kada kliknem to odrediste,na primjer upisem Zagreb,ta aplikacija se spoji sa ovom apolikacijom karte,i tu mi pokaze mali kruzic pored njega pise zagreb,imas mogucnost street view,ulice gledas,i ima sada komande ,gde ti ta aplikacija pise,krenite tim putem,pa skrenite lijevo,pa na autoput tamo,itd,itd.....Zivota mi mog,valjda je to navigacija,U drugom kvadratu je bila opcija gde je naslikan mikrofon,to nisam oprobavao,samo sam provjerio da li je to navigacija,i evo ,opisao sam vam kako sam znao,ja mislim da je to to. Evo link sa gogole stranice,ovakva je bila ikona koju vidis na gornjem lijevom cosku,to je bilo to,koliko se sjecam! http://www.google.com/mobile/navigation/
E,sada,mozda to i nije to,jer ja oko navigacija ne znam nista niti sam ikada koristio,evo ponovo sam instalirao sa g play sve to i karte i street view,i evo imam ponovo tu kao navigaciju,i ja mislim da je to to!
To je samo program za navigaciju, ali to nije prava navigacije jer ovaj tablet nema ugrađeni GPS modul. On može pronaći približnu tvoju lokaciju putem mrežne adrese (IP-a). Ne može čak niti putem signala mobilne bazne stanice jer nema niti module za mobilnu komunikaciju (ovo nije smartphone!).
Ali, ako želiš tu strelicu navigacije, da i ona bi se trebala vratiti jer postavljaš tablet u prvobitno stanje.
SD kartica ti treba da na nju postaviš taj službeni Firmware iz .img datoteke preko posebnog postupka koje nudi taj Phoenix Card program. Dakle kako ćeš SD karticu napuniti ako nemaš čitač? Postoji doduše i opcija da se tablet postavi u funkciju USB sticka, pa možeš njega iskoristiti za pripremu te SD kartice s potrebnim Firmwareom.
To je samo program za navigaciju, ali to nije prava navigacije jer ovaj tablet nema ugrađeni GPS modul. On može pronaći približnu tvoju lokaciju putem mrežne adrese (IP-a). Ne može čak niti putem signala mobilne bazne stanice jer nema niti module za mobilnu komunikaciju (ovo nije smartphone!).
Ali, ako želiš tu strelicu navigacije, da i ona bi se trebala vratiti jer postavljaš tablet u prvobitno stanje.
Evo druze,imam sve to sada,instalirao sam,i sada ne znam sta je ako nije navigacija,kada kliknem moja lokacija,pokaze mi je tacno gde sam,i ponudi mi odrediste,ukucam na primjer Sarajevo,i tada mi karta pokaze upute,sada ne znam sta je to,mislim imaju upute kako autom,ili autobusom,ili pjeske stici od odredista dop lokacije?
SD kartica ti treba da na nju postaviš taj službeni Firmware iz .img datoteke preko posebnog postupka koje nudi taj Phoenix Card program. Dakle kako ćeš SD karticu napuniti ako nemaš čitač? Postoji doduše i opcija da se tablet postavi u funkciju USB sticka, pa možeš njega iskoristiti za pripremu te SD kartice s potrebnim Firmwareom.
Ovako sam mislio prijatelju.Ubacim sd karticu u tablet dok je upaljen.Pokrenem phoenix alat i on prepozna E drive u tabletu,a to je sd kartica.I tada preko phoenixa sprzim firmware na karticu u tabletu,i odspojim tablet iz pc restartujem i trebalo bi krenuti sa instalacijom.Kada instaliram,izvadim karticu,i to bi bilo to.Moze li tako?
Da, tako bi trebalo ići!
Tako sam i ja pripremio svoju (samo ne preko tableta nego preko jednog android smartphonea), ali je nisam još stavio u tablet i pokrenuo instalaciju. (Ne zato jer ne želim, nego mi se klinac igra sa tabletom, pa kad ga prođe volja - ide i kod mene novi firmware)
Da, tako bi trebalo ići!
Tako sam i ja pripremio svoju (samo ne preko tableta nego preko jednog android smartphonea), ali je nisam još stavio u tablet i pokrenuo instalaciju. (Ne zato jer ne želim, nego mi se klinac igra sa tabletom, pa kad ga prođe volja - ide i kod mene novi firmware)
Evo ja jos gledam, na tabletu ovu navigaciju,da li je to to ili sta je? Daje mi upute i za pjeske i sve,samo ne mogu pokrenuti glasovnu komandu? Da li je to navigacija-imas li to instalirano na svom tabletu?
Imam, to su zapravo Google karte. Za punokrvnu navigaciju treba imati i GPS modul u uređaju, ali ovo može poslužiti. No osim što ti pronalazi rutu putivanja od jedne do druge točke, neće te moći pratiti u živom prometu jer nema GPS, pa ne zna precizno odrediti tvoju trenutnu lokaciju (i dovoljno brzo!)
Prijatelju,molim te,mozes li mi skinuti onaj recovery sa ruskog foruma,posto se ja ne mogu tamo registrovati,a vidim da si ti registrovan da mozes skidati firmware,jer evo imam sd karticu,ali nemam citac kartica tako da ne mogu instalirati preko phoenixa ako je kartica u tabletu,jer pokusao sam,ne moze,treba izgleda citac kartica!
ako imaš problema s ruskom abecedom...zbrojiš samo ova 2 broja....prikazano na slici
76+48=124
Ne moze prijatelju,plus ne prihvata niti jedan e mail sto sam upisao-pa zasto mi vi ne bi mogli pomoci i skinuti taj recovery?
evo skinuo sam,jos sada samo kako instalirati ovaj recovery? pls,pomozite mi?
Prijatelju,molim te,mozes li mi skinuti onaj recovery sa ruskog foruma,posto se ja ne mogu tamo registrovati,a vidim da si ti registrovan da mozes skidati firmware,jer evo imam sd karticu,ali nemam citac kartica tako da ne mogu instalirati preko phoenixa ako je kartica u tabletu,jer pokusao sam,ne moze,treba izgleda citac kartica!
Ne ide preko tableta jer tablet ima i ugrađenu SD karticu, a ovaj Phoenix Card traži uređaj sa samo jednom SD karticom. Stoga, pronađi neki mobitel u kojeg ide SD kartica, poveži ga s USB kablom, pa ćeš moži zapržiti taj firmware na SD card. To ti je najbezbolnije rješenje
ako imaš problema s ruskom abecedom...zbrojiš samo ova 2 broja....prikazano na slici
76+48=124
Ne moze prijatelju,plus ne prihvata niti jedan e mail sto sam upisao-pa zasto mi vi ne bi mogli pomoci i skinuti taj recovery?
evo skinuo sam,jos sada samo kako instalirati ovaj recovery? pls,pomozite mi?
Sad mi više ništa nije jasno.... kad si me prozvao da sam ti zeznuo tablet jer si instalirao ono što je u mom postu kako si to instalirao uopće? I kako si to uopće tada skinuo s ruskog foruma kada se nisi niti registrirao na njega???
Uglavnom, to instaliraš na onaj način na koji si sebi već "zeznuo" tablet, stoga ja ti ne bih to savjetovao. Radije nađi neki mobitelu kojeg ide SD kartica, spoji ga s računalom, startaj Phoenix Card i "zaprži" taj službeni firmware na SD card... Ja ti nešto drugo ne želim savjetovati, a i ovo je već pomalo frkovito i bolje da ti to sredi netko tko se dobro kuži u Android hardver ;)
Nebi bilo loše da kratko opišeš čemu Seeder služi i kakav je njegov učinak po korisnika ;)
već je jedan korisnik opisa ukratko u temi android borbeni komplet...
ova aplikacija uklanja lag i ostale nepravilnosti rada androida...potrebno je napravit root uređaja jer aplikacija to zahtjeva....
koristim ga već duže vrijeme i stvarno se osjeti napredak :)