Povecanje performansi na bateriji

poruka: 3
|
čitano: 1.050
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam laptop Lenovo Y580 :

Inter i7 3610QM-2.3GHz

8GB RAM-a

Nvidia GTX660M 2GB grafička

Windowsi 8

Laptop je dovoljno jak i kada je na struji onda su performanse onakve kakve bi i trebale biti, konkretno u igrama imam problem. A sad mene zanima kako da laptop ima istu snagu i dok je na bateriji, vjerojatno je to negdje softverski ogranicen. Kada i probam mjenjati postavke baterije na high performance i bilo šta drugo, ne mijenja se ništa bitno. Sad, kako osloboditi svu snagu i kad je na bateriji?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

nisam se igrao puno s tim modelom ali predpostavljam da ne mozes nista napraviti (ako si probao podesiti power opcije na max), tj. da je tako napravljeno jer postoji i razlog zasto je tako, naime kad bi punom snagom radio na bateriji ona bi se pocela gadno pregrijavati zbog prebrzog trosenja, sto znaci i da bi joj skratio vijek trajanja. jer je taj hardver dosta jak, a baterija vjerojatno nije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Povecanje performansi na bateriji
spaws kaže...

Imam laptop Lenovo Y580 :

Inter i7 3610QM-2.3GHz

8GB RAM-a

Nvidia GTX660M 2GB grafička

Windowsi 8

Laptop je dovoljno jak i kada je na struji onda su performanse onakve kakve bi i trebale biti, konkretno u igrama imam problem. A sad mene zanima kako da laptop ima istu snagu i dok je na bateriji, vjerojatno je to negdje softverski ogranicen. Kada i probam mjenjati postavke baterije na high performance i bilo šta drugo, ne mijenja se ništa bitno. Sad, kako osloboditi svu snagu i kad je na bateriji?

Nikak - prebrzo pražnjenje može oštetiti bateriju i da bi se ista zaštitila limitirano ti je kolku maksimalnu potrosnju komp more imati na bateriji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice