Pomoc ljudi oko kupnje laptopa

poruka: 12
|
čitano: 2.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

e ovako, novi sam tu na forumu pa bi bilo lijepo od vas forumasi da mi malo pomognete :)

pa razmisljam o kupnji novog laptopa koji bi mi sluzio za razno razne stvari a posto bas ne igram pc igre nemora biti neka zvijer sa ludom grafickom.

gledao sam malo i onaj msi-ov laptop cr 620 mi se cini oke, kao i toshiba l500-1u7...

e sad posto nisam expert dali imate kakav savjet ili preoruku?

zahvaljujem unaprijed ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

do koliko love možeš ići?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc ljudi oko kupnje laptopa

a sta ja znam 4000-4500

16 godina
moderator

pogledaj malo LINK

nema potreba za otvaranjem već neznam koje iste teme...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

novi sam pa mi treba malo. al hvala na pomoci.

15 godina
neaktivan

to je post iz 2. mjeseca. a i zanima me sta mislite o ovom msi-evom (koji btw ima novi intelov procesor i3)

17 godina
neaktivan

Imas nekoliko tema na forumu u kojima mozes naci sve sto te interesuje. 

:)
16 godina
moderator

post je iz 4. mjeseca (uređen) tako da se ne razlikuje puno...

pročitaj malo novije postove, možda nađeš nešto zanimljivo...moj link se odnosio na činjenicu da si trebao tamo pitat,a ne otvarat novu temu...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
lux0305 kaže...

e ovako, novi sam tu na forumu pa bi bilo lijepo od vas forumasi da mi malo pomognete :)

pa razmisljam o kupnji novog laptopa koji bi mi sluzio za razno razne stvari a posto bas ne igram pc igre nemora biti neka zvijer sa ludom grafickom.

gledao sam malo i onaj msi-ov laptop cr 620 mi se cini oke, kao i toshiba l500-1u7...

e sad posto nisam expert dali imate kakav savjet ili preoruku?

zahvaljujem unaprijed ;)

Msi neradi loše laptope ali zbog relativno loše podrške na našem tržištu bilo bi ga bolje izbjegavati

Znači sve što nosi ime Lenovo, Hp, Dell, Toshiba nebi trebao biti loš izbor, Asus i Acer su definitivno iznad Msi-a ali i dalje nisu u rangu velikih 4.

E sad najbitnije je za šta tebi treba laptop, po mogućnosti gledati da ima što dužu garanciju da bude investijcija koja je osigurana minimalno 2-3 godine što znači uzeti i hardware novijih specifikacija pa makar možda i netrebaš nešto tako jako zbog toga da kako izlaze noviji software-i i povećavaju se potrebe ostaneš(u to spadaju stvari koje se nedaju izmjeniti na samom prijenosniku, procesor, grafička) miran u toku barem tih 3godina, a ne da se na prijenosniku starom godinu dana mučiš u radu s banalnim stvarima.

Što se tiće Toshibe koju si naveo nečini se lošim izborom makar osobno nisam ljubitelj Toshiba zbog em njihova sjajno packava dizajna em zbog toga što mi svatka izgleda kao da ću je podrobiti ako je malo jače stisnem, a i hardware koji se nalazi u toj toshibi koju si izabrao je dosta star i realno nije za neke duže staze makar nemaš velikih prohtjeva trenutno :)

Rađe bi uzeo nešto s i3 procesorom mislim da čak i u tom cjenovnom rangu se može nači takvih lapova, možda za nijansu skupljih.

Što se grafulje tiče intelova 4500HD je dobar izbor ukoliko se neigraš vrti win7 aero i to sve radi glatko, a najbitnije od svega troši manje struje i manje se zagrijava od konkurencije.

Eto ako baš treba biti Toshiba onda bi rađe uzeo ovu s i3 procesorom http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=13367&catid=28

Ali najbolje ti je negdije prvo pogledati laptope u trgovini da vidiš mane koje se na slikama nevide, škriputava plastika, uvijanje tipkovnice, ovak ti mi svi možemo svašta preporučiti, a to ti poslje i nemora odgovarati.

Y.P.F.
16 godina
protjeran
AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slazem se sa tobom,mudro zboris...ma nemora biti toshiba ni msi, samo sto je najveci problem sto svi drugi proizvodaci(hp,acer) daju jamstvo od samo 1. god. a uz to imaju slabije karakteristike od npr. msi-a....
16 godina
moderator
lux0305 kaže...
slazem se sa tobom,mudro zboris...ma nemora biti toshiba ni msi, samo sto je najveci problem sto svi drugi proizvodaci(hp,acer) daju jamstvo od samo 1. god. a uz to imaju slabije karakteristike od npr. msi-a....

zato kod svih možeš doplatit jamstvo da vrijedi 3 godine za nekih 300-400kn što nije tako puno...a može se nadoplatit u roku 11 mjeseci od kupnje...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice