Prespor laptop

poruka: 3
|
čitano: 2.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Prespor laptop

imam prespor laptop (hp neznam koji) uglavnom nekoritim ga ja nego mlađe sestre...ima 1gb rama ali piše da je samo 765 mb usable

procesor je amd dual core 2.00 ghz a windowsi su 7 ultimate 32 bit

temperatura izmjerena sa hwmonitorom je oko 90 C (što i ja znam da je puno ) imam u kući termalnu pastu ali me strah laptop otvarat da ne shebem nešto

jeli problem što je prespor samo u tome ili mi treba barem još 1gb memorije...pitam to da da ne kupujem bezveze jer za to što ga one koriste ne treba više nego što je

hvala

Bog na nebu,Opel na zemlji
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 18:16 (matkoGSi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prespor laptop

Nema temperatura veze sa brzinom. Tog laptopa je jednostavno pregazilo vrijeme, ali uredno služi za surfanje ili eventualno rad u nekom programu iz Office paketa.

Yeah, smells like mass extinction...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prespor laptop

imas integriranu grafu koja je uzela ostatak RAM-a pa zato pise samo 765 usable! uglavnom se je uredu osim temp koju moras spustiti a to znaci rastavljanje i ciscenje laptopa! ako neznas daj nekome tko zna ili u nekakav servis i obavezno prije pitaj za cijenu servisa da te ne oderu!I da jos jedna giga rama ce ti uvelike poboljsati performanse laptopa!

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 21:51 (CroVandal).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice