Naime,laptop (SAMSUNG RV 509) mi otvara ladicu gdje se stavlja cd -(laik sam za ovkve stvari),bez da sam ista stisnuo.
Molim ako netko zna u cemu je stvar(problem) da ostavi komentar ,bio bih vrlo zahvalan
Naime,laptop (SAMSUNG RV 509) mi otvara ladicu gdje se stavlja cd -(laik sam za ovkve stvari),bez da sam ista stisnuo.
Molim ako netko zna u cemu je stvar(problem) da ostavi komentar ,bio bih vrlo zahvalan
Problem je u ladici.
vidi da nije dugme zaglavljeno, ili ako ima na laptopu posebna tipka za izbacivanje ladice.
Ovaj problem moze biti i softwareske prirode, tipa neka aplikacija ocekuje da ubacis CD pa ti automatski otvara ladicu (mozda si nesto htio "prziti" na CD pa je ostalo kao zadatak te sada se okida neki podjetnik na isti).
Automatski to moze biti cin i nekog zlocudne aplikacije / virusa.
Nije dugme i nema tipku na tikovnice(samo je na ladici)
Hvala
Rijesio sam problem i hvala na savjetima
Rijesio sam problem i hvala na savjetima
-običaj je napisati kako... jer ponekad to pomogne nekome. To je smisao ovakvih tema.
Ma sad je ponovo poceo ......
Sad sam probao Troubleshoot>Configure device i izbaci mi ovo na slici i primjetio sam ponekad kad se to dogodi počne mi stekat/lagat video kad gledam napr. na yt i kao da krči zvuk
Posto sam laik za ovakve stvar bojim se ista dirat da nebih nesto pokvario.